skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
superstar
17:42:16
30.09.2009
30.09.2009

jerzy
-> David29: nevyberou nahodou v prnim kole vsechny co se daji a pak v druhem je zredukujou?
15:51:12
30.09.2009
30.09.2009

David29
Mě by jenom zajímalo, jak maj posychrovaný, kolik lidí vyberou v prvnim kole...
Když jim tam přide někdo kdo jakžtakž umí zpívat a oni ho vyrazej, a pak tam budou samí koštata, tak ja můžou vědět že vyberou daný XY lidí?
Když jim tam přide někdo kdo jakžtakž umí zpívat a oni ho vyrazej, a pak tam budou samí koštata, tak ja můžou vědět že vyberou daný XY lidí?
22:17:35
29.09.2009
29.09.2009

Tomaso435
-> Staf1221: ještě jednu ukázku :D:D:D
22:14:47
29.09.2009
29.09.2009

Tomaso435
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ich wahr hýr fantomas,,,, cože by to mělo ? :)
22:14:42
29.09.2009
29.09.2009

Staf1221
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: naozaj si myslim, ze si tou otazkou robis len srandu. (staci prakticka ukazka namiesto vysvetlenia? :P )
22:13:35
29.09.2009
29.09.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Naozaj by melo byt neco jako nicht wahr?
21:58:58
29.09.2009
29.09.2009

Tomaso435
-> Staf1221: hold se serete všude no
né sory
mimochodem co to znamená naozaj ?:)

mimochodem co to znamená naozaj ?:)
21:55:32
29.09.2009
29.09.2009

Staf1221
tu je tych tem o superstar ze som ani nevedel do ktorej napisat
ale k veci .. zaujimal by ma nazor cechov co ju sleduju. nezda sa vam ze je viac slovenska ako ceska? myslim napr tym ze by adela kecala viac ako leos a podobne (toto bol len priklad, ale iny ma nenapadol). mne to proste tak pripada .. neviem ci preto ze tu cestinu vobec nepovazujem za cudziu, alebo preto ze je to naozaj tak

ale k veci .. zaujimal by ma nazor cechov co ju sleduju. nezda sa vam ze je viac slovenska ako ceska? myslim napr tym ze by adela kecala viac ako leos a podobne (toto bol len priklad, ale iny ma nenapadol). mne to proste tak pripada .. neviem ci preto ze tu cestinu vobec nepovazujem za cudziu, alebo preto ze je to naozaj tak
18:59:52
13.06.2005
13.06.2005

Bagrr
-> VeTëV: Nemáš se za co omlovat, pro mě to bylo poučný a hodně mi to dalo. A mysli, že kdo chtěl, tak to přečet celý a taky si z toho něco vzal. A k tý výchově mládeže, můj otec je tak troichu rasista, ne extrémní,ale hájí si svůj stát. Od malička mi bylo "vtloukáno" do hlavy, že nesnáší dvě věci: rasismus a cikány. Tak co si z toho může dítě vzít? Buď to, že rasismus je zlej, nebo že cikání jsou zlí..
16:33:04
13.06.2005
13.06.2005

dostybiker
-> VeTëV: souhlasim a beru na vedomi
15:23:37
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Baghira: ale to je pak uz pouze obrana na nalady ve spolecnosti
15:03:51
13.06.2005
13.06.2005

Baghira
-> VeTëV: Každopádně cikáni moc hrdý na svojí rasu nejsou, zvlášť ty slušný. Chodil jsem svýho času s nádhernou cikánkou a ta byla uplně na dně z toho, že je tmavá a že ji všichni hází do jednoho pytle s těma černejma se kterejma by nejradši neměla společnou ani barvu pleti.
13:49:01
13.06.2005
13.06.2005

Majkl
-> VeTëV: se neomlouvej ja to precet cely a dobry... ten nazor ty slecny to je mazec... fakt...

