skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaké to je na Tf Čzu?
00:26:51
12.08.2010
12.08.2010

Matthes, záškodník z TechWebu
No jestli si dal CVUT, tak bych tam zustal
K nam chodi jen odpad z CVUT. Tady to bude o neco malo lehci, ale jinej styl vyuky a vubec... Ja bych zustal tam, kde jsem zvyklej...

00:23:02
12.08.2010
12.08.2010

Magiver
Zdravím,
mám dilem a v rámci získávání informací se obracím na vás, takříkajích "svoje lidi".
Jsem postaven před možnost jít studovat navazujícího magistra na techn. fakultě (autíčkářský obor) buďto na ČZU nebo na ČVUT.
Na obě školy jsem se dostal, ale otázkou je, kam na konci září nastoupit.
S ČVUTem mám už svoje zkušenosti (studoval jsem tam bakaláře), no ale ČZU vůbec neznám a ani tam nemám nějaké studující známé. Tak bych rád věděl, do čeho jdu - než tam případně pujdu. Budu tedy vděčen, když se podělíte o své zkušenosti a názory, případně i do SZ...
mám dilem a v rámci získávání informací se obracím na vás, takříkajích "svoje lidi".
Jsem postaven před možnost jít studovat navazujícího magistra na techn. fakultě (autíčkářský obor) buďto na ČZU nebo na ČVUT.
Na obě školy jsem se dostal, ale otázkou je, kam na konci září nastoupit.
S ČVUTem mám už svoje zkušenosti (studoval jsem tam bakaláře), no ale ČZU vůbec neznám a ani tam nemám nějaké studující známé. Tak bych rád věděl, do čeho jdu - než tam případně pujdu. Budu tedy vděčen, když se podělíte o své zkušenosti a názory, případně i do SZ...