skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blbej Mercedes
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 31.03.2003 do 11.04.2003, založil/a
13:42:32
11.04.2003
11.04.2003
nigga
Jojo, ja sám jezdim a nevim poradne, co bych delal v pripade havarie, vim jedno ze bych 100% zavolal policajty i kdyby se nic nestalo, protoze to slycham od kazdyho a je pravda, ze skoda na aute se nezda tak vysoka, ale servis si rekne o nehorazny prachy. Sem rad,ze jsem ale zjistil to o tom ohlasovani nehody vinikem, to by mi mohlo nekdy v zivote usnadnit zivot, takze bych ti chtel podekovat. Asi nabehnu do nejaky autoskoly a dam rec s tim tipkem co to tam uci, at nejezdim tak dutej, narovinu vam povidam, ze kdyby me nekdo naboural tak bych se musel spolehat na to co mi kdo poradi (policajti, rodice po telefonu ....)
13:16:54
11.04.2003
11.04.2003

Luděk
Souhlas mit Petkar,když Ti někdo něco udělá s autem,tak hlavně aby měl solidní pojišťovnu,což zrovna ČPP moc není.
12:26:51
11.04.2003
11.04.2003

Petkar
Takže pánové, taky se přidám. Mojí Astru sejmul na přechodu člověk, který taky přehlídl že stojím.
Trval jsem na tom, že zavoláme policii, přece jenom měl jsem rozlomený nárazník a po dotazu v Oplu mi bylo sděleno, že cena za opravu čistě jenom nárazníku by neměla přesáhnout 20 000, vinník to měl na leasing, podnikové auto a pojištěné u České podnikatelské
Policajti přijeli po hodině a půl a poslali nás rovnou na jeho pojišťovnu (slovy: " Chlapi neblbněte..." konec citátu), protože prý škoda nemůže přesáhnout i s lakováním nárazníku 10 000. Je supr, jak jsou všichni poldové chytří a mohli by pracovat jako likvidátoři od pojišťovny.
Oprava nakonec stála 36 500 Kč, ještě byly ohnuté zadní dveře, výměna lišty na dveřích a lakování... Pojišťovna to zaplatila do koruny všechno a bylo to vyřízené do 10 dnů od nehody. Ale stálo mě to nervů, takže každému, kdo přede mnou řekne jak je pojiťění u ČPP výhodné doporučím, ať ho někdo pojištěný u této pojišťovny nabourá. Na celou Prahu pouze jedno místo, kde můžeš nahlásit nehodu, lidi na baterky....
Proč to ovšem píšu? Důležité bylo to, že jsem hned jel s vinníkem na pojišťovnu, kde jsme oba vyplnili papíry a ohlásili to. Jednak proto, že pak si to již nemůže rozmyslet, ale HLAVNĚ vinník nehody to musí nahlásit své pojišťovně a pokud to neudělá, nemáš šanci z pojišťovny vymoct plnění, prostě ti to nikdo nezaplatí.
Takže, i kdyby jsi zjistil majitele toho mercedesu, pokud sám nenahlásí, že způsobil nehodu, ničeho nedosáhneš....
V souvislosti tím mě napadá, že pojišťovny začnou od příštího roku uplatňovat malusy, což v praxi znamená asi tolik, že v mém případě to vinník určitě nenhlásí, protože škoda na jeho autě byla cca 1000 Kč za ostřikovač světel a odřený nárazník, ale na malusu ho to bude stát třeba 2-3000 Kč, o které se mu zvedne pojistka a bude to mít třeba 2-3 roky a pak je jednodušší nic nehlásit, takže ulehčení policii s tím, že k nehodám do 20 000 není potřeba volat policii je naprosto zbytečné, protože jinak než zápisem od policajtů nebudeš mít šanci toho vinníka dokopat k nahlášení nehody.
Trval jsem na tom, že zavoláme policii, přece jenom měl jsem rozlomený nárazník a po dotazu v Oplu mi bylo sděleno, že cena za opravu čistě jenom nárazníku by neměla přesáhnout 20 000, vinník to měl na leasing, podnikové auto a pojištěné u České podnikatelské

