skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co mě se*e
prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 29.05.2003 do 05.06.2003, založil/a
12:56:47
05.06.2003
05.06.2003

Luděk
2Rapid7: jo a pindí si při tom honďoura vo zlatou přilbu.

12:47:39
05.06.2003
05.06.2003

Tomáš SK
2Petkar:
Som si predstavil, ako tam pred nou stoji s vyzlecenou uniformou s rukami v kline a zahanbene hladi do zeme 
Som si predstavil, ako tam pred nou stoji s vyzlecenou uniformou s rukami v kline a zahanbene hladi do zeme 
08:27:28
05.06.2003
05.06.2003

Petkar
2 Rapid7: Nevím, jezdím na Slovensko 10 let (od rozdělení) a o podobném nařízení jsem nikdy neslyšel. Myslím si, že pokud by něco takového zavedli češi, slováci by okamžitě kontrovali
POdle mně tě akorát prudil kvůli autu nebo chtěl ukázat, kdo je tady pánem
Mohl by to na mně zkusit, poslal bych na něj manželku a to by
Právníčka, navíc na ministerstvu spravedlnosti, určitě by ho svlíkla za tohle ne jenom z uniformy, ale i možná by ho nechala i schladit
POdle mně tě akorát prudil kvůli autu nebo chtěl ukázat, kdo je tady pánem
Mohl by to na mně zkusit, poslal bych na něj manželku a to by
Právníčka, navíc na ministerstvu spravedlnosti, určitě by ho svlíkla za tohle ne jenom z uniformy, ale i možná by ho nechala i schladit
12:52:20
04.06.2003
04.06.2003

Tomáš SK
2Petkar: Celnik mi povedal, ze to nariadenie plati uz od rozdelenia republiky, i ked podla jeho veku on vtedy este behal veselo po styroch a spokojne kadil do plienok.... 

12:49:23
04.06.2003
04.06.2003

Tomáš SK
2Luděk: Tak to je troska pritiahnute za vlasy, nemyslis ? Tretina mojej rodiny nesla k urnam a predsa boli vsetci za, dokonca i moj dedko, zaryty privrzenec Meciara.... takze to, ze sa niekto nezucastnil, neznamena, ze bol proti. Ber to tak, ze 49 percent vsetkych opravnenych volicov bolo za a zvysna polovica mohla byt za AJ proti.... Je to ich chyba, mali sa zucastnit a mohli povedat svoje NIE, ibaze su to lemry, ktorym je aj par stoviek metrov k urne vela....
12:44:03
04.06.2003
04.06.2003

Petkar
Ono ani s tou nekompakltibilitou měn ve švajcu to není tak horké, klíďo tam můžeš platit Eurama
A co se týče toho celnika, který chtěl po tobě 1400 Kč na den a osobu, je to nějaký pablb, protože mu to žádná vyhláška ani nařízení nenařizuje, mohl by si to zkusit a nechal bych ho svlíknout z uniformy, jak tady někdo již dříve řekl
. ono takové nařknutí ze zneužívání pravomocí taky není taková sranda...
A pokud zmizí hranice mezi SR a ČR, alespoň budu moct v budoucnu na Slovensku k rodičům erkem, jinak bych se musel hranicím vyhýbat velkým obloukem...

A co se týče toho celnika, který chtěl po tobě 1400 Kč na den a osobu, je to nějaký pablb, protože mu to žádná vyhláška ani nařízení nenařizuje, mohl by si to zkusit a nechal bych ho svlíknout z uniformy, jak tady někdo již dříve řekl
. ono takové nařknutí ze zneužívání pravomocí taky není taková sranda...A pokud zmizí hranice mezi SR a ČR, alespoň budu moct v budoucnu na Slovensku k rodičům erkem, jinak bych se musel hranicím vyhýbat velkým obloukem...

10:20:11
04.06.2003
04.06.2003

Luděk
2Rapid7: jde spíš hlavně o to,že většina lidí s tím nesouhlasila,proto nakonec vůbec ani volit nešla 49% nezůčastněných + 10% z 51%=skoro 5%,takže vlastně 54% bylo proti.A to mám informace,že těch 51% byla vcelku fiktivní účast,aby to dopadlo za každou cenu.
00:28:38
04.06.2003
04.06.2003

Tomáš SK
Prave ze to u nas zavazne nebolo a preto na to vela ludi zvysoka kaslalo... nic nie je dokonale, ale je to mensie zlo a ma to viacero vyhod. Ja som hlasoval ZA aj preto, aby sa hranice medzi Cechami a Slovenskom znova zrusili... I
CZECH & SLOVAK PEOPLE. Tento rok som sa skoro nedostal na svoj prvy tuning zraz v zivote, ktory sa konal v Brne, lebo jeden mily cesky colnik chcel od nas 1400 Kc na osobu na den ako minimum pre vstup do CR... 
Ked sme to rozratali, zostalo nam este 180 Kc.

