-> King: Vdaka, celkom si ma potesil.
Nemate niekto nahodou skusenosti s GPS Garmin? Rad by som si tam natlacil mapu spanielska, ale 120 eur sa mi zda trosku moc, tak hladam nejake financne neskodne riesenie
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spanielsko - skusenosti z ciest?
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 04.11.2010 do 05.11.2010, založil/a alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
07:54:53
05.11.2010
05.11.2010

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
13:15:08
04.11.2010
04.11.2010

King
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Osobně jsem tam nešoféroval, ale před pár týdny jsme se v těch místech motali na firemním vejletě. Našince by mohlo zaskočit, že minidálnice, která prochází těsně kolem baráků v několika městech má limit rychlosti sníženej na rozumných 100km/hod, vyjímečně na 80, což kupodivu nedělá místním problémy navzdory tomu, že připojováky jsou krátinký a mnohde je nájezd na dálnici jenom se STPOPkou. Náš autobusák (místní) byl pěknej Fitipaldi, v podstatě limity dodržoval jenom rámcově, předjížděla nás jenom hrstka aut, ale všechno je tam v pohodě, výskyt debilů za volantem minimální - halt se tam jezdí po silnici a ne tupě podle pravidel.....ono takhle moc nevyzní, ale měl jsem na mysli heslo ruských šoférů: "My katajemsja pa darógam i ně pa právilam" :-)
12:33:10
04.11.2010
04.11.2010

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
O par dni vyrazam na tyzden do Spanielska. Ma niekto skusenosti, na co si dat na cestach pozor? Berieme z pozicovne auto (nejake male lacne prditko) a plan je nasledovny:
Malaga - Granada - Cordoba - Sevilla - Cadiz - Gibraltar - Malaga
Maju Spanieli nejake zvlastnosti, ktore mozu sedlaka zo Slovenska zaskocit?
V Spanielsku som bol par krat, ale este som tam nesoferoval.
Dik moc za postrehy, tipy a triky
Malaga - Granada - Cordoba - Sevilla - Cadiz - Gibraltar - Malaga
Maju Spanieli nejake zvlastnosti, ktore mozu sedlaka zo Slovenska zaskocit?
V Spanielsku som bol par krat, ale este som tam nesoferoval.
Dik moc za postrehy, tipy a triky