Jezdíte rychle?

prohledat
38 příspěvků (zobrazeno 1 až 38) od 18.04.2003 do 30.04.2003, založil/a
řadit dle data
20:11:07
30.04.2003
Bob
Ne to sme my rozdvojená vosobnost52 51
17:40:29
30.04.2003
King
2 Bob: Jsem z toho debustrol. Jsou tady snad 2 manici s nickem "Bob"???!!! A nebo je tu jeden lehce schizofreni :o))))
22:39:33
29.04.2003
Bob
Dneska sem jel po dlouhý době jak prase
Trasa nové město hradec král
Bylo 4. 20 a já sem se potřeboval dostat do GESu než v 5 zavřou
V jedný vesnici sem dojel na závorách Dodáfku s pražským číslem tak sem ho chtěl předjet ale ještě ve vesnici sme to vytáhli voba na 120 rači sem to vzdal a pověsil se za něj tak 40 metříků a valili sme to vesnice 80 mimo 120 dojedu na první semafor - červená - neutral - volnoběh - teplota vody vylítla dosti vysoko tak šlápnu na plyn aby to točilo kolem 2,5 a zapnu větrák na chladiči vedle nějakej 20letej magor v kšiltovce a v renoultu začal dělat nějaký posuňky ať nemachruju nebo či co ? tak sem to vzal vážně a jak blikla zelená tak sem na to šlápnul a chechtal se mu do zrcátka na dalších světlech mě zase dojel vopakuje se to samý ale to už nevydrží já jedu 70 a von mě musí předjet a fláknout to předemě
Dojel sem za 25 mimut docela solidní spátky už pěkně pijánko a pohodička 14
16:40:47
29.04.2003
Milda
Musim se podelit o jeden z mnoha zazitku z cestovani do zamestnani. Vcera sem jel domu a za Plzni kolona asi 30 aut, kterou vedl starej trambus s pripojenejma 2 maringotkama. Maximalni rychlost 30 km/h (z kopce). Jel sem za nim dobrych 5 km nez sem ho moh predjet. A neee ze by ho napadlo nekde zastavit a pustit tech 30 aut co se za nim tahne. Maximalne maval na rukou z okna ze jako muzeme predjizdet (na useku kde je videt dost daleko, takze sme se vsichni obesli bez jeho napovedy). A ted kdo je vetsi prase, ty co jezdi rychle a nikoho tim neohrozujou ani neomezujou, nebo takovyhle idioti
15:24:31
29.04.2003
PPP
Ja som raz isiel asi 5km po okreske rychlostou 10km/h. To vam je uplne uzasna rychlost. Mate vtedy pocit ako na formuli 1, kedy musite reagovat na udalosti v poslednej chvili. A tych 10km/h nie je preklep. Bola vtedy hmla ako mlieko takze po 10m som nevidel cestu a po 20m svetla protiiducich aut.
Inac jazdim nepokutovymi rychlostami kvoli financiam (pallivo a pokuty) ale v meste sa vzdy utrhnem a za krizovatkou chcem byt po zelenej vzdy prvy :). Samozrejme ze az po zelenej, nikdy nevypalim skor. Inac sa snazim byt ohladuplny a kym ma niekto nevyhecuje, tak mi to myslim ide. Bohuzial som asi dost nervozny a tak ma vedia vyhecovat najma blbeckovia v kolonach (ktori su presvedceni ze tie 4m odstupu predo mnou som nechal pre ich 4,5 metrove auto) a potom ti co idu ako s hnojom (60tkou a stredom cesty).
Asi si budem musiet nalepit na sklo zvnutra napis neriskuj.
13:11:43
28.04.2003
Mafi
Po městě se snažím bezpečně a když si chci zazávodit jedu na okresky. Na delší trasy po hlavních okolo 90 km. Vono při 4q je dlouhodobá rychlejší jízda na ohluchnutí. Jinak taky nemám rád motorkáře, který lítaj po městě. Přiznám že na známých silnicích vesnice ignoruju (okresky), až když na to zpětně koukám bych si musel nafackovat. Ale poslední dobou to klidním - už mám mezi známejma dvě smrtelný bouračky. A když na to člověk pomyslí, je schopnej jet po hlavní i 60 (ono je to asi nebezpečný jako 160) ale pro ten pocit.