CZECH & SLOVAK PEOPLE. Tento rok som sa skoro nedostal na svoj prvy tuning zraz v zivote, ktory sa konal v Brne, lebo jeden mily cesky colnik chcel od nas 1400 Kc na osobu na den ako minimum pre vstup do CR... 
Ked sme to rozratali, zostalo nam este 180 Kc.

23:25:08
03.06.2003
03.06.2003

BlackSUN
2PPP: Akorát u vás to nebylo závazný a parlament nebo co to tam máte to mohl přehlasovat, tady u nás je to závazný a co lid řekne, co bude...
21:56:51
03.06.2003
03.06.2003

Baghira
Nešlo o to že by švýcary měli zase až tak vážné problémy, ale nekompatibilnost měn, rozdílnost celních a daňových struktur, jiná obchodní politika vývozu oproti unii...Prostě jim to trochu komplikuje život a je jen otázkou času, kdy v unii budou i Švýcaři, protože proti jsou hlavně starší a konzervativnější obyvatelé a ti tu věčně nebudou...
16:54:33
03.06.2003
03.06.2003
PPP
U nas v SR po referende (vysledky: asi 51% zucastnenych a z nich asi 90% za) jeden "moderator" :) markizy zahlasil, ze za vysledky referenda moze nizka informovanost obyvatelstva. Tak teraz neviem ci ked takito ludia zacnu vypustat zvuky, ci obcas nechtiac nepovedia aj pravdu. On mozno myslel nieco insie, ale vysledkom referenda je: ANO EU :))).
14:11:41
03.06.2003
03.06.2003

Luděk
2Petkar: ve Švajcu leží v bankách hodně prostředků,který nikdo nikdy už nedostane,ale to snad s EU nesouvisí.Mě nevadí vstup,i když štěstím neskáču do nebe,ale ty peníze,který se na podporu vstupu vyhazujou z oken (viz. přiblblý reklamy s divnejma lidmama,kovovejma pesama a šťastnýma pseudocizincema,který už v EU jsou).
11:48:56
03.06.2003
03.06.2003

Petkar
Hlavně ve švycarských bankách zůstalo židovské zlato z 2. světové války, které již bohužel není komu vrátit...
11:15:54
03.06.2003
03.06.2003

Algol
2 Petkar: Good, diskuse je za tím účelem, aby se diskutovalo, takže OK

10:07:27
03.06.2003
03.06.2003
King
To Petkar: Jenže Švýcaři se budou mít OK ikdyž kolem bude zuřit 3. světová. Celej svět tam má od nepaměti uloženo tolik škváry, že to prostě ani jinak nejde.
08:57:22
03.06.2003
03.06.2003

Petkar
To Algol, omlouvám se, trošku jsem ujel, takže dobrý?
A co se týče Švýcarska, nemyslím si, že by s tím měli nějaké extra velké probléy, že nejsou v EU, je fakt, že na hranicích mají celníky a kontroly, ale jinak se jím alespoň podle mně daří docela dobře.
A co se týče Švýcarska, nemyslím si, že by s tím měli nějaké extra velké probléy, že nejsou v EU, je fakt, že na hranicích mají celníky a kontroly, ale jinak se jím alespoň podle mně daří docela dobře.
08:33:15
03.06.2003
03.06.2003

Algol
2 Baghira: čili kdo nejde s námi, jde proti nám. To ale není demokracie, nemáš volbu, musíš se rozhodnout tak, jak ti někdo jiný káže, případně tě donutí ekonomickou silou.
2 Petkar: stejně bych mohl to tvoje prohlášení považovat za provokaci a pro zasmání, ale je to tvůj názor, já ho respektuju, takže ty, prosím, respektuj ten můj.
2 Petkar: stejně bych mohl to tvoje prohlášení považovat za provokaci a pro zasmání, ale je to tvůj názor, já ho respektuju, takže ty, prosím, respektuj ten můj.

