*68* *68* vraky*68* *68*

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 20.03.2003 do 26.03.2003, založil/a
řadit dle data
14:04:36
26.03.2003
Dark.lort
To me taky pekne sere.(to stou technickou.)A lidi co to tuni a starji se vo to a maji vsechno vcajku,tak jim to neproujde,jenom kuli tomu ze to ma nejake nepovolene prestavby(beru zase tak nejak rozume,a ne motor z vrtulniku a podobne1) A ten kdo to ma uplne v prdeli,tak jsou v poho.Je to nespravedlive,a docela nebezpecne.JA kdyz videl jakej srot prosel kamosovi,jenom kuli tomu ze to bylo prez znamy.TAk jsme docela cumel,ze si to ten technik veme na sebe.Vemte kdy by se neco stalo.???Kdo by to asi pak odnesl.Nekde jsme totiz slisel,ze pokud auto technickou projde tak za nej mesic ruci technicka.Rikal me to kamos kdyz jsme chtel udelat technickou jenom se znackama.Pak rekl ze si to stejne nelazne.3Je to skratka v prdeli a tak to je.Tady kurevsky vladne korupce,a nic proti tomu nenadelas. 11 30
10:03:43
26.03.2003
Max
No chci prodávat auto....a řikám si že to nejni až takovej zázrak,tak přemejšlim kolik za to chtít.....Ale koukám,podle toho co všechno jezdí,že je to ještě zlatí autíčko :o)
15:20:19
25.03.2003
Palic - zrušená registrace
nooo abych pravdu rekl, me tenhle rok asi nic jinyho nezbyde, skodofku sem sehnal za 7000, plecharina uplne bozi, motor uchazejici........ po mesici se mi vysrala spojka, brzdy a proto sem si pomuchlal levej predni blatnik.. SHIT, a neswtihnu to do technicky udelat, takze asi mi nezbyde nez vyplaznout toho litra, a do srazu to chci udelat, TZN. kompletni renovace brzd + vymena obouch prednich blatniku + predni a zadni naraznik za plastovy, a nezbyde mi nic jineho nez i koupit tlumice, ty sou taky f prdeli....... jinak taky neuznavam ruzne sroty....... hihi jedem mi rozebranej stoji f garazi...... jde do srotu.... 1
12:40:43
22.03.2003
Dan
Fakt hrůza, tady máme podobný zkušenosti..... 83
22:29:06
20.03.2003
Bob
Dneska se u mě stavoval kámoš pro cd a přijel celej nadšenej ve ve škudce
Ale v jaký už sem byl informovan z analu vo stavu toho vraku ale co sem vyděl (teda spíš nachmatal měpomalu vyrazilo dech
1. věc prahy teda jenom z boku zespodu neexistujou :-( tak sem opatrně nahmát dovnitř a výstuha mě po kouskách vostávala v ruce :-((
2. Nachmát sem uchycení zadní nápravy a u levý se solidně hejbe ten kus kastle)

A ten šílenec co to prodává chce za to 550071
Zejtra se na to pudem kouknout za světla a udělám pár odstrašujících fotek

Add co se týče technický končí v červnu a na dotaz co dál no že dá litr a technická bude
ač je to smutný u nás to vopravdu takhle chodí 12 dáš určitýmu člověku velkej techničák do kterýho dáš litr a von ti ho za dva tři dny přinese spátky sice bez litru ale se samolepkama což mě osobmě dost sere protože i když bych chtěl uplácet tak aby ten technik to auto aspoň viděl protože tohle by v žádnym případě nemohlo projit a díky tomuhle zůstávaj na silnicích vraky (neberu jenom škodovky ale kompletně) kterejm pak zajízdy upadávaj kola a jiný části
tohle je podle mě dost blbej přístup k věci
Extreme Tyres