Jinak tedy uz muzu napsat nejakou tu recenzi na tu prackosusicku. Po zapojeni a prvnim prani jsem absolutne nechapal o kolik svetelnych let je ta pracka potichu oproti te moji stare. Kdyz tahle pere, tak defakto je slyset jen to splouchani pradla a nic vic, to jsem fakt neveril ze je vubec mozny. Co se tyce suseni, tak tam taky dobry - je super to prdnout do pracky a potom rovnou vytahnout suchy, ac tedy po 5,5 hodinach (a to se program jeste o hodinu zkratil sam). Nejakej ten EKO ma dokonce 8 hodin

Kdyz pominu ty nevyhody o kterejch jsem vedel a sel do toho s nima - ze to nema tepelny cerpadlo a tedy to zere elektriku a vodu vic (prosten neni misto, jinak to nejde), tak me prekvapily (nebo ne prekvapily, ale spis jsem to necekal tak moc) dve veci - to jak se behem suseni ta pracka hreje. Na hornim krytu udrzim jen stezi ruku. To ze to je vestavnej model tomu navic asi moc nepomaha. A druha vec, jak moc se to zamrda tema zmolkama, ktery je tedy nutny vycistit pekne rucne. Jako ze to nema filtr jsem vedel, ale asi jsem si nedovedl predstavit kolik bordelu to vyfouka z toho pradla a pokazdy cistit vsecky zahyby toho tesneni je peknej voser. O to vic asi bude potreba cistit filtr a celkove celou tu pracku, aby nesmrdela a nehnilo to tam nekde ve vane. Nicmene to suseni fakt chci jen jako vypomoc hlavne na zimu nebo nejaky extra destivy pocasi, nebo pro pripad, ze nebude misto na snure na blakonu, takze v tomhle smeru asi ok a plni to to co ma :) Jen tedy po prvnim suseni si to cely nejak sedlo a pracka zacala vydavat vselijaky zvuky, coz me docela vydesilo. Ale vzpomnel jsem si na servisaka pracek, kterej mi pred davnou dobou rikal, ze mam u novy pracky vzdy pockat alespon 6-7 prani (idealne 10), ze vetsina zvuku, ktery to dela zezacatku, prejde - ze si to sedne

No a asi mel pravdu, protoze po 2. prani a suseni uz to jede OK.
Jo a jeste jedna vec me tedy nasrala - a to ta, ze to ma jinou roztec pantu dvirek nez puvodni pracka, takze budu muset pouzit jina dvirka. Nastesti mam 2 v zasobe, protoze se uz na ten nas dekor linky nevyrabi. Myslel jsem, ze jako jsou standardizovane rozmery vestavne pracky, tak je standardizovane i tohle, ale evidentne neni. Takze stavajici dvirka muzu vyhodit a musim si vyvrtat panty na nova dvirka, ktera uz nejdou sehnat.