21:12:50
02.06.2003
02.06.2003

Baghira
Pokud do unie nevstoupíme, bude nás to stát o hodné víc peněz, než když tam budeme. Já nevim jestli to sledujete, ale zrovna Švýcarsko má s tím, že je v podstatě obklopeno zeměmi unie a nepatří k nim dost velké problémy...
19:35:57
02.06.2003
02.06.2003

Bob
2Faann: Přesně 

18:49:48
02.06.2003
02.06.2003

Fén
Pro mě osobně je menší zlo když podle dohodnuté smlouvy o přistoupení do EU nevstoupíme.
16:28:41
02.06.2003
02.06.2003

Tuner#2 - zrušená registrace
Stále jsem váhal, ale je fakt že menší zlo je asi ANO.
16:22:52
02.06.2003
02.06.2003

Petkar
To Algol: Pokud jsi to myslel jako provokaci a žert, prosím, možná se i
, ale skutečnost je bohužel trochu jiná, jsme někde na úrovni Španělska, takže po vstupu do EU dojde zhruba k tomu, že kdo bude schopnej a bude umět jazyky půjde dělat a kdo je neumí, má holt smůlu a je to jeho problém.
Je fakt ten, že dále dojde mimo jiné ke dvěma věcem:
1) houfně se sem budou stěhovat důchodci z rozvinutých zemí EU, protože za svoje důchody by tam byli žebráci a to ne že ne, ale u nás budou boháči, takže sem ponesou peníze a pozvednou ekonomiku, sice poněkud zvráceně, ale pozvednou (navíc jím nebudeme muset ty důchody platit, ale oni budou utrácet tady.
)
2) firmy, které dneska budují průmysl ve Španělsku a v podobných zemích EU se budou houfně hrnout i k nám (ono už je to vidět i teď - koruna posiluje, staví se automobilka v Kolíně) a opět poroste ekonomika.
Proč by někdo k nám měl dovážet svůj levný šmejd? Když může klidně vozit i drahý? Lidi na něj pomalu budou mít a navíc, pokud se ti nelíbí, že kupuješ levný EU šmejd, sedni si do auta a dojeď si pro kvalitnější za cca stejnou cenu jinam. Dále je fakt ten, že pokud do EU nevstoupíme, můžou klidně uvalit na dovážené zboží tak vysoké dovozní clo, že pak teprve budeme v prdeli, protože se nám tady budou hromadit výrobky, které nejsme schopni prodat. Bohužel směrem na východ to nepůjde, protože Slováci již budou v EU a bývalém SSSR nás vesele převálcují zrovna firmy z EU.
A tohle jsou holá fakta a je jednou, jestli volíš komunisty nebo ODS nebo ČSSD, s tím nic nenaděláš, bohužel je taky fakt, že budeme muset do EU odvádět peníze a to ne málé a je taky bláhové, předpokládat, že v roce 2004 vstoupíme do EU a v roce 2005 doběhneme vyspělé země. Podívej se na země, které jsou v EU 20let například Řecko a přesto není na úrovni Německa, VB nebo Francie, prostě to nejde tak rychle, akorát že zůstat izolovaní je nejlepší cesta do pekel.
Sice jsou státy, které nejsou v EU, jako například Švýcarsko, ale těžko můžeš srovnávat ČR a Švýcarsko, pokud bychom byly ve stejné startovní pozii jako Švýcarsko, řeknu taky EU NE, ale nejsme...
, ale skutečnost je bohužel trochu jiná, jsme někde na úrovni Španělska, takže po vstupu do EU dojde zhruba k tomu, že kdo bude schopnej a bude umět jazyky půjde dělat a kdo je neumí, má holt smůlu a je to jeho problém.Je fakt ten, že dále dojde mimo jiné ke dvěma věcem:
1) houfně se sem budou stěhovat důchodci z rozvinutých zemí EU, protože za svoje důchody by tam byli žebráci a to ne že ne, ale u nás budou boháči, takže sem ponesou peníze a pozvednou ekonomiku, sice poněkud zvráceně, ale pozvednou (navíc jím nebudeme muset ty důchody platit, ale oni budou utrácet tady.
)2) firmy, které dneska budují průmysl ve Španělsku a v podobných zemích EU se budou houfně hrnout i k nám (ono už je to vidět i teď - koruna posiluje, staví se automobilka v Kolíně) a opět poroste ekonomika.
Proč by někdo k nám měl dovážet svůj levný šmejd? Když může klidně vozit i drahý? Lidi na něj pomalu budou mít a navíc, pokud se ti nelíbí, že kupuješ levný EU šmejd, sedni si do auta a dojeď si pro kvalitnější za cca stejnou cenu jinam. Dále je fakt ten, že pokud do EU nevstoupíme, můžou klidně uvalit na dovážené zboží tak vysoké dovozní clo, že pak teprve budeme v prdeli, protože se nám tady budou hromadit výrobky, které nejsme schopni prodat. Bohužel směrem na východ to nepůjde, protože Slováci již budou v EU a bývalém SSSR nás vesele převálcují zrovna firmy z EU.
A tohle jsou holá fakta a je jednou, jestli volíš komunisty nebo ODS nebo ČSSD, s tím nic nenaděláš, bohužel je taky fakt, že budeme muset do EU odvádět peníze a to ne málé a je taky bláhové, předpokládat, že v roce 2004 vstoupíme do EU a v roce 2005 doběhneme vyspělé země. Podívej se na země, které jsou v EU 20let například Řecko a přesto není na úrovni Německa, VB nebo Francie, prostě to nejde tak rychle, akorát že zůstat izolovaní je nejlepší cesta do pekel.
Sice jsou státy, které nejsou v EU, jako například Švýcarsko, ale těžko můžeš srovnávat ČR a Švýcarsko, pokud bychom byly ve stejné startovní pozii jako Švýcarsko, řeknu taky EU NE, ale nejsme...
11:24:23
01.06.2003
01.06.2003

