Vraceni zbozi bez udani duvodu

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 08.12.2010 do 08.12.2010, založil/a Syny

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Ok, dekuji za info ;)

Zastavil:Syny

řadit dle data
08:53:13
08.12.2010
spartra
-> Syny: 14 dní máš přes internet a to jen na dobírku či platbu předem, pokud se vystaví zálohová faktura, máš stejně smůlu. Klasika, když posíláš zpět na dobírku to nikdo nepřevezme, dopravný si platíš sám. Z vracejí se částky se ti jěště strhne částka na nezbytný náklady, většinou dopravné co platil odesílatel(firma). Lépe to je posílat i pojištěný.

U kamený prodejny to je vše na prodejci
07:26:05
08.12.2010
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Tuner#2: ze by toto:

www.novinky.cz/zena/.../2 18910-svetovy-hit-nevidite lne-kalhotky-a-slipy.html

Sorry, neodolal som, dufam, ze nebude banan

1 1 1
upraveno 2x, naposled 08.12.2010 07:26:31
07:22:46
08.12.2010
Tuner#2 - zrušená registrace
Těch 14 dní je pouze pro internetový obchod při zaslání poštou. Pokud sis to vyzvedl v obchodě, tak to bude jen na vůli prodejce a obvykle vrátit peníze nechtí, max. dodat jiné zboží. O co jde a kde?
02:11:20
08.12.2010
Syny
Panove jak to je? Kdyz neco koupim a nejsem s tim spokojeny nebo cokoliv jineho - mam moznost oficialne mnou nerozbalene/neposkozene zbozi v nejake casove lhute vratit a pozadovat vraceni penez?

Jde mi o to ze jsem koupil neco co se dela ve dvou barevnych variantach a prodavac mi rekl, ze se da sehnat jen jedna, coz jsem mu veril a nechal si to objednat. Bohuzel jsem ale zjistil, ze se a sehnat i ta varianta druha, kterou jsem chtel. Navic jsem si to pak prevzal, zaplatil a az doma zjistil, ze je obal otevreny a byla moznost tu vec vyndat, vymenit atd... Coz se mi teda vubec nelibi a proste to nechci. Vim ze budu mit asi tezky dokazovani, ale minimalne zkusit to pujdu, protoze me tim pekne nasrali...
upraveno 3x, naposled 08.12.2010 02:17:42

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Ok, dekuji za info ;)

Zastavil:Syny

Extreme Tyres