MATURITA

prohledat
461 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 09.05.2005 do 03.08.2007, založil/a Martin2705
řadit dle data
09:33:55
24.05.2005
kirri
-> VeTëV: jeste k te veci hele nerad bych rozebiral co sme v casech davnych vse psali na ICQ - bylo to mysleno ze srandy a ne vazne, tohle bych o nikom nerekl, co se nekdy promele na ICQ, tu na chatu nemusí nikdo vedet a nikdy az na par vaznych veci to nebylo z me strany mysleno vazne, to mi ver
09:07:00
24.05.2005
VeTeV
-> K!RR!: Kirri dobra
ja vim ze je to osobni, ale promin jsou veci kdy vazne nevim co mam delat - naspal jsem ji zparvu - osobne a chtel jsem aby se to vyresilo mezi nami - ovsem co se nestalo? slecna vzala a nasypala to sem - a ty mi pak povis ze je to osobni¨...

stve me jenom, ze se tim tady zbytecne zasira jedna diskuze, neni to o nicem a lidi si pak muzoz myslet ledacos - je to tezky nechtel jsem a nechci nic hrotit, ale jsou bohuzel osoby s nimiz neni zadna diskuze mozna.

Jestli jsem tedy celou situaci pochopil tak cele to vyhrozovani vzniklo kvuli tomu ze jsem nekde natrefil n tvoji vahu - sice jsme to jiuz probirali na ICQ, ale budiz jeste jednou se omlouvam, ale skutecne se nejednalo o nic jineho nez srandu a zadnou urazku...coz ty jsi pochopil slecna je jaksi natvrdla
ale nikde jsem nikdy tobe nehrozil rozkopanim cehokoliv a tudiz povazuji rakci slecny za neprimerenou a neadekvatni a z jeji strany je to trosku ustrelene
neslo mi o nic myslim ze se vse dalo jednoduse vyresit, ale jaksi neni vule a to je tezke
co se tyce toho vyjadreni myslem sem, ze mi to tak vyznelo a hlavne sem psal, ze jsio se nestastne vyjadroval a ponekolikate pisi, ze se rad budu mylit a budu rad kdyz tomu tak nebude

