skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hokej
gooool 

-> j_j: nemam nic,momentalne resim jiny veci
jinak urcite nekdy bych sel

-> Voplik: máš výstroj, půjdeš s náma někdy?
-> j_j: neznam,lenost neni muj kamos 

-> Voplik: díky,ale znáš to....ta lenost....
-> j_j: jo to musim souhlasit 

jinak jsem dement, měl bych chodit do posilky a místo toho mám jen v hokejkách 6 000,- což je zhruba stejně jako stálo moje kilo

-> Mejot: všiml sis, že Divíšek hraje se dřevem?
-> j_j: tak sněhulák je v PO vždy děravej tak co jinýho s ním
-> j_j: pan chytrej trest beru tvoje označení ne
-> Kaprof: díky, říká se to o mě
Mazanec místo Svobody v bráně
Kometa jedeme....

-> j_j: Och jak si bystrý a vtipný ..:o)
-> Kaprof: on se prý nechal přejmenovat na Aleše Píču.... 

-> Mejot: Přesně tyto dva jsem myslel :o)...Jinak jo Salfa končí Ruža je prostě prvoligovej a Hašan by Langhamerovi jenž je dle mě velká naděje parádní školu...
Ale když to neklapne i Janko by mi stačil ke spokojenosti..:o)
Jinak DK je dobrá fraška ..Trest po Aleše beru přehnal to v zápalu ale ten zmrd Kudrnu měl dostat minimálně stejně.. Ale jak pozoruji pro koberec a Plzen platí tochu jiná měřítka viz Duda vs. Linhart...

Jinak DK je dobrá fraška ..Trest po Aleše beru přehnal to v zápalu ale ten zmrd Kudrnu měl dostat minimálně stejně.. Ale jak pozoruji pro koberec a Plzen platí tochu jiná měřítka viz Duda vs. Linhart...
-> j_j: myslím že by byl daleko lepší než dvojice růža salfa a dvojku by mu mohl dělat mladej Langhamr
-> Mejot:

-> Mejot: to by bylo super :) taky bych ho u vás chtěl...
-> j_j: Lašák - Hašek já doufám v toho druhýho
yes....Kometa mi dělá radost....koho myslíš, těmi golmany? díky
-> j_j: Pinc je jedinej důvod proč Vítkovice neměly titul v roce 04 :-) Růža není dokonalej ale svoje si odchytá a hovno stojí...Příští rok se nám myslím vráti jeden ze dvou brankařů co naposledy působili v Rusku ...
A pochvala od vrchniho aviatika extraligy Balaštíka..No potěš koště...:o)
Jinak Plzen nic moc...Ale řikal jsem že budou mít problem s rychlostí...

A pochvala od vrchniho aviatika extraligy Balaštíka..No potěš koště...:o)
Jinak Plzen nic moc...Ale řikal jsem že budou mít problem s rychlostí...
-> j_j: proč když chce chytat musí se srovnávat a je děravej jak cedník a s tím pincem bych byl opatrnější taky pěknej cedník
-> Mejot: Pinc je o hodně lepší a o Salfovi nemluvím, protože mu je 40 a dokázal toho dost a srovnávat ho s fouskem je jeho urážka 

j_j 25.03.12 23:14:29 napsal:
→ Mejot: větší díra než Růžička není nikdo v PO a
ty to víš…
tak to samozřejmě není pravda Dušan je daleko horší a Pinc není moc daleko
→ Mejot: větší díra než Růžička není nikdo v PO a
ty to víš…

tak to samozřejmě není pravda Dušan je daleko horší a Pinc není moc daleko
www.hokej.cz/index.php?ln
g=CZ&... jinak se podívej co předváděl za zákroky...
-> Kaprof: i Jaryn Balaštík chválí Kopřivu...on se příští rok zase probudí...Holík se mi líbí jak hraje, už aby byl pátek a já šel na Slávii.
-> j_j: Zrovna od sešívky s vašimi věčnými talenty mi to přijde vtipné :-) Ale jinak máš pravdu Ruža chytá každej zápas jinak...Ikdyž Adam v Plzni taky není žádnej klenot..Jsem zvědav na zítra tipuju si Brno jelikož LDNka nebude stíhat dle mého (Stačilo když za Zlín hrála formace s Holíkem a Modrej s Kabelkou absolutně nestíhali...)
-> Kaprof:
Přijedu až na finále za stavu 3:3 na zápasy.
Přijedu až na finále za stavu 3:3 na zápasy.