Policajti přijeli po hodině a půl a poslali nás rovnou na jeho pojišťovnu (slovy: " Chlapi neblbněte..." konec citátu), protože prý škoda nemůže přesáhnout i s lakováním nárazníku 10 000. Je supr, jak jsou všichni poldové chytří a mohli by pracovat jako likvidátoři od pojišťovny.
Oprava nakonec stála 36 500 Kč, ještě byly ohnuté zadní dveře, výměna lišty na dveřích a lakování... Pojišťovna to zaplatila do koruny všechno a bylo to vyřízené do 10 dnů od nehody. Ale stálo mě to nervů, takže každému, kdo přede mnou řekne jak je pojiťění u ČPP výhodné doporučím, ať ho někdo pojištěný u této pojišťovny nabourá. Na celou Prahu pouze jedno místo, kde můžeš nahlásit nehodu, lidi na baterky....
Proč to ovšem píšu? Důležité bylo to, že jsem hned jel s vinníkem na pojišťovnu, kde jsme oba vyplnili papíry a ohlásili to. Jednak proto, že pak si to již nemůže rozmyslet, ale HLAVNĚ vinník nehody to musí nahlásit své pojišťovně a pokud to neudělá, nemáš šanci z pojišťovny vymoct plnění, prostě ti to nikdo nezaplatí.

Takže, i kdyby jsi zjistil majitele toho mercedesu, pokud sám nenahlásí, že způsobil nehodu, ničeho nedosáhneš....
V souvislosti tím mě napadá, že pojišťovny začnou od příštího roku uplatňovat malusy, což v praxi znamená asi tolik, že v mém případě to vinník určitě nenhlásí, protože škoda na jeho autě byla cca 1000 Kč za ostřikovač světel a odřený nárazník, ale na malusu ho to bude stát třeba 2-3000 Kč, o které se mu zvedne pojistka a bude to mít třeba 2-3 roky a pak je jednodušší nic nehlásit, takže ulehčení policii s tím, že k nehodám do 20 000 není potřeba volat policii je naprosto zbytečné, protože jinak než zápisem od policajtů nebudeš mít šanci toho vinníka dokopat k nahlášení nehody.

20:27:42
02.04.2003
02.04.2003

George
Vypustit kola? To já bych mu radš vyšrouboval volant
aby takový prase nemohlo nikoho ohrožovat ne?
aby takový prase nemohlo nikoho ohrožovat ne?07:49:09
02.04.2003
02.04.2003

Dark.lort
JA bych si ho vypatral,a vypustil bych mu vsechny kola
Jeste ze ja tam mam zaves.....
Takovy zmrdy nesnasim,to bych strilel.
Lidi jsou hold sobecky a zli a mysli jenom na sebe.A myslisi ze kdyzmaji dobrou karu a prachy ze zezrali svet.Chce se mi stoho
Ja bych je nejradsi
.Hold smula no,hold nesjme bohati nebo nemame zazobany rodice.Ale hlavne ze zijem a mame ta nase skody.Skode zdar
Jeste ze ja tam mam zaves.....
Takovy zmrdy nesnasim,to bych strilel.
Lidi jsou hold sobecky a zli a mysli jenom na sebe.A myslisi ze kdyzmaji dobrou karu a prachy ze zezrali svet.Chce se mi stoho
Ja bych je nejradsi
.Hold smula no,hold nesjme bohati nebo nemame zazobany rodice.Ale hlavne ze zijem a mame ta nase skody.Skode zdar07:10:11
02.04.2003
02.04.2003