13:22:15
13.06.2005
13.06.2005

Vojta - zrušená registrace
KDe jsme se to dostali od SS k vtipum o cigosach :))
13:22:14
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Bagrr:
mno ja nejsme reformator ja jsem pouze a jenom nezavisly pozorovatel a delam si svuj nazor na soucasny stav spolecnosti a ten je vicemene trosku tristni
neni to ale problem pouze nasi republiky je to celosvetovy problem ktery se vlece stat od statu - v nemecku turci, v americe cernosi, ve francii jsou to take lide halsici se islamu
v kazdym state je proste tento probelm anevrazivost - lide se boji o svoji praci a obavaji se ze mohou byt pripraveni o sve !bohatstvi" nebo jak to nazvat a tak si tezko pusti k telu lidi jinych mravu, zvyklosti...
on tento problem vyvstava dost silne i v soucasnem schvalovani euroustavy - lide se boji a to dost strasaka levnych prac. sil, boji se proste pustit na uzemi nekoho kdo by je mohl pripravit o to co pracne budovali
dle me je prave todle strasna slabina cely erozony - politici se snazi o nemozne - chteji stmelit narody rozdilneho smysleni, nazoru atd..a ono to jde jen tezko - narodni hrdost dela svoje...popira to to co se ve spouste statu pracne budovalo a lidi to pocituji...
nevim jak to vsecko vyjadrit, ale me strasne stve, ze se vseobecne ve svete nepomaha lidem kteri to potrebuji, ze se mysli jen na zisky, penize a bohuzel se zapomina na potrebne - chudoba je velkym problemem, to same nevzdelanost atd.. a proto me vzdycky silene mrzi a je mi lito kdyz se obili pali v pecich, pali se tam obleceni a jine veci a pritom existuji skupiny, ktere by potrebovali nutne pomoci ...
ale uz dost uvah a debat na toto tema :-)
A ve Vlastovi vidim jakysi vzdor tomu nasemu "cesstvi" te nasi narodni hrdosti a myslim si ze celkove i demagogii TV Nova - tezko by todle nekdo ocekaval a prave proto me i fascinuje, ze lide kteri usuzuji na zaklade Blesku, TV Nova a jinych spyu a nevim ceho se odhodlaji k teto volbe a nachvili zapomenou na nenavist...
Ja osobne jsem byl v sobotu na vyletu s mladou ameli jsem sebou detsko jedne zname (potrebovala neco zaridit a tak jsem ji vzali tedy sebou) a mohu rist ze me uprime zarazil jeji nazor : "nefandim hlavne tomu cikanovi" kdyz sem se ptal proc - rekla pac je to cikan, krade, nic nedela a ted bude mit miliony z niceho - a je ji panove a damy 10let!!!
A to je vysledek prave toho, ze jsem hrdi na to, ze jsem cesi a oni jsou Ti spatni - uz od mala to spouste deti lide cpou do palic a deti s tim vyrostou. Na druhe strane je to to same - cikani jsou odstrceni od spolecnosti a mi jsem Ti bily - Ti gadzove a tak se tento problem neustale protahuje a neni nikdo schopen neco delat