-> Mejot: větší díra než Růžička není nikdo v PO a ty to víš...

-> palinator: Budu hnusnej ale doufám že jsi byl včera naposled 
-> j_j: On je vubec nějak zajimavě točí...
No konečně se zas probrali dneska :)....Jeden tam urvou věřim...Ale bude to zas dlouhé :)

-> j_j: On je vubec nějak zajimavě točí...
No konečně se zas probrali dneska :)....Jeden tam urvou věřim...Ale bude to zas dlouhé :)
a jinak pinc je díra kdybys to nevěděl asi taková jako salfa
-> j_j:
se zeptej trenéra liberce
se zeptej trenéra liberce
proč chytal Vošvrda? neviděl jsem to celé...díky
Pěkně 4:2, poslední Zohorna v oslabení.
Je vidět, že jsem tam nebyl.

-> palinator: jak nebudu muset prostě nejdeš
-> Kaprof:
Doufám, že tam nebudu muset.
-> WMA - navigátor :):
Já to myslel spíš tak, že když si pádlo vsadim, tak určitě vyhrajou... tim si připlatim za výhru.
Doufám, že tam nebudu muset.

Já to myslel spíš tak, že když si pádlo vsadim, tak určitě vyhrajou... tim si připlatim za výhru.

-> Kaprof: ja videl jen prvni 2 necele tretiny. V prvni si je daval Nedved, a u druhy jsem vecer a psal v mobilu na virt, tak tu uz moc nevim. Akorat mi jeste zustalo v pameti to zbytecny oslabeni lib, takhle blbe vyhodit puk...a dostali gola z toho.
-> palinator: tak kdyz to mas takhle vysledovany, tak to dej aspon za desitku
ale jeste tam musis jit teda...aby to klaplo

-> palinator: Zejtra máš zákaz

-> WMA - navigátor :): Ono to zas bude na 7dle mě...Tah s Dušanem nechápu..Ale Liberec hrál takticky dobře na brejky...Zejtra už to bude o něčem jiném dle mě...

-> WMA - navigátor :): Ono to zas bude na 7dle mě...Tah s Dušanem nechápu..Ale Liberec hrál takticky dobře na brejky...Zejtra už to bude o něčem jiném dle mě...
Spíš na neprohru soupeře. Mejot i Kaprof ti můžou doložit, že když tam jedu já, prosrávaj s železnou jistotou, nejčastěji na nájezdy nebo v prodloužení.
Spíš na neprohru soupeře. Mejot i Kaprof ti můžou doložit, že když tam jedu já, prosrávaj s železnou jistotou, nejčastěji na nájezdy nebo v prodloužení.

-> palinator: proc? Chces vsadit na prohru pardubek? Dneska jim to moc neslo, Nedved si tam s obrancema pohraval
-> palinator: ja jedu fortunu
Kua dneska jsem tam zas od poslední prohry byl.
Která sázková kancelář je nejlepší?

Která sázková kancelář je nejlepší?
-> j_j: dneska zase ten tvuj oblibenec vid...Rakos.
-> OndraKrupi: to je z netu,ale do Edenu si můžeš brát cokoliv...vůbec se tam nic nekontroluje
takže spousta lidí tam má zrcadlovky.

-> j_j: pěkná fotka
-> palinator: tak dneska šlégr nehrál špatně,ale první střídání se snažil někoho sejmout stromem "ala Nagano" a narazil hlavou na manták,naštěstí byl v cajku.... Výhra Slavie 6-2, 3 400 diváků, super zápas....chudáka franka v tom nechali vykoupat (3-0)
-> j_j:
Zrovna v tomhle tématu aby byl klid? Když je bordel všude, tak tady by měl bejt tuplem.
Zrovna v tomhle tématu aby byl klid? Když je bordel všude, tak tady by měl bejt tuplem.

věděl jsem, že říkal že chce ted Chéze pomoct,ale silně jsem tomu návratu na led nevěřil...
klid kluci, aspon at v tomhle tématu je klid :) vyrážím na Slávii - Litvínov za kterej bude hrát Šlégr !