wekky
Ono je to skoro zbytečný je volat.
Když mě na podzim jedna ženská nabourala blatník, samozřejmě jsem je zavolal. Když přijeli, tak mi rovnou řekli, že se tím ani nebudou zabývat, protože škoda nepřesáhla 20 000, ale jen 5. A že je s tím příště nemám vůbec obtěžovat, snad jen, když by se "škůdce" vzpouzel poskytnout své údaje a zajet na pojišťovnu.
Když mě na podzim jedna ženská nabourala blatník, samozřejmě jsem je zavolal. Když přijeli, tak mi rovnou řekli, že se tím ani nebudou zabývat, protože škoda nepřesáhla 20 000, ale jen 5. A že je s tím příště nemám vůbec obtěžovat, snad jen, když by se "škůdce" vzpouzel poskytnout své údaje a zajet na pojišťovnu.

17:10:03
01.04.2003
01.04.2003

Lukáš
Já bych to hnal na obecné ohrožení nebo jak se to jmenuje, aspoň bys věděl, jak se ten kokot jmenuje a kde žije. No ale na druhou stranu možná zbytečná ztráta času, ale jak se znám, při mé povaze bych to stejně hlásil, ale to je na tobě ...
16:15:14
01.04.2003
01.04.2003

Martin
Kdyby normálně zastavil na místě, tak bych akorát kouknul - no mám promáčklej nárazník. Tak bych mu akorát tak řek ať příště čumí na cestu a normálně bych ho nechal jet.
A kdybych se sral s tím, a hlásil to policajtům ? Snad si nemyslíte, že by se s tim zabejvali ? Vždyť ani nevznikla hmotná škoda na majetku (nárazník max. 500,-Kč). A kdybych jim řek, že se jedná o starou škodovku, tak by se mi akorát vysmáli.... Když nám kdysi ukradli škodovku, tak nám po 3 dnech zaslali zprávu, že končí pátrání - pachatel neznámý. Takže u nás otravovat policajty nemá smysl...
A kdybych se sral s tím, a hlásil to policajtům ? Snad si nemyslíte, že by se s tim zabejvali ? Vždyť ani nevznikla hmotná škoda na majetku (nárazník max. 500,-Kč). A kdybych jim řek, že se jedná o starou škodovku, tak by se mi akorát vysmáli.... Když nám kdysi ukradli škodovku, tak nám po 3 dnech zaslali zprávu, že končí pátrání - pachatel neznámý. Takže u nás otravovat policajty nemá smysl...
11:56:35
01.04.2003
01.04.2003
nigga
a nebo to auto bylo bez papiru a ton ridic taky nechtel pokecat s polišmenama
22:39:08
31.03.2003
31.03.2003

George
Jo, jo. To znám
. Vsadim se, že toho meďoura řídilo nejaký mladý pako, který ho dostalo od svých bohatých rodičů. Takovýmhle lidem bych bral papiry
. Nedavno sem zažil neco podobnýho. Ne že by do me zrovna narazil ale vzal mě z prava a aby sme se nazabili oba tak sem musel do protismeru a ještě že tam nic nejelo jinak by byl peknej smrťáček
(nejel sem zrovna pomalu
). Jestli mas alespon kus znacky tak to nahlas - mozna bude mit drobet problemy. Jak je ale znamo, jistě bude mit zname u policie tak si asi moc nepomůžes. Ještě že to odnes jen nárazník ne? GOOD LUCK 
. Vsadim se, že toho meďoura řídilo nejaký mladý pako, který ho dostalo od svých bohatých rodičů. Takovýmhle lidem bych bral papiry
. Nedavno sem zažil neco podobnýho. Ne že by do me zrovna narazil ale vzal mě z prava a aby sme se nazabili oba tak sem musel do protismeru a ještě že tam nic nejelo jinak by byl peknej smrťáček
(nejel sem zrovna pomalu
). Jestli mas alespon kus znacky tak to nahlas - mozna bude mit drobet problemy. Jak je ale znamo, jistě bude mit zname u policie tak si asi moc nepomůžes. Ještě že to odnes jen nárazník ne? GOOD LUCK 
22:14:25
31.03.2003
31.03.2003