omlouvam se vsem za obtezovani, ale osobni soukroma konfera neni obcas mozna
08:35:27
24.05.2005
kirri
-> VeTëV: ja nevim kde jsi vzal ze nas vztah je zalozeny na te veci, hele neni a zacina to byt dost osobni to jako fakt, tohle sem nikda nerekl, pokud sem delal nekdy narazky, tak jako kazdej uplne nic nerikajic a nebylo to mysleno takto!
08:23:42
24.05.2005
VeTeV
-> angela: dobra jak tak koukam nejsi schopna a nejsi znala zakladniho vychovani a sypes sem veci, ktere jsme psal osobne tobe a ne celemu webu - proste jsem vse chtel objasnit a vysvetlit podobrem a ne jak nekde na trhu kdyz se handrkujou trhovci - ale to je pro tebe asi neprijatelna vec.
Cos e tyce jakehokoliv urazni kirriho - kirri neco naznacil ze jsem nekde psal, ale za 1) nebylo mysleno jako urazka a2) jsem si s nim o tom psal po ICQ a prislo mi ze to pochopil ze to neni jako urazka
3) jako kritiku napsat muzu jakou chci a na tom nic nezenis a psal jsem tro objektivne jak to vidim ja - proste mi prislo ze by tam mely byt spise fotky auta a ne majitelky tot vse - nevim co se certis ( viz tve prispevky u GRYZLYHo aut - to je taky super)
4) co se tyce toho hodnoceni tve osoby - to tajk trosku vypliva jak z tveho tak z jednani Kirriho - co ja vim psala jsi mu kdyz jeste mel Vercu, take Kirri se o vasem vztaho dost nestasne vyjadroval a v podstate z toho vyplivalo, ze vse ej zalozeno na sexu - jak jsem napsal tisickrat jemu i tobe jsem to psal rad se budu mylit a mylit se je lidske
5) jestli mi neustale budes hrozit rozbitim cehokoliv tak se trosku probud
6) neminim se jiz k tomu vyjadrvat
7) na srazu me tezo nekdo uvidi - treba i kvuli tobe
03:11:30
24.05.2005
Johny Death
-> Tuxik: nikdy jsem nemel tolik volneho času než na vejšce....
22:39:17
23.05.2005
Fén
-> Tuxik: Mě hlavně poslední ročník na učňáku. To co sem tam dělal za blbosti to byl fakt děs. :o)
22:34:07
23.05.2005
Tuxik
-> Faann: jo, to je duvod proc nejdu na vejsku... denni studium mne totalne nicilo...
22:34:04
23.05.2005
Fén
-> Tuxik: A taky se musím nějak živit. :o)
22:33:18
23.05.2005
Fén
-> Tuxik: Denního studia sem si už užil dost a zařekl sem se že už nikdy více. Tak proto to večerní.
22:27:45
23.05.2005
Tuxik
-> Faann: tak hodne stesti... vetsina lidi kdyz uz se rozhodne k vecernimu ci dalkovemu studiu se na to vykasle... at ti to vyjde..
22:25:38
23.05.2005
Fén
-> Tuxik: Jenom si chcu udělat večerně strojní průmyslovku.
22:20:30
23.05.2005
Tuxik
-> Faann: ale, v tvym veku ? (ne ze bys byl duchodce 3 ).. nastavba ?
22:19:54
23.05.2005
Fén
-> Tuxik: Vejška ne, matura. :o)
22:18:10
23.05.2005
Tuxik
-> Faann: nj, ale tebe vejska, mne matura 1
22:16:37
23.05.2005
Fén
-> Tuxik: To máš ještě dobré, mě to čeká až za 6 let. :o)
22:11:29
23.05.2005
Tuxik
-> Mourl: ti zavidim... mne to ceka az v zari, kua at uz to mam za sebou 1
22:10:58
23.05.2005
5ko
litrovka vodky sa uz chladi v chladnicke a sme na nu traja takze to oslavime len tak trosku 6
22:07:43
23.05.2005
Mourl
Tak klucííí taky jsem to dneska dal.....čeština za 2 elektrika za 3 fyzika za 2 a praktická za 1......a jsem fakt šťastnej...........MáM TO já jsem tak šťastnej !!!!
21:55:41
23.05.2005
Tuxik
-> 5ko: tak to gratulace a poradne to oslavte, at ji ty zbytecnosti co se ucila na maturitu zmizi z hlavy 4 4
21:54:03
23.05.2005
5ko
dnes mam dobru naladu lebo moja princezna spravila odborne predmety aj anglinu za 1 2
21:35:10
23.05.2005
Tuxik
-> angela: no je pravda ze to asi trosku prehnal, ale nechci se do toho plist... to si nejak vyrikejte (rucne 3 ) sami... snad se to vyresi 4
21:31:04
23.05.2005
angela
-> Tuxik: No a to je dobře,ale aby větev psal kirrimu,že mu připadám jako lehká holka,to myslím,že docela přesral.A mě nikdo nebude určovat jak se mám nebo nemám chovat a co je vhodný a co není,on to sám dělat nebude a myslím,že je každýho věc co tu má na fotkách u svého auta.Nemám ráda závistivý lidi co umí akorád ostatní soudit podle fotek a urážet ostatní když jsou to navíc jejich kamarádi.Za to bych asi urazila ruce a nafackovala aby se konečně ten dotyčný zamyslel.4 5
21:25:19
23.05.2005
Tuxik
-> angela: uz mam jasno, kirri mi vysvetlil o co vlastne jde...
21:23:13
23.05.2005
angela
-> Tuxik: Neboj větev bude počítat zuby.1 169 2
21:21:40
23.05.2005
angela
-> Tuxik: No když ho tu veřejně urazí a ztrapní,tak to potichu řešit nebudu.
21:20:21
23.05.2005
angela
-> VeTëV: tohle jsi myslím napsal na mě kirrimu.tady: a se nesmeju - nevim nejak koukam na tu debatu co se tam rozjela a to je sila - vsichni slintaj nad kozou na osklivy skodce.Tak co mi na to odpovíš teď?Budeš se tvářit dál jako malej a každej mu ubližuje?Než pojedeš na sraz tak si přepočítej zuby,po srazu ti jich moc nezbyde.
21:12:55
23.05.2005
Tuxik
-> K!RR!: Tak si na Hrocharne dejte pres drzku a je to vyreseny 3
21:11:43
23.05.2005
kirri
-> Tuxik: jako jo ale ceho je moc toho je prilis a tohle je to prilis
21:10:55
23.05.2005
Tuxik
-> K!RR!: a PMko to neresi ? nebo mail ? zbytecne tu kazite dojem sami ze sebe... nekdo sem prijde novy, precte si to a bude si o vas myslet buhvi co...

mne je to jedno, ja vas za tu dobu co tu jsem poznal v tom nejlepsim svetle a tohle mi muj dojem nemuze zmenit 4
21:07:11
23.05.2005
kirri
-> Tuxik: protoze nekdy to jinak nejde aby si to ten dotycnej uvedomil
21:05:43
23.05.2005
Tuxik
-> angela: když by si pak někdo dělal stejnou srandu z tvé přítelkyně,měl by jsi stejnou reakci,nebo se pletu?

Ze se do toho vmesuju: samozrejme ze by asi kazdej branil toho koho ma rad, ale proc to resite takhle verejne pres web, kdyz temer nikdo nevi o cem je rec (vcetne mne) ?