JE TO JAKO OBYVKLE V LIDECH - a neni to zdaleka jen nas problem - Nemci delaj to samy proti turkum atd...to jsem jiz psal
SORRY ZA TU DELKU
mno ja nejsme reformator ja jsem pouze a jenom nezavisly pozorovatel a delam si svuj nazor na soucasny stav spolecnosti a ten je vicemene trosku tristni
neni to ale problem pouze nasi republiky je to celosvetovy problem ktery se vlece stat od statu - v nemecku turci, v americe cernosi, ve francii jsou to take lide halsici se islamu
v kazdym state je proste tento probelm anevrazivost - lide se boji o svoji praci a obavaji se ze mohou byt pripraveni o sve !bohatstvi" nebo jak to nazvat a tak si tezko pusti k telu lidi jinych mravu, zvyklosti...
on tento problem vyvstava dost silne i v soucasnem schvalovani euroustavy - lide se boji a to dost strasaka levnych prac. sil, boji se proste pustit na uzemi nekoho kdo by je mohl pripravit o to co pracne budovali
dle me je prave todle strasna slabina cely erozony - politici se snazi o nemozne - chteji stmelit narody rozdilneho smysleni, nazoru atd..a ono to jde jen tezko - narodni hrdost dela svoje...popira to to co se ve spouste statu pracne budovalo a lidi to pocituji...
nevim jak to vsecko vyjadrit, ale me strasne stve, ze se vseobecne ve svete nepomaha lidem kteri to potrebuji, ze se mysli jen na zisky, penize a bohuzel se zapomina na potrebne - chudoba je velkym problemem, to same nevzdelanost atd.. a proto me vzdycky silene mrzi a je mi lito kdyz se obili pali v pecich, pali se tam obleceni a jine veci a pritom existuji skupiny, ktere by potrebovali nutne pomoci ...
ale uz dost uvah a debat na toto tema :-)
A ve Vlastovi vidim jakysi vzdor tomu nasemu "cesstvi" te nasi narodni hrdosti a myslim si ze celkove i demagogii TV Nova - tezko by todle nekdo ocekaval a prave proto me i fascinuje, ze lide kteri usuzuji na zaklade Blesku, TV Nova a jinych spyu a nevim ceho se odhodlaji k teto volbe a nachvili zapomenou na nenavist...
Ja osobne jsem byl v sobotu na vyletu s mladou ameli jsem sebou detsko jedne zname (potrebovala neco zaridit a tak jsem ji vzali tedy sebou) a mohu rist ze me uprime zarazil jeji nazor : "nefandim hlavne tomu cikanovi" kdyz sem se ptal proc - rekla pac je to cikan, krade, nic nedela a ted bude mit miliony z niceho - a je ji panove a damy 10let!!!
A to je vysledek prave toho, ze jsem hrdi na to, ze jsem cesi a oni jsou Ti spatni - uz od mala to spouste deti lide cpou do palic a deti s tim vyrostou. Na druhe strane je to to same - cikani jsou odstrceni od spolecnosti a mi jsem Ti bily - Ti gadzove a tak se tento problem neustale protahuje a neni nikdo schopen neco delat
JE TO JAKO OBYVKLE V LIDECH - a neni to zdaleka jen nas problem - Nemci delaj to samy proti turkum atd...to jsem jiz psal
SORRY ZA TU DELKU

