to me vzdy zarucene nasere

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 06.04.2003 do 08.04.2003, založil/a
řadit dle data
22:44:09
08.04.2003
jb
no jo nekteri chytraci nepochopi ze kdyz ti nechaj metr mezi autem a stojis mezi autama a oni 90 stupnu oproti vsem ze jko snad mas vznasedlo otocis to ve vzduchu a odjedes ..ale ja vim skorto kazde auto komu patri takze je jdu vyzvonit a rict at s tim odjedou ale mam i tazne a desku kdyby nebyl doma 76
09:14:41
08.04.2003
Algol
Bez komentáře...11 Vždycky mě to vyvředí, kreténi přes dvě místa, lezou z auta a když je člověk požádá, aby slušněji zaparkovali, tak se na něho oboří, že to jinak neumí a že mě je po tom fuck, jak parkují. Tak je pošlu do prdele a pak abych měl strach, že mi objedou auto s korunou. Nejlepší, kdyby nějací týpci chodili pěšky anebo jezdili s koňama (živýma). Zrovna včera jsem zase nemohl zaparkovat. Dovolil jsem si přijet z práce až v 8 hodin večer a už bylo po místě, každej druhej přes dvě místa, prostě humus30. A to je všechno
22:46:22
06.04.2003
BlackSUN
Tak to je pěkný :-), pěkně vod srdce napsaný, určitě ulevující... Já zase nesnášim, když u nás na parkovišti někdo zaparkuje uprostřed a ostatní aby to tam deset minut vykličkovávali na půl metru místa, když je v řadě u silnice o 50m dál místo. Večer to ještě pochopim, když ráno hned vypadne, ale když to tam dá někdo, kdo jezdí 2x tejdně, to mě fakt dostane... Vobčas lituju, že máma (teď jezdim jejim autem, moje je rozebraný) nemá kouli, bych si ulevil při couvání... I když parkuju jako rovnou na výjezd, tak bych se i otočil. Nebo rám dopředu. Sou to prostě ty lidi fakt někdy tak blbý že člověk se nestačí divit. Nebo když musim vyjíždět přes chodnik... No škoda mluvit, už se těšim do baráku s garáží pro 2 auta a a ještě přístřešek pro dvě navíc. Máme 4, ideální stav. Nebudou tam žádní takový dem.nti. Tak sem si taky ulevil :-)
22:34:22
06.04.2003
jb
Zdar tak jsem prave dojel ..byl jsem zavest slecnu..ale jak sem se nasral hned jak sem vysel z baraku zrovna se otacel na parkovisti synek ktereho nemam rad vlastne nemam moc rad celou tu rodinu ale co me vzdycky hrozne vytoci jak 18 lety debilek progumuje parking na studeny motor nove nabyte FABIE 1,4 -rodicu a citi se jak nejvetsi king ten debil se neumi ani rozjet porad jen plny kotel a pustit spojku a mama… to je ucitel jeho jizdy jezdi taky jako mental ..Mama ma sotva zakladku on nejaky ucnak auto asi kupil tata no nevim abych nekecal ale to me vzdycky nasere jak někdo nici auto a este si mysli ze vsichni z toho sedime na prdeli idioti. Me je toho auta hrozne lito- i proto ze ma skaredou zlatou metlu :)- a (chudak kdo si ho koupi po nich) a nevim kolik to muze brat po takovem stylu 12 litriku ? no to je jejich věc. Ale toho mladeho (je o 5 let mladsi J) bych nechal vydelat si na ty pneu nekde na stavbe s lopatou a pokud vubec by si na ne vydelal tak by jezdil jak posrany a ani by se toho plynu na rozjezd netkl. Nevadi mi když někdo ma lepsi (drazsi) auto ale myslim ze ten kdo si na nej vydelal poctive sam a ma něco v hlave a vi aspon trochu jak co funguje tak si ho vazi a snazi se auto co nejmene nicit zbytecnyma chujo…ma nerikam ze to taky nekde nezaslapnu nebo tak ale to musí byt motor na 90 aspon 10 minut aby se ohral i olej nejen voda atd. Ono ja jsem si kupil skodarnu sam a castecne opravil za sve( tak 20000kc) tedkom uz zase pokracuju ve studiu takze me třeba gumy koupily rodice ale musim jim to pak vratit az budu vydelavat ale nikdy bych se nerozjel styl debil a nechal tam vzorku za 50 korun mozna vic no nic uz je mi lip po 15 minutach psani. Moje slecna nechape proc me tak nasiraj.. Ale este ke vsemu mi zabral poslední flek odkud sem vyjel a dokonce si pockal az vyjedu :( mozna jsem divny ale radsi bych byl kdybych tam pustil aspon nekoho normalniho když uz musim parkovat 500m od domu. Zdarec a mejte radost i z malych věci napr. Ja jsem si koupil lestenku a zasterky vymenil FUKO a byl jsem stastny tyden :) sice to budu muset zase nejak usetrit nekde jinde ( PROBOHA KDE ??? :)) ale co by to bylo za život bez radosti ne ? dobrou noc moje skodovko at uz dneska na tebe nepadaji ty skarede ledove kapky …100
Extreme Tyres