corka

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 05.03.2003 do 05.03.2003, založil/a
řadit dle data
22:49:02
05.03.2003
Samantus
Omil je to zde morrison.mysteria.cz/ spled sem se
22:46:34
05.03.2003
Samantus
a eszťe na morrison.hyperlink.cz/ bi ňetso mňelo beyt
22:43:18
05.03.2003
Dan
To víš, že dá. Novější Favoriti tam měly takovej roztomilej patvar z umělý hmoty. Jen se přišrouboval k těm matkám M6, co dží kliku. Mělo by to pásnout i do škodný, klika jest stejná 52 To chce testnout.
No a k těm policajtům : to je teda síla !
Smekam před nima, sou to fakt kreténi. Když maj bejt tam, gde sou třeba, tak nejsou a naopak......
A za to je platíme...... Ach jo..... 83
14:12:32
05.03.2003
Jindra
Zdarec!
Tak me chteli vykrast auto, nevim, ale nic me nevzali, asi je nekdo vyrusil. No, ale nejvetsi frajerina jsou policajti. Druhej den jsem si teda rekl, ze si radeji vezmu radio a 1 elektron ze 4, kterej vozim v aute a nejsu schopnej ho zavest tam kam chcu. V 00:30 hodin v noci jsem sel na vec - rozl jsem si v aute, nechal otevreny dvere a vydelavam radio. V tom projeli policajti a ani se nepodivali. Kdyz jsem vyndal radio polozil jsem ho schvalne na zadni kapotu - tudiz tam, kde je silnice a vyndavam elektron. Postavim ho na zem a jeste jsem cosi hledal na zadni sedacce. Vtom projizdeji druhy policajti svoji obvyklou 40 km/h. Podival jsem se na ne, usmal se - oni se podivali na radio na kapote a jeli vesele dal, aniz by zastavili - ksichti. Bydlim na ulici, kde jezdi salina no a jak je videt, ukrast se tam da asi vsechno - staci jen usmev a policajty nic nezajima!!
To ja jen tak - abych se vykecal.
Tak a ted dotaz - co se da udelat, aby nesli vyhackovat pres gumu dvere - nejakej plech, ci co - nevite nekdo?
Dky, diky Jindra
Extreme Tyres