12:51:48
13.06.2005
13.06.2005

King
Muj pohled je take hodne "Vetvovity" :) a Vlastikovi to preju a dozvedel jsem se to az z tohodle tematu....nicmene si vzpominam na puvabny vtipek:
Maly hnedocech se uci mluvit a nosi dedeckovi ruzne predmety, aby mu je pojmenoval. Vezme vidlicku: "Co je to?"
Deda: "To je vidlíčka,nee"
Vezme nuz:"Co je to?"
Deda: "To je nuz, s tim udelas ží,ží a hlava na tri pulky!"
Vezme čajovou lzicku: "Co je to?"
Deda: "Rychle to zahod - to je seminko lopáty!!!!"
Maly hnedocech se uci mluvit a nosi dedeckovi ruzne predmety, aby mu je pojmenoval. Vezme vidlicku: "Co je to?"
Deda: "To je vidlíčka,nee"
Vezme nuz:"Co je to?"
Deda: "To je nuz, s tim udelas ží,ží a hlava na tri pulky!"
Vezme čajovou lzicku: "Co je to?"
Deda: "Rychle to zahod - to je seminko lopáty!!!!"

12:41:58
13.06.2005
13.06.2005

Bagrr
-> VeTëV: Většina reformátoru to v čechách neměla lehký, např Jan Hus byl upálen atd...
12:15:51
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Majkl: -> Bagrr:
nemusite obdivovat neni co
jinak sem s temito nazory jiz parkrat narazil, nebot pochopeni v ceske spolecnosti je chabe az nulove
nemusite obdivovat neni co
jinak sem s temito nazory jiz parkrat narazil, nebot pochopeni v ceske spolecnosti je chabe az nulove
12:15:34
13.06.2005
13.06.2005

Majkl
-> VeTëV:
patri ti muj obdiv... opraavdu...
ale danovy zavody me rozesmaly

ale danovy zavody me rozesmaly

12:12:56
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Bagrr: diky
mno ja si myslim, ze by cela spicka vladni politiky potrebovala protrebat a to poradne - a tim myslim od modreho ptacka po cervenou ruzi pres bohosluzebniky a srpem a kladivem konce
myslej na svoje pupky a hadaj se tam jak slepice na hnoji - na lidi z vysoka se..o a problemy, ktere jsou ve spolecnosti je nezajimaji
halvne ze sem nalakali spousta investic a roste nam HDP a take prumerny plat. Mno jenze kolik lidi ten plat ma a jak se ma zbytek? K tomu musime zapocitat socialni system postaveny na totalnim chasu a moznosti zneuzivat co se da - kdyz v tom umis chodit - a nepomoci lidem, kteri to skutecne potrebuji ( neb na to nemaji zaludek), dale zcela neprehledny system ktery umoznuje vselijake danove podvody vyvody a zavody a v neposledni rade zcela nefunkcni slozku, kterou si Standa vypestoval dle sveho razeni...je tady slusnej Kocourkov a zacalo to v 90. letech a pokracuje to pres vsecky vlady
radeji se budou hadat o 13. plat nez aby se zajimali o duchody, zdravotnictvi, problemy lidi, stary spoluobcany, prave tyto rasove a jine problemy...
sorry vsem, ale jsem timto celkem znechucen
mno ja si myslim, ze by cela spicka vladni politiky potrebovala protrebat a to poradne - a tim myslim od modreho ptacka po cervenou ruzi pres bohosluzebniky a srpem a kladivem konce
myslej na svoje pupky a hadaj se tam jak slepice na hnoji - na lidi z vysoka se..o a problemy, ktere jsou ve spolecnosti je nezajimaji
halvne ze sem nalakali spousta investic a roste nam HDP a take prumerny plat. Mno jenze kolik lidi ten plat ma a jak se ma zbytek? K tomu musime zapocitat socialni system postaveny na totalnim chasu a moznosti zneuzivat co se da - kdyz v tom umis chodit - a nepomoci lidem, kteri to skutecne potrebuji ( neb na to nemaji zaludek), dale zcela neprehledny system ktery umoznuje vselijake danove podvody vyvody a zavody a v neposledni rade zcela nefunkcni slozku, kterou si Standa vypestoval dle sveho razeni...je tady slusnej Kocourkov a zacalo to v 90. letech a pokracuje to pres vsecky vlady
radeji se budou hadat o 13. plat nez aby se zajimali o duchody, zdravotnictvi, problemy lidi, stary spoluobcany, prave tyto rasove a jine problemy...
sorry vsem, ale jsem timto celkem znechucen
12:08:40
13.06.2005
13.06.2005

Majkl
-> VeTëV: mas pravdu a jako Bagrr, te docela obdivuju..
12:04:24
13.06.2005
13.06.2005

Bagrr
-> VeTëV: ježíš, to bylo nádherný
Obdivuju lidi tvého ražení... Takový lidi maj bejt ve vládě a né ty zhova*lý nenažranci, který tam chlastaj a vytváří dementní zákony...

Obdivuju lidi tvého ražení... Takový lidi maj bejt ve vládě a né ty zhova*lý nenažranci, který tam chlastaj a vytváří dementní zákony...