Dušan
nech si to vyhledat. Ať má nšjaký problémy. Já bych si to od toho zmrda nechal zaplatit. Možná žes měl objetovat i předek. Hajzl jeden. Já bych mu toho meďáka rozesral (sebe asi taky). Měl by určitě větší škodu než já. Lidi sou hold pěkný svině. Jde vidět, že na silnici zůstává poslední schopná řidičovská elita. ŠKODOVKY 

21:40:07
31.03.2003
31.03.2003

Lukáš
Tak to by snad šlo vyhledat podle těchto pár údajů a typu vozidla, co?!
21:18:41
31.03.2003
31.03.2003

Martin
Chytnul sem jenom začátek 2A2 a končilo to 5kou.
17:34:43
31.03.2003
31.03.2003

Lukáš
A co poznávačka, ty jsi neviděl značku, když jsi mu byl v patách?
14:41:37
31.03.2003
31.03.2003

Martin
Tak sem jel dneska do školy autem. Jedu a předemnou auto pouštělo chodce na přechodu. Tak sem teda taky zastavil. Čekám, až chodec přejde. Kouknu do zpětnýho zrcátka a vidím blížícího se Medáka. Nicméně zmíněný Medák zřejmě přez tmavé okan a nálepky si nevšimnul, že stojím. Tak sem teda pustil brzdy, aby to tak nebolelo a čekal na náraz. Ten přišel v zápětí. Naštěstí chodec už přešel a auto předemnou odbočovalo vpravo, tak sem skočil asi o 1,5m dopředu. Tak pustím výstražňáky a jedu ke kraji. Jenomže jakmile sem zajel na krajnici Medák to hulil pryč. Tak sem se nasral, vodhrabal to a jal sem se Medáka stíhat. Sice sem ho dojel, troubil, svítíl, nicméně mi to bylo k hovnu. On se rozhodl, že prostě nezastaví. Honili sme se po sídlišti a když pak zajel do nějaké uličky, rozhod sem se, že je to škoda benzínu. Plýtvat na takovym čůrákovi. Tak sem zastavil a zjistil poškození. Naštěstí nic vážného. Odnes to jenom nárazník.
Ten nárazník mě ani nesere. Nasralo mě, že hned nezastavil. Stejně bych po něm nic nechtěl. Ale takhle bych mu nechal sebrat papíry, zmrdovi. Škoda, že sem o víkendu sundal závěsný zařízení. To bych stál na brzdě, aby si rozmlátil alespoň nárazník.
Takže to je další zmrd, kterej si myslí, že když má nóbl auto, že kvůli nějaký vorezlý škodovce přece nebude zastavovat.
Nicméně mě potěšilo, že kdybych nezastavil, tak bych se ho ještě nějakou dobu asi držel. Samozřejmě jakmile by najel na nějakou rovnou silnici asi by mi zamával, ale v těch uličkách sem mu celkem s přehledem stačil.
Ten nárazník mě ani nesere. Nasralo mě, že hned nezastavil. Stejně bych po něm nic nechtěl. Ale takhle bych mu nechal sebrat papíry, zmrdovi. Škoda, že sem o víkendu sundal závěsný zařízení. To bych stál na brzdě, aby si rozmlátil alespoň nárazník.
Takže to je další zmrd, kterej si myslí, že když má nóbl auto, že kvůli nějaký vorezlý škodovce přece nebude zastavovat.
Nicméně mě potěšilo, že kdybych nezastavil, tak bych se ho ještě nějakou dobu asi držel. Samozřejmě jakmile by najel na nějakou rovnou silnici asi by mi zamával, ale v těch uličkách sem mu celkem s přehledem stačil.