Anneliese Michel

prohledat
45 příspěvků (zobrazeno 1 až 45) od 20.10.2010 do 02.11.2010, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
řadit dle data
09:04:05
02.11.2010
rockboy
-> Jirik_Tuňák: tak jsem si na tvoje "doporučení" koupil Enigmu a nějak nic novýho jsem se nedověděl, mimo fotky s rodinou, kterou jsem ještě neviděl

jiank film Requiem dávali asi před tejdnem na čt2... když jsem to zjistil, byl jsem dost nasranej, že mi to uteklo... 10
21:12:19
25.10.2010
DuriQ
Jirik_Tuňák: tak mna tiez moc nezobral ako horor dost slabe :) inac tu nemecku verziu som nevidel takze neviem posudit :P
12:40:40
25.10.2010
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> DuriQ: Mě ten film moc nevzal. Jako soudní drama slušné, ale jinak průměr.

Co německá verze Requiem ? Viděli jste ? Z ukázek jsem rozpačitý.
10:15:25
25.10.2010
DuriQ
Jirik_Tuňák: vo filme je aj urivok z pasky po nemecky - z originalu niesom si celkom isty... einz zwei trei vier ...
upraveno 1x, naposled 25.10.2010 10:16:16
21:51:45
24.10.2010
-> rockboy: Nezdá se mi, že by záznamy ve filmu byly stejný.

U Anneliese je němčina hodně výrazná. Zatím jsem u filmu nenarazil ani náznakem na něco co by to připomínalo. Ještě mi chybí několik min. do konce.
13:54:27
24.10.2010
-> rockboy: Tak tak, taky jsem to dočetl. Přemýšlí teď o uzavření a uhašení jámy. Zapálili to prý, aby neunikal plyn do ovzduší, leč nepočítali, že tam jsou takové zásoby. 1 Hledali prý zemní plyn nebo co a jak říkáš, propadlo se to pod nimi.

Jsem rád, že se téma líbí, bych bych ale rád, kdyby se sem naštochalo více článků a odkazů, které by ostatní taky zaujaly. Kdyby téma pojednávalo o tom, kde kdo vyměnil špuntík na ventilkách a nebo našrouboval oranžový blikny, tak zde bude přecpáno.

V Moci ďábla mám "koupeno", tak jsem zvědav. O nahrávkách, těžko říct. Možná se inspirovali, ono taky co jiného vymýšlet. V časopisu Enigma je o Anneliese psáno velmi pěkně a čtivě.
upraveno 1x, naposled 24.10.2010 13:55:59
08:56:46
24.10.2010
rockboy
hezký vlákno, o A. Michel jsem se dočet poprvý tak před dvěma lety, pár dní po tom, co jsem viděl níže inzerovanej film (V moci ďábla) - jestli jste to viděli, tak víte, že film je inspirován právě příběhem Anneliese, jen to oblíkli do hollywoodskýho hávu. Jinak film úžasnej, Tom Wilkinson v roli kněze, kterej vypovídá u soudu o průběhu exorcismu... psycho. Btw. ve filmu u soudu kněz (T. W.) pouští z magneťáku záznam exorcismu a mám takovej dojem, že jsou to navlas stejný nahrávky, co sem dal Jiřík_Tuňák na youtube v prvnim příspěvku, takže možnosti jsou takový: a) ve filmu jsou použity autentický nahrávky z Německa, b)nahrávky jsou podvrh. O tom, co je pravda nechci špekulovat.

Němci si o ní natočili svůj film nazvanej Requiem, kterej se mi ale nedaří sehnat, jestli to někdo "náhodou" máte, sem s nim 4

a k tý bráně do pekla, jak popisuje opět Jiřík: je to díra, ze který uniká zemní plyn někde v Turkmenistánu - rusáci (tenkrát sověti) tam něco kutali a propadlo se to pod nima - unikal odtamtud plyn, tak ho zapálili, a ejhle, hoří to tam od roku snad 71 (viz cs.wikipedia.org/wiki/Br% C3%A1na_do_pekla), na youtube jsou zajímavý videa
13:06:57
22.10.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
http://www.youtube.com/wa tch?v=BlhFK2Gc1Nw

Tady mate o ni dokument. Je to nekolik dilu v polstine, kdo neni uplnej ignorant tak tomu rozumi.
12:48:26
22.10.2010
werty
Dvě věci... jednak jsem rád, že jsem si ty nahrávky poslechl za bílého dne 1 A taky že to neslyšela moje přítelkyně... jinak bych jí měl po setmění neustále na krku. 3 Ale až člověku běhá mráz po zádech když se podívá na tu její fotku kdy byla ještě OK a pak si poslechne ty nahrávky.
10:33:07
22.10.2010
DuriQ
jop a este na margo toho okazu na blog :)

