Stavba repliky sportovního vozu...

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 14.12.2010 do 15.12.2010, založil/a anubis
řadit dle data
20:21:21
15.12.2010
anubis
-> Zazaa: popř možná koupit z UK papíry k replice co tam byla přihlášená a už není a udělat to, jako že jsi jí dovezl a tady to přihlásit... asi by se to vymyslet dalo...
07:48:51
15.12.2010
Zazaa
u nas asi teoreticky ano, ale prakticky je to asi takovej vojeb, ze se ty auta prihlasuji nejdriv v Polsku, UK atd ....

tam to vetsinou furt stavi jako prestavba-vymena karoserie ... takze mas papiry "donor car" a meni se karoserie s tim ze treba emisni normy atd se bere podle puvodniho auta a dalsi normy jsou uz podle konkretniho statu (v UK to treba bylo v podstate jen to ze musis dojet na takovou vetsi "STK" a dodrzet veci jako bezpecnostni sloupek rizeni, 2okruhove brzdy, zadne ostre hrany, limit hlucnosti, bezp. pasy, svetla ...)
01:19:45
15.12.2010
Tuner#2 - zrušená registrace
Jde

skoda-virt.cz/cz/.../6727 -grafit?gotopost=

dokonce za hluboké totality šlo...
23:38:19
14.12.2010
anubis
Tak jsem přemejšlel jestli lze něco takovýho v našem státě zlegalizovat? chápu že výdaje jen za přihlášení budou klidně 100litrů a víc ale zda je možné u nás udělat něco jako např hojně staví angličani nebo amíci... repliku např lamborghini... nejde o nějaký paskvil na podvozku bůhvíčeho ale o rám a závěsy postavené podle původního auta, v12 atd... ne že bych se chtěl do něčeho takovýho pouštět1 jen jsem koukal na nějaký stránky kde se replikami zabývají a napadlo mě to... jedinej zásadní problém vidím ve splnění současných norem... jenže nikde nemůžu najít jaké normy platí aniž bych musel číst milion stránek s píčovinama...4
Extreme Tyres