Dovolená léto / zima

prohledat
51 příspěvků (zobrazeno 51 až 51) od 03.03.2003 do 22.08.2007, založil/a
řadit dle data
09:05:55
03.03.2003
Jirik
Jezdíte někdo na lížích ? Mluví se tady jenom o škodách, někdy i o dalších zájmech, ale jestli někdo něco vyvádíte v zimě, o tom nikdo nepíšete. Máte vůbec rádi zímu ? Já jí úplně nesnáším, všude tuny těch bílejch sraček, sůl, zimní bundy a kulichy. Líže už taky nemám. 10 . Ale popravdě řečeno mi to nijak zvlášť nevadí. *** Plánujete něco na letošní léto ? Nějakou dovolenku u móře 9 ? Já raděj někam na byciglu, když ne autíkem. Nejlíp se jezdí opět na Šumavě. Tam je cyklostezek hafo. Super je, že jedete a hrozně dlouho nikoho nepotkáte. Ju, sem tam německý důchodcovský pár, nebo českou rodinu. Když se míjíte, slušně se s nimi pozdravíte. 52 Oni čeští důchodci na to cyklistování moc nebudou 40 . Ty akorát nadávaj na politickou situation, narazí si na kebuli umaštěnou hučku z bobra, síťovou tašku a vyrazí do Penny Marketu. To je hnus, takhle prožít část života. Pak mám strašně rád hrady. Zámky moc ne, tam je nuda. Všude samý obrazy....to mě moc nebere, za chvíli se to začne člověku trochu míchat. Zajímají mě sbírky zbraní, dlouhé chodby a podzemí, sklepení a další věci. A nebo vysokánské věže. V jižních čechách se dá za krásného počasí projet hodně hradů a zámků. Máme tady toho hodně, pískovcové skály a města v nich jsou super, Punkva, Macocha a další místa v okolí krasu. Je to nádhera a proto mě moře nezajímá, ukousal bych se tam nudou. Je tady tolik míst kam se dá jezdit, takže se vlastně nemůžeme divit cizincům že jezdí k nám. A plno Čechů přehlíží tu nádheru co máme u nás a jediný co je zajímá, je jak si rozvalí šunky u moře, nebo v hotelu u bazénu. 78 Tohle léto strávím opět u nás. Vidím to na nějakej ten vejletík tam kde jsem ještě nebyl. Pak nějakej ten srazík s autama, chata, kolo a ještě se uvidí. Co budete dělat vy ? 1
Extreme Tyres