11:59:42
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Majkl: jenze oni uz ani ty vykopy nedelaj - pac to delaj opet nasi hosi z vychodu a zakony, benevolentni policie - ktera za uplatek 500,- od sefa primhouri oko a chlapci z ukrajiny z toho stejne nic nemaj pac je na Florenci a nebo Hlavaku okradou - a to prosim jejich spoluobcane ovsem s nabitou devitkou v ruce
11:55:04
13.06.2005
13.06.2005

Majkl
VTIP:
Fero:ne dežo, me se zlomil krumpac
Dežo: tak se opři o lopatu
PS: nejsem rasista,,,

VTIP:
Fero:ne dežo, me se zlomil krumpac
Dežo: tak se opři o lopatu
PS: nejsem rasista,,,
11:49:39
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Rooney: a co tim vyresis ze je postrilis? nebylo by take lepe snazit se konecne pomahat lidem kteri to potrebujou, vytvorit takovy podminky aby neslo jen tak snadno zneuzivat socialni system tedle zemicky a lidem misto pdopory a stedrych davek davat do ruky kostata, lopaty apod..
take bych si velice doslapl na tzv. levne prac sily z vychodu, ktere povetsinou na cerno provadeji veci ktere se nedaji nazvat jinak nez prasarny a snazil bych se spis prave romy nejak postupne zaclenovat do spolecnosti - stray uz asi nezmenis, ale musi se zacit necodelat s mladejma a pusobt na ne a snazit se je motivovat - ono taky to mas tezky kdyz to videj kolem sebe ze zit se da i bez prace a skola je vlastne stene k nicemu ... spolecnost jim taky nadseni neprida a tak se tento problem tahne uz radu let
take bych si velice doslapl na tzv. levne prac sily z vychodu, ktere povetsinou na cerno provadeji veci ktere se nedaji nazvat jinak nez prasarny a snazil bych se spis prave romy nejak postupne zaclenovat do spolecnosti - stray uz asi nezmenis, ale musi se zacit necodelat s mladejma a pusobt na ne a snazit se je motivovat - ono taky to mas tezky kdyz to videj kolem sebe ze zit se da i bez prace a skola je vlastne stene k nicemu ... spolecnost jim taky nadseni neprida a tak se tento problem tahne uz radu let
11:45:07
13.06.2005
13.06.2005

Bagrr

11:44:01
13.06.2005
13.06.2005

Rooney - zrušená registrace
-> VeTëV: No ok!
Já to posuzoval podle mista kde bydlim tj. Bohumín a tady krade...atd většina cigánů.
Takže aspoň většinu z bohumína bych nechal
. Ale jinak s tebou souhlasím.
Já to posuzoval podle mista kde bydlim tj. Bohumín a tady krade...atd většina cigánů.
Takže aspoň většinu z bohumína bych nechal

11:35:20
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Rooney: ale napsal si ze je jich vetsina - tezko rict nemuzes posuzovat dle tech oblasti kam je narvali za minuleho rezimu - znam jich spousta co otamtad utekli a maj byt mezi ostatnima v panelaku a chovaj se v pohode - jediny co je trapi a to dost prave jednani spolecnosti a nemoznost nalezt praci nebot vse jim berou ukrajinci a jini velice kvalitni delnici
ale jinak jak rikam, ja znam spousta nasich co parazitujou uplne stejne - jak rikam zakony teto zeme tvori aroganti s tlustejma pupkama a podle toho to vypada
ale jinak jak rikam, ja znam spousta nasich co parazitujou uplne stejne - jak rikam zakony teto zeme tvori aroganti s tlustejma pupkama a podle toho to vypada
11:28:42
13.06.2005
13.06.2005

-> VeTëV: Ty sis to asi špatně přečetl že???
Já je neházím do jednoho pytle. Já sem jen napsal že bych
ty co dělají bordel ,kradou atd. A to bez ohledu na rasu , takže i bílé , bohužel pro cigány je , že je jich většina co dělá bordel. Ale najdou se i slušní to jo. Taky mám 3 kámoše romy a ti jsou uplě v poho típci.
Já je neházím do jednoho pytle. Já sem jen napsal že bych