21:31:15
27.04.2003
Kurvapes
Já se napsání těch pitomejch čísel dlouho bránil samozřejmě jsou to krajní meze a nejezdím tak všude a taky ne vždycky.Praxi trochu mám netvrdím že je samospasitelná,ale trochu pomůže(pět let autobus MHD Praha,potom deset let kamionka) mám vod toho věcnýho ježdění zkurvenou figuru a zdraví a dodneška se mi po volantíčku stejská.
Sedum let se mi stejská,ale dřív sem potkal kamion a skoro sem brečel.
Prostě sem asi jinej no.39
00:47:51
27.04.2003
King
Tak tady čtu "mesto 0-140, mimo az 220..." - hmmm, pašácká čísla :o). Jenom ve skrytu duše doufam, že v pripade toho mesta jde jenom o špičkové hodnoty dosahované jenom mimořádně :o). Taky se obcas ponahlam :o). Jenže specifikum našich silnic je v tom, že většině českých řidičů chybí prostě praxe. Nedávno jsem někde slyšel, že průměrná roční dávka českého řidiče je údajně 7000km a jsou v tom snad i služební jízdy. S toho nutne vyplýva, že značná část z těch několika milionů motóristů nenalítá ani polovinu uvedeného penza. Na tom, že člověk najede 2-3tkm ročně není samo osobě nic špatného, jezdí jenom jednou za 14 dní na dáču, kartelové ceny benzínu je nutí šetřit nebo má třeba režijku na vlak, nebo je vášnivý cyklista blablabla.Jenže sejdou-li se na silnici sváteční piloti a "rychlíci" je to prostě maso. Pak člověk může jezdit jako pánbůh, ale některé naprosto originální kousky nevyježděných týpků, tě dostanou do situace, kdy prostě fyzikální zákony a konstanty neobejdeš. Vzpomeňme každoročně se opakující "Velikonoční masakr" ci "dušičky", kdy provoz na pozemních komunikacích ztratí poslední zbytky logiky.
To Tomáš Č.: Praha je z řidičského hlediska zvláštní. Ale jako všude platí: přizpůsobit se a to co nejdřív. Ač jsem non-pražák, dám stokrát raději přednost pražskému provozu všedního dne, než tomu, co se odehrává na ulicích mého rodného maloměsta. Praha je prostě o tom, že se velká spousta aut na relativně malém území musí přemis'tovat sem a tam. A musí to prostě svištět. Proto stát v Praze na semaforech první a řadit jedničku vteřinu po "zelené" je prostě bezohlednost vůči ostatním. Stejně tak pianko rozjezd ve stylu eko-rally. Po třech letech deního dojíždění do Prahy ve stoprdu nemám pocit, že by mi můj hardware nejak komplikoval mojí pozici v provozu. Samozřejmě všude se najde individuum na které třeba pohled na starší škochtli před sebou působí jako pionýrský šátek na antikomunistu, ale 60 koníků maskovaných labelem "S105" je občas dokáže pěkně rozesmutnit, pokud zaprudí :o).
No, a pak si v našem městečku ex-okresním vyjedu v sobotu na nákup. Easy, pianko, žádný závody. Na semaforu fronta pěti aut, pohoda, říkam si z pohledu pseudopražáka,jsa třetí v řadě. Oražová....zelená.....3 fteřiny a NIC, moje ruka instinktivně vystřeluje směrem ke klaxonu, ale na poslední chvíli ruku zarazí moje lepší já, hlavně TOLERANCI říká :o) a první šnek se dal do pohybu, SLÁVA!!!. Jenže ouha, "závodník" na druhé pozici startovního roštu nechává velkodušně prvnímu náskok několik desítek metrů! V tomto momentě už moji levici mířící k houkačce nic na světě nezastaví. Jenže je mi to k ničemu, páč mám znova červenou! Aaaaa vo tom to je :o) Kua, jsem se zase rozkecal....
