skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Letní dovolená - Máchovo jezero -reference
22:04:23
04.07.2010
04.07.2010

Tommyk
a co třeba Hřensko? tam letos jedu já s mojí polovičkou 

22:01:25
04.07.2010
04.07.2010

Baghira
No, mít auto u stanu jde na Mácháči jen na klůčku, ve splavech pořádnej stanovej kemp ani není, ale v sezóně bych s princeznou pod stan na klůček nejel ani, kdyby to byl jedinej kemp v čechách, protože ten bordel co se tem děje, to je mazec...ne nadarmo byl klůček už několikrát za sebou vyhlášenej, jako nejhorší kemp v čechách. Pokud chceš zapařit, je ti jedno, že je v kempu bordel a kravál až do rána, že by se na hajzlech poblilo i prase, tak klůček jedině doporučuju :-).
10:10:32
23.06.2010
23.06.2010

Mr.Lumpy
za sebe můžu doporučit Holany, je tam pěknej camp u rybníku a nebo Úštěk, tam je vedle campu i disko a rybník
00:03:54
23.06.2010
23.06.2010

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Mr_Kubas: Staré Splavy jsou na úplně opačné straně než Bílý Kámen
Ale na tu diskotéku dojdeš z Klůčku pěšky 

23:36:58
22.06.2010
22.06.2010

Mr_Kubas
-> Kapřík: Ve Starých Splavech jestli se nepletu je XY kempů, takže záleží na referencích, který si vybereš. Je tam někde i piškotéka Bílý kámen, takže můžete v létě chodit pařit 
Ale jinak i v tom Českém Ráji se dá koupat například u Branžeže, tam jsem párkrát byl a líbilo se mi tam. A je to k MB blíž a určitě by ses tam rád podíval do muzea
www.aa.cz/campceskyraj

Ale jinak i v tom Českém Ráji se dá koupat například u Branžeže, tam jsem párkrát byl a líbilo se mi tam. A je to k MB blíž a určitě by ses tam rád podíval do muzea

www.aa.cz/campceskyraj
22:34:47
22.06.2010
22.06.2010

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Hlavně nejezdi do ATC Klůček... jezdí tam pořád nějací magoři a pouštějí tam přes noc nahlas hudbu 
Jinak Mácháč není špatná lokalita, letos je prý teplejší než Jadran, v okolí je docela dost míst kam se podívat, určitě bych zajel na Bezděz, pak samosebou muzeum Škoda v MB. Parkovat přímo u stanu se tam dá, mají tam i chatky, pláž je myslím placená (ta od Klůčku).
Více tady: www.regio-mk.cz/

Jinak Mácháč není špatná lokalita, letos je prý teplejší než Jadran, v okolí je docela dost míst kam se podívat, určitě bych zajel na Bezděz, pak samosebou muzeum Škoda v MB. Parkovat přímo u stanu se tam dá, mají tam i chatky, pláž je myslím placená (ta od Klůčku).
Více tady: www.regio-mk.cz/
21:53:38
22.06.2010
22.06.2010

Soptikmartin
Já jezdim do Starých Splavů.Rekreační středisko Intergast a tam je parádička.Hned vedle je soukromý rybník kde se dá chytat bez papírů a jsou tam moc pkný kapříci.Minulý rok jsem tam vytáhnul kapra 11,50kg.V kempu je hospůdka a imajitel je pohodář kterej je v kempu každej den.
www.gasttour.cz/intergast /rs-intergast.php
Jinak já jsem závislej na Jižních čechách.Přímo na kempu Čepice mezi Rabi a Sušicí a tam je nádherně.Letos tam jedu zas:)
www.gasttour.cz/intergast /rs-intergast.php
Jinak já jsem závislej na Jižních čechách.Přímo na kempu Čepice mezi Rabi a Sušicí a tam je nádherně.Letos tam jedu zas:)
20:30:32
22.06.2010
22.06.2010

Kapřík
-> Jumbo: Vranov je pěknej ale chceme někam kde jsme ještě nebyli
Proto mě napadl ten Mácháč
-> stika87: taky nápad
Zatím je vše ve fázi rozhodování
-> Mr_Kubas: já jsem ten tip tak se natáhnout u vody ke stánku s pivkem, pražit se na sluníčku, cpát se hamburgry, dělat blbosti ve vodě a samozřejmě noční radovánky s mladou. Na turistiku atd. až tak moc nejsem. Takže pro mě je primárním cílem přítomnost vody, jezera, přehrady
Staré Splavy..podívám se na netu. Díky za tip

-> stika87: taky nápad

-> Mr_Kubas: já jsem ten tip tak se natáhnout u vody ke stánku s pivkem, pražit se na sluníčku, cpát se hamburgry, dělat blbosti ve vodě a samozřejmě noční radovánky s mladou. Na turistiku atd. až tak moc nejsem. Takže pro mě je primárním cílem přítomnost vody, jezera, přehrady

Staré Splavy..podívám se na netu. Díky za tip

18:40:04
22.06.2010
22.06.2010

Jumbo
-> Kapřík: Za čecháčkama?
Co takhle Vranovská přehrada? Tam to mám moc rád...

18:06:24
22.06.2010
22.06.2010

Mr_Kubas
-> Kapřík: Já bych doporučoval Starý Splavy
Když jedu do Doks na sraz, tak jdu pak odpoledne na procházku z druhé strany Macháče a je to tam fajn. Osobně jsem tam nikdy nekempoval, páč to mám relativně za rohem, tak mě to ani neláká. Ale koupání a výlety v okolí mohu doporučit
Jinak je pro Tebe důležité, aby to byly u Mácháče? Koukám, že si z daleka, tak bych Ti mohl ještě doporučit Český Ráj, tam jsem byl XY a příroda i výlety jsou tam nádherný

Jinak je pro Tebe důležité, aby to byly u Mácháče? Koukám, že si z daleka, tak bych Ti mohl ještě doporučit Český Ráj, tam jsem byl XY a příroda i výlety jsou tam nádherný

12:33:06
22.06.2010
22.06.2010

stika87 - Maschinenführer
-> Kapřík: kolem celyho machace :) jedte jinam a na machac jedte v zari :D
12:31:37
22.06.2010
22.06.2010

Kapřík
-> Nwkt: kolik tam těcch campů je? ještě jsem našel tenhle www.campborny.cz/
Zajímalo by mě který je např. lepší atd..
-> Nwkt: jojo, to vím. Koukal jsem na fotky z Doks
Zajímalo by mě který je např. lepší atd..

-> Nwkt: jojo, to vím. Koukal jsem na fotky z Doks

12:30:10
22.06.2010
22.06.2010

Nwkt
12:29:05
22.06.2010
22.06.2010

Kapřík
Dobří lidé, uvažuji kam vezmu letos svoji drahou polovičku na dovolenou a uvažujeme o Máchově jezeře. Ještě jsem tam nikdy nebyl, takže prosil bych znalé o nějaké reference.
Chceme pod stan někam do campu. Zajímá mě vybavení, služby, jaká je voda (čistá,špinavá,normal,sin ice), pláž, atd.
Prostě celkový dojem?
V campu se dá parkovat přímo u stanu?
díky za postřehy
Chceme pod stan někam do campu. Zajímá mě vybavení, služby, jaká je voda (čistá,špinavá,normal,sin ice), pláž, atd.
Prostě celkový dojem?
V campu se dá parkovat přímo u stanu?
díky za postřehy