10:45:41
13.06.2005
13.06.2005

Baghira
Mě nevadí žádná rasa, pokud se chová slušně a je jaksi "zařazená". Aniž bych byl nacista tak systém "kdo se nepřízpůsobí, ten zkončil" se mi celkem líbil. Každopádně pokud mě přepadne cikán nebo skinhead (holohlavci už mě dvakrát přepadli), tak bych postřílel obě skupiny bez ohledu na rasu :-).
10:26:46
13.06.2005
13.06.2005

Majkl
-> Jirik: a lesti
10:23:45
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Jirik: jeste ne zatim se hlad
10:21:41
13.06.2005
13.06.2005

Jirik - zrušená registrace
-> Johny Death: -> Majkl: Volal mě někdo ? 

10:01:05
13.06.2005
13.06.2005

Majkl
-> Johny Death:
-> VeTëV: ježiš to bylo hezkýýý

10:00:51
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Johny Death: mno a co mam delat? ja sem od povahy antirasista a nemam rad tydle reci ze jenom kradou, delaj bordel atd..
co maj tydle lidi asi delat? vytvorili se jim gheta na okraji prahy a narvalo se jich tam co nejvic - skola byla max. zvlastni a konec - co asi maj v dnesni dobe delat? lidi co byly celej zivot kocovat, krast slepice a zit jinak tezko timdle nejak napravis - chce to pomau zacit neco delat a taky jim nabizet nejaky alternativy a jednat a ne je nechat zit na okraji spolecnosti
co maj tydle lidi asi delat? vytvorili se jim gheta na okraji prahy a narvalo se jich tam co nejvic - skola byla max. zvlastni a konec - co asi maj v dnesni dobe delat? lidi co byly celej zivot kocovat, krast slepice a zit jinak tezko timdle nejak napravis - chce to pomau zacit neco delat a taky jim nabizet nejaky alternativy a jednat a ne je nechat zit na okraji spolecnosti
09:57:22
13.06.2005
13.06.2005

Johny Death

09:52:51
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Rooney: jak si na to prisel? proc je vsecky hazite do jednoho pytle? hele podivej se kolem sebe - nevim jak kde, ale v Praze delaj momentalne vetsi bordel panove z vychodu - kam se podivas asmej ukrajinec, rusak atd. a podle me jsou mnohem nebezpecnejsi nez cikani
a co se tyce toho ze zneuzivaj soc. system - a neni problem jinde? kdyz jim to ten system umoznuje je to pak tezky - se podivej na zakony kdo je vytvari a pak Ti musi bejt jasno
a dalsi problem je ze tito lide maji jinou mentalitu, vyrustali za komancu v ghetech a to je nejvetsi probelm komacove je takhle zprznili - tezko se to zmeni kfyz se nezmeni pristup spolecnosti
a co se tyce toho ze zneuzivaj soc. system - a neni problem jinde? kdyz jim to ten system umoznuje je to pak tezky - se podivej na zakony kdo je vytvari a pak Ti musi bejt jasno
a dalsi problem je ze tito lide maji jinou mentalitu, vyrustali za komancu v ghetech a to je nejvetsi probelm komacove je takhle zprznili - tezko se to zmeni kfyz se nezmeni pristup spolecnosti
09:52:05
13.06.2005
13.06.2005

dexon
-> Johny Death: to nasdílím na veřejné FTP a pak to hodím všem

09:46:52
13.06.2005
13.06.2005

No ja rasista nejsem! Horváth je uplně pohodový típek a to že je rom to mi nevadí!
Kdyby byli všeci rómové jako vlasta tak by to bylo super. Ale jinak Ciguny nesnáším , aspoň ty co dělají bordel , kradou...atd a těch je většina. Takže bych je všechny
Kdyby byli všeci rómové jako vlasta tak by to bylo super. Ale jinak Ciguny nesnáším , aspoň ty co dělají bordel , kradou...atd a těch je většina. Takže bych je všechny

09:44:18
13.06.2005
13.06.2005

Jirik - zrušená registrace
-> Johny Death: Já ti jednu klidně vypálím, jestli budeš chtít. 

