skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Máte někdo křipku ?
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 26.02.2003 do 26.02.2003, založil/a
21:40:22
26.02.2003
26.02.2003

Samantus
R.U.M.
19:03:14
26.02.2003
26.02.2003

Dan
Já jo. Sem zdrawey jako řípa.
Ano, ano, my víme, Jiží má epileptitský záchvaty z jehel a krwe. Páč dyž vidí ihlu, tak mu začnou vylejzat očka z ďůlků, podlívat se krví, počne chrliti zelenou pěnu, z nosu se nezřízeně řine řídký hlen s krwí a z uší mu kape bílý gel ne nepodobný zbytkům bílé mozkové hmoty
No nits, nebudeme rozmazávat to, co se eště děje dole......
Já sem nemocnej fprůměru 1x, max 2x ročně, dycky chřipička, tejden doma. A už třetí den se začínam probouzet a nudit.
Víte, jakej lék jest nejlepčí na fšecky nemotsi (i na ty smrtelný) ?
Ano, ano, my víme, Jiží má epileptitský záchvaty z jehel a krwe. Páč dyž vidí ihlu, tak mu začnou vylejzat očka z ďůlků, podlívat se krví, počne chrliti zelenou pěnu, z nosu se nezřízeně řine řídký hlen s krwí a z uší mu kape bílý gel ne nepodobný zbytkům bílé mozkové hmoty

No nits, nebudeme rozmazávat to, co se eště děje dole......

Já sem nemocnej fprůměru 1x, max 2x ročně, dycky chřipička, tejden doma. A už třetí den se začínam probouzet a nudit.
Víte, jakej lék jest nejlepčí na fšecky nemotsi (i na ty smrtelný) ?
17:58:36
26.02.2003
26.02.2003

Samantus
Ja mel vcera zasranou prdel a to ste meli videt ten smrad, to bylo neco hroznyho tfuj, jinak sem byl nemosnej asi pred mesicem, taky chripka a mlada je v nemocnici se zabloklejma zadama KURVA STE V MY BLIZKOSTI NEKDO ZDRAVEJ??????
13:00:52
26.02.2003
26.02.2003

CHIP
JA mel minulej tejden tu zasranou chripku, ale stacilo mi dva dny polezet a bylo to OK....
12:59:15
26.02.2003
26.02.2003
Jirik
Máte někdo chřipku nebo podobnou sračku ?
Já nesnášim bejt nemocnej. Protože se pak doma nudím a stejně nevydržím ležet. Kdy jste byli naposledy nemocní ? Jiží nebyl nemocnej už 2,5 roku. Já taky nerad chodim k dochtorce. Z prvý tam na mě furt hrabe a taky by do mě pořád píchala ňáký jehly. Já mám z jehel hrůzu. Když jsem byl v nemocnici se slepákem (byl jsem o dost mladší) tak mi tam doktorka něco zmršila na ruce kde mi brala krev a měl jsem tam kapačku. Probudil jsem se v noci, protože mě studil rukáv. Mnu a byl nacucanej krví a furt to chcalo. Fuj.
Od tý doby mám strašnej strach. Párkrát to se mnou i švihlo. Teď když k tej dochtorce musím a maj mi brát krv. Tak už připravujou lůžko a otvíraj okno.
Na tohle jsem měkoň. A tak jsem rád že nejsou choulostivej na marodění.
- tohle je fajnovej smajlík.
Já nesnášim bejt nemocnej. Protože se pak doma nudím a stejně nevydržím ležet. Kdy jste byli naposledy nemocní ? Jiží nebyl nemocnej už 2,5 roku. Já taky nerad chodim k dochtorce. Z prvý tam na mě furt hrabe a taky by do mě pořád píchala ňáký jehly. Já mám z jehel hrůzu. Když jsem byl v nemocnici se slepákem (byl jsem o dost mladší) tak mi tam doktorka něco zmršila na ruce kde mi brala krev a měl jsem tam kapačku. Probudil jsem se v noci, protože mě studil rukáv. Mnu a byl nacucanej krví a furt to chcalo. Fuj.
Od tý doby mám strašnej strach. Párkrát to se mnou i švihlo. Teď když k tej dochtorce musím a maj mi brát krv. Tak už připravujou lůžko a otvíraj okno.
Na tohle jsem měkoň. A tak jsem rád že nejsou choulostivej na marodění.
- tohle je fajnovej smajlík.