Niekto tam spomynal, ze su prevazne posadnuty ortodoxne veriaci, tak toto je blbost. Trochu si to dotycny pomylil, pretoze ortodoxny veriaci ked tak su skor pokusany demonmy, k hierchu, osobne som nepocul, ze by bol silno veriaci clovek posadnuty, pokusany ano, ale posadnuty nie, pripad Anneliese bol vynimocny. Skor mozu byt posadnuty ludia alebo ich blizky pribuzny, ktory maju blizko k okultnym praktikam, alebo za ktorych bola obetovana satanisticka omsa.

:)
18:58:06
21.10.2010
tunerlada
-> Jirik_Tuňák: o týhle holčině už sem četl kdysi v tomto časopise,zajímavý počtení jako v celém časopise.Mám ho předplacený už skoro rok a půl a vždy mě tam něco zaujme
16:52:19
21.10.2010
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> DuriQ: jj, hollywood sa nechyta
16:50:28
21.10.2010
DuriQ
alchstuip: absolutny suhlas, plus dodatok ze stary zakon je obzvlast kruty a drsny.
16:37:56
21.10.2010
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> DuriQ: Dobre ty!

este maly dodatok.... kto bibliu odmieta ako taku, z ideologickych dovodov, ale ma rad napinave citanie, mal by to skusit, pretoze aj ked si to precitate len ako nejaku historicku sagu, na 90% vas to chyti.

Je tam akcia, filozofia, zahada, napetie, ista davka sexu, hodne nasilia a urcite to neprecitate za tri hodiny, ako napriklad tie kktiny co pise dan brown
16:28:11
21.10.2010
Norton
-> DuriQ: ej ha nice.... na svete sa najde vsetko... dobro aj zlo ale aj vela nepochopitelnych veci 4
16:27:23
21.10.2010
Shatter
-> DuriQ 21.10.10 16:20:38: ja žasnem..v dobrom slova zmysle52
16:20:38
21.10.2010
DuriQ
skusim to hodit do skratky :)

zijeme vo svete kde ziju veriaci a ateisti, ateisti neveria v Boha, ale paradoxne veria vo vyklad kariet, virgule, numerologiu a pod. Veriaci tieto veci povazuju za hriesne a teda odsudzuju ich, maju nato aj svoj dvovod. Svet sa deli na ten realne fyzicky ktory je hmatatelny, ma vonu vieme ho relativne ovplyvnovat a na ten dusevny ktory tiez mozme ovplyvnovat, ale nieje hmatatelny a v niektorych pripadoch ho sa neda ovplyvnit. Paradoxne neveriaci ludia si tento dusevny svet z racionality nepripustaju ale z iracionality sa nim riadia :) Veriaci si tento dusevny svet uvedomuju a riadia sa alebo sa snazia riadit podla pravidiel biblie, cize podla mna racionalne. Pri takychto pripadoch sa ludia zvyknu pytat kde je Boh, kde je cirkev. V tomto pripade bola cirkev v prdeli... ale Boh nie mal jasny zamer, najme pre to dievca. Znie to dost paradoxne ale pokial by Boh nemal zamer nestalo by sa to tak ako sa to stalo. Podla mna mal Boh v prvom rade zaujem spasit dusu tejto dievciny, v druhom pripade sa chcel pripomenut ludom, ze existuje. Je to ako z reklamou aj anti reklama je reklama :) Ako sa vravi cesty bozie su nevyspitatelne, znie to dost divne ze Boh dopustil posadnutost na veriacu osobu, ale prave tym ze dievca bolo odhodlane verit az dokonca a ze svoj zivot obetovala na ukor Bozieho svedectva ju obdaril tym najvacsim darom, pre krestana aky moze dostat. Ono na pochopenie je dobre si nieco prestudovat o viere, jej v zniku a vzniku krestanstva, ale to je dlhe studium, kniha ktora ti to moze pomoct pochopit sa vola Biblia, obzvlast novy zakon, samozrejme, ze je dobre vediet nieco aj o tom starom zakone aby ti neuchadzali suvislosti, ten je pomerovo tak 2/3 z celej knihy knih a cca 1/3 je ohsah noveho zakona :) cca celkom dakych 3000 stran ak sa nemylim.
upraveno 2x, naposled 21.10.2010 16:24:03
15:56:37
21.10.2010
-> DuriQ: v piči ? 3

Copak když sem dáte odkazy, fotky, videa, odkazy na články o podobných nadpřirozených věcech, nebo věcech tyto úkazy připomínající ?