Kurvapes
Kromě prvních svobodných voleb kdy jsem byl plný ideálů a nadšení se snažím volit vždy to menší zlo protože si nemůžu najít stranu kterou bych opravdu chtěl.levice to rozhodně není větší část mého života mě přesvědčovali že dělají něco co neumějí jestli to vůbec někdo umí.Proto menší zlo EU ano.

11:05:59
01.06.2003
01.06.2003
nigga
Algol: lacinej smejd ze zapadu, a na to si prisel jak?
fakt by to chtelo politiku sem netahat, pripadne fakt rozumni toho nechat
fakt by to chtelo politiku sem netahat, pripadne fakt rozumni toho nechat
11:01:32
01.06.2003
01.06.2003

Algol
Možná mě zatratíte, ale říkám NE! V prdeli to bude tak jako tak, nevidím úniku. Pokud zůstanem v izolaci, bude to o ničem, ale pokud tam vstoupíme, sataneme (to není překlep) se pouze cílovou zemí pro levnej šmejd ze západu. Budou k nám cpát ty svoje "kvalitní" výrobky aby zlepšili svoji prachbídnou situaci. A naši politici? Ke zdi a jednoho vedle druhýho odpravit. A pak že mi moje říká, že jsem extremista, vždyť já bych ani muše neublížil. 

12:47:51
30.05.2003
30.05.2003

U-Geen
Presne jak říká Petkar. Zas tak super to není ale pokud do ní nevstoupime tak sme ze hry venku a to tak ze uplne
12:39:02
30.05.2003
30.05.2003

wekky
jojo, je nutné zvolit menší zlo.
a pro to ANO.
a pro to ANO.
12:29:27
30.05.2003
30.05.2003

Simi
2Petkar: Presne tak.
12:02:14
30.05.2003
30.05.2003

Petkar
Asi takhle na vstup do EU doplatíme všichni a to tak, že dost, ale pokud do ní nestoupíme, doplatíme ještě víc. Si myslíte, že pokud budeme izolovaní a nebudeme mít možnost se k ničemu vyjádřovat a všechno půjde mimo nás bude líp?
09:53:54
30.05.2003
30.05.2003

Tuner#2 - zrušená registrace
Luděk: souhlas

09:51:30
30.05.2003
30.05.2003

Luděk
2U-Geen: a fšichni:si myslíte,že nás vstup do EU zachrání
Šak je to jenom taková hra na kapitalismus s komunistickou tváří a ti naši pitomci vyčlenili hromadu peněz na podporu vstupu,což zaplatíme my všichni na PHM, atd.
Šak je to jenom taková hra na kapitalismus s komunistickou tváří a ti naši pitomci vyčlenili hromadu peněz na podporu vstupu,což zaplatíme my všichni na PHM, atd.07:13:30
30.05.2003
30.05.2003

Dark.lort

23:10:20
29.05.2003
29.05.2003

Kurvapes
Prominte mi prosím můj slovník,ale jsem jenom člověk.Dotyční již několikrát dokázali,že mají v hlavách nasráno.
23:05:35
29.05.2003
29.05.2003

MaSo
tak jim tam napiš 

22:58:26
29.05.2003
29.05.2003

U-Geen
Zpráva z dnešního rádia: Rada Prahy 1 odmitla poskytnou pronajem Staromáku pro koncert na podporu vstupu do EU. Cituji odpoved nejaky mluvci nebo ceho: "Staroměstké náměstí pronajímáme pouze na důležité akce, tuto akci za ni nepovažujeme. Důležité akce jsou například vstup ČR do finál MS v hokeji a podobně."
Jestli si dotyční neuvědomujou, že až budou všechny okolní země v unii a my ne že budem težce v prdeli, tak asi nemaj v hlavě něco v pořádku
Jestli si dotyční neuvědomujou, že až budou všechny okolní země v unii a my ne že budem težce v prdeli, tak asi nemaj v hlavě něco v pořádku