Vyvarovat to opravdu nechci, tak se poohlizim po nejake felde abych si to prehazel…
Jeste dotaz, kdyz budu chtit menit vsechny trubky a hadicky brzd. soustavy, musi se sundavat nadrz? Nekde nahore u nadrze mi tece brzdovka z trubky a nevim, jestli musi jit dolu abych ji vymenil
-> ulicek: To auto z fotek je zralé na vrakáč, případně na dojetí do konce technické - tohle zachraňovat jako "potencionálního youngtimera" nemá smysl...
Jeste me napadla jedna vec, kdybych sehnal lepsi feldu ve strejne barve i motorizaci a chtel to prehazet. Staci prehazet interier a elektroinstalaci na el okna?
Ma sportline jine i okna? Vim ze ma jen predni se zelenym pruhem ale bocni asi budou stejne ne?
-> michael: Když já nepovažuju za akční (zajímavý) model něco, kde vyzobeš 10 věcí z běžně dostupného ceníku a dáš to o chlup levněji. Nejzajímavější na Atlantě by bylo, kdyby se ji podařilo sehnat včetně dárkových předmětů. Vzácnější možná bude, zajímavější už ne.
S (ne)dostupností slušný karosařiny na Felicii bych aktuálně šel po stavu. Většina felicií je shnilá jak paprika, zajímavé barvy se loupou, nicméně dovybavit holobyt dle svého gusta je oproti vyvařování a pasování sračkových druhovýrobních dílů procházka růžovým sadem.
Zdravim, mam na Vas prosbu a sam si nevym rady. Naskytla se mi miznost koupit felicii atlanta v origo stavu po prvnim majiteli. Jde mi o to, jestli je vzacnejsi verze atlanta nebo sportline (ktereho jsem koupil 2 mesice zpet ve stavu na vyvareni)… Ta atlanta z fotek vypada super, ale jeste jsem ji nevidel na vlastni oci… neco jsem si o tech edicich precetl tak vim, cim se to lisi atd… jde mi o to, ze felda byla moje prvni auta a rad bych mel nejakou vikendovku na jezdeni (kochaci cesty)
Celkove Sportline ma pekny interier oproti atlante. Nechci mit tuctovou feldu