Mohlo by z toho vzniknout zajímavé téma.
15:47:37
21.10.2010
DuriQ
tak ja som ti tu pisal celkom fajn odpoved, ale co cert nechcel zavadil som o mys a dalo mi to straknu spat takze cely text co som pisal je v ... :D

snad sa mi vecer bude chcet k tomu nieco napisat
14:48:51
21.10.2010
-> Alenka: Ty stěny světélkují právě od roztaveného něčeho a nebo hořícího něčeho. Když jsem našel na googlu obrázek, tak tam bylo gas crater, což signalizuje plyn. Říkal jsem ale, že jsem to ještě nečetl a více info dám po dočtení. Tak jestli chceš zbytečně chytračit, tak jinde. Vložil jsem to sem hlavně kvůli obrázku.

Vidíč od dna, že zájem to vzbuzuje.
14:30:56
21.10.2010
Alenka
-> Jirik_Tuňák: ja nevysiluju, ty tu fabulujes o roztavenem magmatu a svetelkujicich stenach aniz by sis neco precetl, tak jsem ti chtel usetrit praci, aby jsi se mohl venovat uzitecnejcim vecem 108
14:28:12
21.10.2010
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Jirik_Tuňák: To já si počkám až to přečteš a řekneš mi to ve zkratce... dlouhý čtení já nerad. 1
14:26:45
21.10.2010
-> Alenka: Říkal jsem, že jsem to ještě nečetl, tak nevím co vyšiluješ.
13:04:30
21.10.2010
Alenka
I prd roztaveny magma, je to horici zemni plyn a hori tam uz asi 20 let pote, co ho pri uniku nevim proc zapalili.
12:17:29
21.10.2010
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Se musím ještě prokousat k článku, kde popisují jámu do pekla. Ona to není, ale vypadá tak.

Normálně ostře ohraničená díra, jakoby propadlina, široko daleko nic. Jen tohle a zevnitř se šíří světlo roztaveného magmatu a světélkují i stěny. Hlavně v noci a v šeru to vypadá impozantně. K tomu nemůžu říct víc, páč jsem to ještě nečet.
zvětšit Anneliese Michel - obrázek od Jirik_Tuňák - zrušená registrace vložen 21.10.2010 12:17:29
09:55:26
21.10.2010
-> Jirik_Tuňák: Ale rozhodně nepochybuju o tom, že to může být fascinující. 4
09:54:04
21.10.2010
-> Jirik_Tuňák: Víš co se říká - magoři jsme v podstatě všichni, jen na někom se to projevuje víc, na někom míň.

Ono celkově nějaké "posednutí ďáblem" je založeno na víře, takže pokud nevěříš v boha, tak nemůžeš věřit ani v ďábla a posednutí jím. Lidská mysl je neskutečně složitá věc, takže stačí, aby nějakou vnější příčinou nebo vrozenou vadou došlo k nějakýmu zkratu a jistá část se "porouchá" a pak se to takhle projevuje. Podle mě se jedná o nějakou duševní nemoc, poruchu nebo i kombinaci více. Tenkrát na to byla možná lékařská věda ještě krátká, tak to prostě přisoudili "tajemným/temným silám". V ďábla a temné síly nevěřím, možná se mi to jednou vymstí, ale zatím ne. 4
23:28:19
20.10.2010
šrek
Už jsem o to slyšel dřív a je to zajímací.Se celkem bojim8
23:28:10
20.10.2010
www.csfd.cz/film/.../vide a

Trailer (sem se to celkem hodí)

upraveno 2x, naposled 20.10.2010 23:29:13
23:20:20
20.10.2010
castrol
-> Jirik_Tuňák: tak som si precital zopar riadkov ale musel som to nechat tak aby som sa v noci opet nezacal pomočovať ale je to vskutku zaujimave citanie 4
23:18:52
20.10.2010
Ale chudak ona, kdyz si vezmes, ze za chvili mela treba svetlou chvilku a vse bylo ok.

Ted sem si pusitl este kousek toho jejiho zaznamu a uz radsi konec nebo se budu bat 3 3 Pripomina mi to zvuky z DOOM III - mysleno vazne, neni to nic peknyho. Zajimala by me pricina. Zda to mela vrozene nebo ji tak zblbla vira 78
23:16:36
20.10.2010
Taky to šacuju na nějakou psych. poruchu. Ale zajímavý to je a ještě zajímavěji se to čte.