Vypada to z venku jako hon na carodejnice... Ale omlouvam se, jeste jednou rikam ze nevim o cem je rec
20:38:46
23.05.2005
angela
-> VeTëV: Co ti je do toho co mám u auta?Nejsi náhodou takhle drobet drzej,i kdybych tam měla samotnou matku Terezu a nebo svatýho Petra tobě to může být úplně jedno.Asi už vím,proč nejsi na fotce vedle svýho auta,protože by se to auto muselo stydět za svýho majitele.
20:35:29
23.05.2005
angela
Mila Angelo nechci a neminim resit vypady z tve strany pres konferu na virtu, ale paklize minis vyhrozovat nejakejma podrazkama, tak bych byl rad abychom si ujasnili duvod. Neznas me a ja tebe take ne ( bohuzel po tvem pisemnem projevu jsem dost na rozpacich ), ale byl bych rad, kdyby jsi byla schopna jakekolov vytky psat me osobne. Vetsina lidi takto skutecne cini a kdyz maji nejaky problem, jsou schopni bez zbytecnych vypadu, narazek a vyhrozovani problem resit.
Co se tyka Kirriho byla to sranda a vetsina lidi to pochopila, coz se ovsem neda rici o tobe soude z tveho jednani. Mozna by jsi mela projit par jinych diskuzi co jsem vedli a asi by jsi musela napsat ze jsme vsichni kreteni ( vcetne Kirriho), nebot diskuze, ktere se zde obcas vedly byly mimo ramec bezneho chovani a sami jsem to tipli. Neslo o zadny urazky na jeho stranu, ale to by Ti mohl rict snad sam.
Pisi Ti take proto, neboť nemam rad nasili, a zvlastne ne takove, ktere je mozno nalezt v tvych vetach. Vyhrozovat nekomu nakopanim do "kouli", monoklama ä nadavat mu do buzerantu, frajeru a ignorantu povazuji za nevhodne a vcelku i dost urazejici. MYslim si, ze neni take zcela vhodne resit sve pripadne vytky vuci me osobe timto stylem, ale mnohem lepsi se mi zda uzavrena diskuze. Vetsina lidi takto cini a ja nemam sebemensi problem si celou vec ujasnit. Mozna by jsi take mela trosku zmenit slovnik preci jenom jako zena tato slova pouzivat takto verejne.
Ocekavam tedy, jak se k cele veci vyjadris a ocenil bych, kdyby jsi jednala ponekud galantneji a bez zbytecneho vyhrozovani.
Dekuji timto za odpoved a doufam, ze se nebude odehravat ve stylu jaky jsi prozatim predvadela.
S pozdravem VeTeV

BTW
Jelikoz Kirri neco naznacil, tak par upresneni

1) co se tyce tvych fotek na virtu jsem znacne kriticky - nevim, ale myslim si, ze je to web zejmena o skodovkach a tak bych prece jenom ocenil vicero fotek skodovky a ne fotky majitele na kapote, u kapoty apod. Proste nejsem zastancem tohoto stylu a nelibi se mi to, nebot fotky jako takove o samotnem aute v podstate nic nerikaji. Popis auta mi take chybi, ale nebudu se jiz dale vyjadrovat k diskuzi pod autem.
2) co se tyce tebe vs kirri - ano asi Ti Kirri rekl, ze jsem mu o tobe nebasnil a nevychvaloval te ani do nebe. Nevim proc, ale chtel slyset muj nazor a ja mu ho sdelil, ze mam trosku obavy, aby jsi nebyla prilis otevrena, ale ze se mozna mylim. Ten konec vety bych byl rad aby jsi si zapamatovala a ber to tak, ze mylit se je lidske a jenom a pouze jsem mu rekl, ze na vse dost specha nejenom on, ale hlavne ty. Ale je to jeho zivot a on si ho musi zaridt sam a nemam pravo a ani nechci mu do toho kecat.