09:43:12
13.06.2005
13.06.2005

Johny Death
-> VeTëV: stydim
-> dexon: přepálíš???
-> dexon: přepálíš???

09:40:58
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> Johny Death: kluku jedna piratska - ze se nestydis

09:38:04
13.06.2005
13.06.2005

Johny Death
-> dexon: vypáliš mi ho pak????

09:36:43
13.06.2005
13.06.2005

dexon
Vlastík.... Vlastík .... vydřel všechny tou písničkou The Final Countdown... to nemělo chybu... až výjde jeho cedečko, tak to bude můj první originál cd co si opravdu koupím a nevypálím...

09:15:50
13.06.2005
13.06.2005

Johny Death

07:18:56
13.06.2005
13.06.2005

VeTeV
-> dostybiker: teda nestacim se divit
v Praze ziju taky, na osmicce a musim potvrdit, ze existuji lide, kteri skutecne parazituji na nasem soucasnem socialnim systemu, ale nadruhou stranu znam spousta jak ty rikas cikanu, kteri jsou chytri, pohodovi a meli treba jen smulu - takto je hazet do jednoho pytle mi prijde dost sileny
Taky na me vyjeli, ale vyresila to 100 a byl klid, ale kdyz se na me pustili obcane bile pleti, s minimem pokryti na hlave - rikaji si skinheads - tak to vyresila az nemocnice - lide, kteri mlati koho napadne a rikaji si vlastenci a nazory maji ne daleke tem tvym
Mimo to - jdi se podivat na Hl. nadrazi a uvidis, ze na okraji spolecnosti se muze ocitnout kdokoliv - dneska mas a zitre ne - nase republika je s nekterymi zakony dost nastiru
Jinak tuto soutez jsem nejak nesledoval, ale zaregistroval jsem rano ze vyhral Vlasta a ja mu gratuluju a uprime se klanim pred lidmi, kteri ho volili a nekoukali na barvu pleti a puvod

v Praze ziju taky, na osmicce a musim potvrdit, ze existuji lide, kteri skutecne parazituji na nasem soucasnem socialnim systemu, ale nadruhou stranu znam spousta jak ty rikas cikanu, kteri jsou chytri, pohodovi a meli treba jen smulu - takto je hazet do jednoho pytle mi prijde dost sileny
Taky na me vyjeli, ale vyresila to 100 a byl klid, ale kdyz se na me pustili obcane bile pleti, s minimem pokryti na hlave - rikaji si skinheads - tak to vyresila az nemocnice - lide, kteri mlati koho napadne a rikaji si vlastenci a nazory maji ne daleke tem tvym
Mimo to - jdi se podivat na Hl. nadrazi a uvidis, ze na okraji spolecnosti se muze ocitnout kdokoliv - dneska mas a zitre ne - nase republika je s nekterymi zakony dost nastiru
Jinak tuto soutez jsem nejak nesledoval, ale zaregistroval jsem rano ze vyhral Vlasta a ja mu gratuluju a uprime se klanim pred lidmi, kteri ho volili a nekoukali na barvu pleti a puvod
02:51:11
13.06.2005
13.06.2005

Johny Death
-> dostybiker: skus treba superstar2005.nova.cz/hla
sovani.html

00:57:57
13.06.2005
13.06.2005

cutik
-> dostybiker: mas i klip???Jestli jo o,posles miho treba zejtra pres icq?dik
00:54:23
13.06.2005
13.06.2005

dostybiker
a nevite kdo vyhral hvezdnou pechotu ja sem fandil stavce dydzeju mam ji i doma hec
bych i hlasoval pro nej jen sem nevedel gde?

00:49:59
13.06.2005
13.06.2005

Honza.net
Co je to superstar? :o)