00:11:18
27.04.2003
Bob
taky mě pěkně serou paka na motorkách co považujou že v 11 noci je nejlepší doba na testování rychlosti motorky na cestě přez ceý město a už to zase začíná počítáme že jim tam s kámošema pudem natáhnout hajzl papír přez cestu aby si pořádně rozbili držky a motorky a dali si nachvíli pokoj
00:00:45
27.04.2003
Bob
Po městě 50 a když vydím nějaký lidi zvlášť děti s divnejma úmyslama tak to sem schopnej zaflekovat na místě
1)
Mě stačilo jednou že mě vlítla 4 letá holka pod motorku já ji naštěstí vodštouchí jenom kolenem (jel sem asi 20 a takřka u levý strany cesty jak dybych to čekal) a než sem sundal helmu tak ji hysterická matka popadla a zdrhla jediný co mě naštěstí napadlo bylo zajet na fízlárnu a voznámit to
když si pak pro mě vo půl jedenáctý přijeli tahali mě po městě a pak ještě 2 hoďky na fízlárně a domů sem se dostal ve 2 no fakt nic příjemnýho
naštěstí se jí nic nestalo a nakonec mě řekli že i kdybych ji zabil tak se mě nic nestane protože za to může ten kdo mě tam vběhne z prava
2) asi v sedmý třídě (už si to ntak přesně nepamatuju) mě nabral chlápek je to v takovym místě že když by tam jel 50 tak ho uvidím a nevlezu mu tam. já sem ho však vůbec neviděl probudil sem se solidně až 2 den ale pozdějc sem si vybavil i sanitku ale tu havárku ne poslední co si vybavuju je zadek avije v protisměru a pak až tu sanitku
naštěstí se mě nic nestalo jenom vykloubená levá noha a ruka a sedřenej jak sem brzdil vo asfalt 14dní v nemocnici a tejden doma
když sem pak byl po měsíci u fízlů na sepsání protokolu tak sem jenom čuměl na fotky (pěkně to uměj fotit kluci policejní :-) fprdeli maska pření kapota sklo a hnutej A sloupek dopad sem podle mě docela dobře voproti autu :-)
ale co mě dostalo byl náčrtek situace a co nakecal ten chlápek policajtům podle něj mě sejmul vo dobrejch 20 metrů dál než dovopravdy a jel tím pádem 45 podle toho co tam pak fízl spočítal by jel dobrejch 65 - 75
nejlepří na tom bylo to co z toho blbýho policajta vypadlo : jelikož sem se mu tam voctnul z prava tak za to stejně můžu já a už to nehodlaj řešit. kurvy jedny polocajtský:-((
jediná škoda byla že sem nou tam tenkrát byla matka a ne fotr ten by se do nich pěkně pustil

proto sem pro dodrřování rychlostí zvláště v obci von ten rozdíl mezi 50 - 60 je vopravdu dost velkej
mimo vobec klidně jezdím tak 90 -120 ale pouze pokud sou na to podmínky když nejsou tak třeba i 60

jo a sem pro tvrdý postihování těch který porušujou rychlost v obci a navýc vopakovaně tam bych bral řidičáky ne na 2 roky ale nafurt
23:08:26
26.04.2003
SOMALECEK (martin120)
hodně rychle
00:16:15
26.04.2003
Kurvapes
Ale to snad ne,jenom tiše doufám,že to nebylo osobní.Já totiž sem čtyřicetičtyřletej dědek.Jenomže neberu předjetí někoho jako věc osobní cti,buďto spěchám a jedu potom seru na city nebo nespěchám a potom ti co spěchají předjíždějí mě.Němci mají překrásné úsloví co jsem pochopil tak to znamená nejedeme proti sobě,ale spolu.
Buď rád jak vypadáš já to mám obráceně v patnácti na dvacet ve dvaceti na čtyřicet a ve čtyřiceti na důchod a co je ještě horší někdy ce tak cítím.
22:13:43
25.04.2003
nigga
je mi dvacet, vypadam na trinact, a proto se asi zvlast ctyricetileti dedkove snazej dokazovat ze me maj. Jak jedu v pravo tak pohoda, ale jakmile vim, ze po 2 kilometrech budu zabocovat do leva a postavim se na semoforu do levyho pruhu, vokamzite tocej motory a na oranzovou startujou, jen aby mi natrhli prdel. Jkamile videj 120ku tak se me zvlast sto dvacitkari snazej natrhnout prdel, at to stoji co to stoji. Trha mi to usi i pres zavreny okynka. Toť vše
21:50:03
25.04.2003
Kurvapes
2Tomáš Černý:Proč prosímtě?
21:45:19
25.04.2003
nigga
Posledni tejden zacinam pocitovat, ze jezdit v levem pruhu (po Praze), treba i rychle je proste provokace.