¨Napsal jsem tedy vse co jsem mel na srdci a jak sis jiste vsimla bez vulgarismu a ocekaval bych to same i od tebe. Nejsem zadny ucitel etiky, ale dokazu s okolim jednat a myslim si, ze je to i lepsi jednat bez zybtecnych vypadu. Doufam tedy, ze vse probehne bez emoci a vasni.
20:23:35
23.05.2005
angela
-> sep: sepe,ale on mi urazil přítele a já jsem taková,že se ho zastanu,myslím,že když by si pak někdo dělal stejnou srandu z tvé přítelkyně,měl by jsi stejnou reakci,nebo se pletu?
20:21:04
23.05.2005
angela
-> VeTëV: No koukám,to je celý tvoje něco vyprovokovat a pak nechat kamarády aby se za tebe byli,ale to není fér chování.Pokud si myslíš,že mám kirriho málo ráda,tak teď jsi asi poznal jaký to je když mi někdo sahne na rodinu.
20:15:00
23.05.2005
angela
-> VeTëV: zamysli se nad tím co jsi napsal kirrimu a pak něco piš dál.Tlučeš hubou a pak to takhle dopadá,že ty si myslíš že je to sranda,ale ona to byla od tebe docela dobrá urážka,která nejde jen tak přejít.Jak jsi ho tu ztrapnil,tak by jsi se měl za tohle myslím omluvit kirrimu.
20:11:35
23.05.2005
angela
-> Jirik: Jedno Ti napíšu až si větev bude dělat srandu ze svojí váhy,tak pak ať někoho uráží,ale jinak tohle není správný chování někoho urážet a ztrapňovat přes net.Když by to zůstalo jen u toho,že se to nebude týkat něčí slabiny a pak to tutlat po tají to myslím není správný a ještě si zvát kamarády na to aby se za něho hádali a on ze sebe pak mohl dělat svatouška to je pak hodně velkej slaboch.
20:09:33
23.05.2005
kirri
-> VeTëV: už se mě neozývej nebo to fakt dopadne hodně hodně špatně
19:59:49
23.05.2005
kirri
-> VeTëV: chlape jak ja zjistim cos ji napsal si me neprej ty se mi neschovas a vis co ja dokazu kdyz se naseru a ted sem vytocenej na nejvyssi obratky, ti rikam neprej si me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
19:52:44
23.05.2005
kirri
děte všichni do prdele ste jak malý děti to je v prdeli sem nasranej jako sviňa
-> angela: zvedni mi ten telefon149
19:44:02
23.05.2005
angela
VeTëV:hele ty se starej o svou váhu a o sebe,ty se nejdřív zamisli co děláš a píšeš a ne že ostatní budeš urážet jak buzerant.Ty napíšeš aby se to vyřešilo ne tady na této debatě,ale že jsi ztrapnil kirriho a mě tím urazil už nevidíš,takže jak budeš ztrapňovat mě a nebo kirriho,tak já ti pak ukážu kdo jsem a co všechno dokážu.
12:53:43
23.05.2005
VeTeV
-> K!RR!: hele kirri nevim proc na diksuzi je vzdy casu dost zatim se tady nestalo nic vaznyho, par lidi akorat vyjadrilo nazor a to je vse...
12:47:37
23.05.2005
kirri
-> VeTëV: myslim že už je pozdě
12:45:20
23.05.2005
VeTeV
-> K!RR!: jak rikam Kirri nechci zbytecne vest valku a nechci aby se tio tady zvrhlo, ale jak rikam jeji reakce jsou neprimereny
nechejme tutop dikuzi radeji byt a ja se pokusim vyresit vse pres zpravy neverejneho charakteru a ke vseobecne spokojenosti...

ja mam fakt rad jasno a jak rikam k diskuzi jsem otevreny, ale musi se diskutovat bez vyhrozovani nasilim
12:44:30
23.05.2005
sep
Nazvat mě někdo buzerantem ,frajerem a ignorantem ,tak to bych asi taky nepřešel coby žertovné laškování.....k tomu to dle slohu a stylu autorky mělo dost daleko.....ale je to pouze mezi autorkou a adresátem......
Jinak si dejte do tlam,je to celkem osvědčená metoda řešení sporů ,podle všeho to bude na srazu vypadat jako v závěrečné scéně Slunce seno a pár facek...
12:40:42
23.05.2005
kirri
-> Tuxik: hele radej si sem nemel psat pac nevis celou pravdu, to je potom ono no8
12:40:24
23.05.2005
VeTeV
-> K!RR!: dotcenej - neni spravne slovo spis nastvanej, ale to je sumak. nevim kam jsem vsechno zahral, nikde jsem ji takto verejne neatakovala uz vubec ne pomalu fyziickou likvidaci - rad bych aby se ke vsemu vyjadrila a napsal jsem ji zpravu a cekam jak se vyjadri - nechci vest zbytecne valky, ale chci mit jasno...toto vse
12:36:05
23.05.2005
kirri
-> Labros: to sem dotyčnému navrhoval taky ale jaksi není tam odezva takže to nepujde
12:34:07
23.05.2005
Labros
Hele chlapi (a slečny) nechte toho, čo bolo to bolo, něco jste si řekli navzájem, udělejte tlustou čáru a zkuste to abstrahovat...
12:33:40
23.05.2005
kirri
-> VeTëV: no hele je videt ze neznas holky, nebo celkove druhé pohlaví protože za čím si stojí o si taky prosadí a to bez vyjímky a že ty ted tu před všema vypadáš jako dotčenej to mi vadí taky protože si to pěkně zahrál

akurát mě tohle téma a keci od rána vzalo náladu abych řekl pravdu10
Extreme Tyres