Dle toho co je v tom časopise, tak rok 1968.
upraveno 1x, naposled 20.10.2010 23:17:18
23:12:46
20.10.2010
Tommyk
-> Jirik_Tuňák: tyvole sem otevřel to video, překlikl jsem na jinou záložku, pročítám fórum a najednou tam začla řvát tím démonickym hlasem a repro celkem nahlas.. děkuji, jdu si vyměnit trenky 4 3 3
23:11:18
20.10.2010
m8rinek
no ty vole... asi bych to měl spláchnout včelíma medvídkama...
23:08:43
20.10.2010
-> Jirik_Tuňák: Tak jsem si dal praci a neco procetl. Je to skutecne zajimaci. Chudak holka, nebyla oskliva... Ovsem neverim ze se jedna o posednuti dablem 1 Spis nejaka psychicka porucha z ty prilisny viry.

Ta videa s jejima nahravkama by bylo dobry pustit si o pulnoci na hrbitove.

Nokian tyres zdar.
22:57:43
20.10.2010
-> DuriQ: To sice ano, ale zajímá mě to spíš po té "duševní" ne duchovní a "technické" stránce. Jinak máš pravdu, když vidíš některé vybrané zdejší krasopisce, tak je tohle mentálně náročnější téma docela oříšek, ale ti sem předpokládám nepolezou. 3

la-duchesse.blog.cz/0812/ anneliese-michel-posedla-d ablem

Jinak to byla za normálna a na Němku velmi hezká holka.
22:56:55
20.10.2010
-> Jirik_Tuňák: Tyvole nevim, ale posrat se ve vane by muselo bejt horsi nez si nasrat do gati. To by bylo jak se koupat v zumpe.
22:56:49
20.10.2010
castrol
-> Jirik_Tuňák: to by bol tazky pripad aj pre bohnice 9
22:53:30
20.10.2010
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Podle fotek to vypadá zajímavě, ale tolik příznaků duševních chorob u jednoho člověka...., bylo by to vůbec možný ? Uvidím víc, až si to přečtu ve vaně. Víte, kdybych se u toho posral, tak abych se nemusel převlíkat. 1 Ale vypadá to hrůzostrašně a je to i pěkně napsaný.

PS: Mám rád kvalitní horrorové filmy, i když tohle se stalo...

První díl Exorcisty mám ve full verzi a na rok 1973 neskutečný.

Nicméně z její smrti byli obviněni dle soudu (zabití z nedbalosti) :

rodiče a dva kněží, zabývající se exorcismem.
22:52:02
20.10.2010
DuriQ
mno toto je na cesku ateisticku mentalitu dost tazke tema :D takze nepovazujem za dvolezite o tom "tu" diskutovat :)
22:47:45
20.10.2010
-> Jirik_Tuňák 20.10.10 22:45:11: To je spíš jak příznaky nějaké duševní choroby, ne?
22:45:55
20.10.2010
Jirik_Tuňák 20.10.10 22:38:58 napsal:

Co si o tom myslíte ? Nemyslím konkrétně tohle, ale obecně.
O čem že? 9
22:45:11
20.10.2010
Projevovalo se u ní, což někdy vysvětlovali z lékařského hlediska, epilepsií, schizofrenií apod., nebyli si však jisti, jestli se může u jedné osoby vyskytovat tolik nemocí osobnosti a po stránce tělesné :

- útoky neviditelné síly

- změna hlasu (viz. videa)

- cizí jazyky

- stigmata, okusování zdí, otloukání se o stěny

- odmítání jídla a tekutin

- hlasy a vidiny (slýchali jak ona tak rodinní příslušníci)

- odpor ke svěcené vodě a nábož. symbolům

- zuřivost, křik, obnažování se a obscénosti
22:38:58
20.10.2010
Mám tady časopis Enigma, je tam článek např. o katakombách v Klatovech a jsem ve čtvrtce a přestože mám tento časák poprvé, tak to vypadá, že tam budou i zajímavé věci.

Mám doma i knížku o Záhadách, mýtech, poltergeistech, duchařině, vymítání atd. Docela mě to dřív zajímalo a teď jsem zkusil na youtube mrknout na některé záznamy z vymítání Anneliese Michel, která je na čtyřstránce popisována. Co si o tom myslíte ? Nemyslím konkrétně tohle, ale obecně.

Real Exorcism of Anneliese Michel

Anneliese Michel Exorcism audio tapes (Long Version)
Extreme Tyres