21:37:02
25.04.2003
To King: Na půl milionu km jsem ještě mots mladej ale už jich mám dost. I jako profík. I když jen o prázdninách když zrovna nesedím ve škole. Blbej řidič i když najede milion km je furt blbej řidič.29
21:35:31
25.04.2003
Kurvapes
Asi bych měl přiznat jak vlastně rychle nebo pomalu jezdím.Město 0-140 venku do 220 strašně moc to záleží na tom jestli spěchám nebo ne a samo taky kde zrovna jedu a kdo jede semnou.Poslední dopravní nehoda před dvaceti lety poslední pokuta za rychlost před měsícem na čtyřicítce sedumdesát,byl jsem přesvědčenej,že tachometr ve škodivce kecá,nekecal.Ať už jedu rychle nebo pomalu snažím se neubližovat jenomže někteří páni kolegové mají pocit,že když je předjíždím tak je buďto urážím nebo chci aspoň závodit to bývá kapku nepříjemné.Bohužel mě vůbec nezajímají nechci nikomu nic dokazovat prostě zrovna spěchám.
39
14:49:34
25.04.2003
King
To Dan: Jenze on je trochu rozdil, jedes-li 60-70 po prazdny ctyrproudovce a ta sama rychlost v ulicce mezi panelakama, kde po obou stranach parkujou auta a pri prujezdu brnkas po obou stranach zpetnejma zrcatkama a vsude kolem si hrajou takovy ty mali zvatlavi lidi :o). Navic udavam rychlostni udaj tachometru, kterej jak fsichni vime dost prehani u kazdy shkochtle (feldy a fabie nevyjimaje).
To Šedy: Predpokladam, ze mas tu svoji 90ku v obci podlozenou minimalne pulmilionem km ridicskych zkusenosti bez nehody :)
23:23:19
24.04.2003
Dan
Po městě tak , jaxe má : 50, Proč víc ? Dyž tam něgdo skotší, tso pak ?! 68
Mimo město pak pohodovje 90-100-110, to na běžný jízdy (Favo), služebně 120, něgde -na rovných úsetsích- i 130 (Fábij).
Na dálnitsi (pouze Fábij) 130-160, víc rači ne, jel sem i 180, ale to neni nits pro mě.
Rychlost mě absolutně nebere, upřednostńuju maximelní axeleratsi.
Proto sem si nechal postavit převodofku co nejvíc do pomala, ale eště sem s tim nejel, ale víts jak 150 by ject nemělo.
Axeleratijon 4ever !!!
20:19:21
24.04.2003
To já jezdim tak 90 protože když to valim víc (sice mám 5q) tak to je hodně znát na spotřebě. Takhle se v klidu vejdu do 6,5. Na vesnici moc ohled neberu takže taky 90. Ve městě to záleží na provozu. A taky jsem ještě za rychlost neplatil.1
15:47:34
24.04.2003
Engi
normalne jezdim 50-65 v obci mimo jezdim 90-120 4
ale v Praze se to fakt neda :) tam sem jak vul zpomalil na jizni spojce podle znacky na 80 a kdyz me problikavali taxem si rekl ze na to seru a jel sem dal tech 110-130 podle vostatnich 52
12:55:27
24.04.2003
Petkar
V obci nejdu pres 60 km/h (i kdyz napr. v Praze podle provozu i rychleji) a mimo obec podle situace a provozu od 70-130 km/h. Na dálnici 140-150 km/h, ale nejezdím škodovkou. 6
Škodovkou jsem jezdil ve městě stejně jako s Oplem, mimo město jsem jezdíval tak 110 km/h a po dálnici 120 km/h...6
10:38:10
22.04.2003
King
Obec 60-70 (zkousel jste nekdo v Praze 50ku? :o). Mimo obec 90-120. Dalnice 150-160 (felda, fobie). Proste programove neprekracuju dovolenou rychlost o vic jak 30km/h a od r.98 jsem neplatil ani kacku na pokutach za rychlost (cca 40-50tkm za rok).
10:12:19
22.04.2003
Luděk
Jezdím tak,jak potřebuju a co mi stav silnice a okolí (hlavně benga) dovolí,abych zbytečně nesponzoroval,tzn. že někdy přes Pardubice 130 a někdy třeba 40,ale tak,abych nikoho neohrožoval.
