těsnění vrat garáže

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 03.12.2010 do 04.12.2010, založil/a Nouf
řadit dle data
09:23:38
04.12.2010
Kuladmin
Ja ti jen muzu poradit rychle a levne reseni kdyz je mas takhle krive na na plochu uvnitr dej rovne gumu cca 2mm silnou ktera bude precnivat pres hranu dveri a jak zavres tak se ti ohne do te mezeri a prestane tahnout. Ono uplne utesnovat garaz pokud neni vytapena neni uplne dobrej napadad pak nevetra a drzi se tam vlhko apod!

Sem ti to namaloval a ta guma urcite par let vydrzi 4

cerna dvere

modra futro

cervena guma
zvětšit těsnění vrat garáže - obrázek od Kuladmin vložen 04.12.2010 09:23:38
00:45:48
04.12.2010
Eidy
Nejdřív je potřeba ty vrata srovnat. Těsnění, který pobere 3-10mm neseženeš. Možná tak molitan. Já měl taky spadlý vrata, takže jsem na všechny panty navařil svisle 2m jekly, který jsem vyšponoval do zdi. Teď mám tedy stavitelnou geometrii vrat :) Srovnal jsem si mezery a pak dokola nalepil 3mm pěnové těsnění a většinou je zmáčklý na placku, jak vrata dobře sedí.

Do vrat jsem pak dal 30mm polysťák, pak zaplechoval a zase 30mm polysťák do laťovýho orámování a navrch sololak a je to super. Nikde netáhne a izolujou.
00:32:56
04.12.2010
matisek
-> Nouf: Ak som to správne pochopil tak by si potreboval tesnenie ktoré by ti vyplnilo hore medzeru cca.1cm a dolu by sa dokázalo stlačiť na 3mm.No neviem či také zoženieš ale možno by si mohol nalepiť viac vrstiev na seba,myslím tak postupne aby sa to k vrchu rozširovalo.

Skus sa pozrieť tu či tam niečo nenájdeš.

okentes.inshop.cz/inshop/ .../uvod.htm
23:52:41
03.12.2010
Nouf
Chystám se zateplit vrata do garáže, protože přes ně a kolem nich šíleně táhne. Na vrata příjde tricítka poliš, mezi vrata nalepovací těsnění, ale nevím co dát mezi vrata v futra ... garáž má nějakých cca 40 let už a na jedné straně evidentně od novostavby jsou futra prohnutý, takže dole mám mezeru sotva 3mm na hohoře přes cenťák 8 naprost ideální by bylo nějaký profilovaný gumový, ale kde ho sehnat? Nemáte někdo zkušenosti? kontakty? doporučení?

tak a teď jsem zvědavěj :-)
Extreme Tyres