14:25:15
21.04.2003
BlackSUN
2 Algol: No a co kdybys předjel chlupatý? Můžou tě dostat max na nějakej technickej tenhle jako stará lékárna nebo špatnej technickej stav, ale určitě ne na rychlost, pokud nemaj radar a fotku...
13:49:24
21.04.2003
Fén
V obci 50, mimo obec 90 - 100 a po dálnici nejezdím.
22:44:49
20.04.2003
Vojta - zrušená registrace
Obec tak asi neco kolem 60-70, mimo obec pokud nejsou silnice plne nejakych zasranych kamionu, traktoru a buh vi ceho tak asi tak nejak 100-130 ale v ramci bezpeci!
09:40:51
20.04.2003
rOMAN
Mesta a vesnice tak 60 mimo tak 110 -120 km/h
00:54:23
20.04.2003
Algol
Přes den město tak 60 až 80, jak kde, ale kdo znáte Kroměříž, tak víte, že to nejde nskoro nikde 3 , samej chodec a kloboukový jezdec. Ale v noci je to good, jezdím kolem 100, hlavně si dávám bacha, abych nepředjel chlupatý37.
23:08:45
19.04.2003
U-Geen
Ja jezdim tak kolem 120ti.
22:36:28
19.04.2003
Filip Ráž
Ja osobne jezim tech 60 - 80km (vobcas tech 100 i 120 kdyz se nekdo snazi me predjet 92 )... Ale jinak to de... 40
19:25:37
19.04.2003
Kurvapes
No teda člověci jak to tady čtu,tak sem teda psychopat.Hurááááááá.82
10:08:40
19.04.2003
George
2František: Tak si přečti muj příspěvek pozorně hňupe. "jel jsem vyzkoušet NOVÉ brzdy.A tím nové myslím komplet nové. Já neriskuju. A z pruhu do pruhu jezdím jen když je tam minimum nebo žádné auto (a když potřebuju předjet nějakýho fiata či tak), tzn. že bezdůvodně nekličkuju jen tak pro moji zábavu.A taky sem si koupil ty vypouklý nalepovací zracátka abych viděl i mrtvý úhel. Jak říkám žádný ohrožování se nekonná.

Jinak dodržovat v11 hodin večer přesnou padesátku.No nevim kolik lidí ji drží 74 74 74
23:59:45
18.04.2003
nigga
jojo, taky to za mnou smrdí jak za traktorem. PO městě jezdim prostě jak posranej a zvlášť teďka když mi to nebrzdí. Ale mimo město to samý, 90 a víc ani ťuk, ale pravda sem tam zatáčku vemu vostřejc, zvlášť když je od 90 stupňů tak chodim strašně rád co nejpozdějc do brzd, za to ale z vostra, ale jen když na do ní 100% vidim a jedu sám.

Jo z pruhu do pruhu si to fakt nedávám, nejsem psychopat.
23:54:44
18.04.2003
Komár
Jó, taky to rád přišlápnu, ale jen mimo město a když vokolo nejsou žádný lidi ani auta. To pak můžu jet i na max. Prázný okresky, to je moje. Anebo pořádný serpentýny, to je vončo !!!Jinak po městě jezdim jak s hnojem.9
23:41:50
18.04.2003
František
Ne, to jenom ty seš takovej debil a vohrožuješ lidi rádoby sportovní jízdou. Nenašel jsem v popisu tvého auta Go brzd ani podvozku a novejma zadníma pružinama to nedohoníš.
22:12:58
18.04.2003
BlackSUN
Ale taky se občas projedu, ale spíš tak k podvečeru a spíš po okresce, kde tolik nehrozí, že ti někdo odněkud vyjede nebo vyleze nějakej chodec a tak... Ale i po městě se večer nebo i v noci projedu svižnějš... Ale jak píšeš, hlavně bezpečně, když u ne pro sebe, tak pro okolí...
21:22:22
18.04.2003
George
Čágo
Tak sem jel dneska vyzkoušet moje nové brzdy.Jel sem projet do města (Budějce). Protože město bylo napůl prázdné tak sem si zajel spíše ostřejší jízdu z pruhů do pruhů atd. Chtěl sem jen zeptat jestli taky někdy takhle jezdíte (tzn. celkem rychle ale v ramci mezí a hlavně bezpečně) nebo sem jenom já takovej blázen 92
Extreme Tyres