12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 10.05.2010 do 12.05.2010, založil/a Ba.jogi
řadit dle data
15:39:47 12.05.2010
Jožynek
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): No to je pravda, jedno auto odtial máme v rodine.. , konkrétne máj/2006, a tiež majitel ho nechal zreštaurovať, a šlo na predaj, auto OK, ale už bolo treba robiť motor ktorý nebol boh vie čo..
14:35:20 12.05.2010
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Jožynek : no momentalmne tam ide vacsinou to to, ze pan XY za XX penazi kupil vrak a za XXXXXXXXX penazi ho dal zrestaurovat..... a teraz je za XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXX penazi na predaj..... a este nejake reportaze zo zrazov (asi 60% su zrazy snobov) a par informacii o kluboch a o tom, aku novu byrokraciu si vymyslaju pri testaciach
13:40:30 12.05.2010
Jožynek
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Heh, no zo začiatku som si ten časopis kupoval, no po čase som prestal a tiež som mal podobné dojmy ako ty...a tiež som mal niekedy pocit že tam ide len o ich chválenkárstvo alebo ako to nazvať...
12:22:21 12.05.2010
-> Ba.jogi: Lebo na stranky som im uz pisal... Mali silne arogantny pristup, aj ked ja som sa snazil byt slusny. Takze kontaktovat redkciu je zbytocne. Ked s casopisom aj strankami zacinali, fungovalo tam veteranske forum, ale ked tam niektori ludia otvorene napisali, co si o niektorych clenoch a niektorych praktikach veteranskych pohlavarov myslia, tak forum zmizlo. Marne som sa snazil vysvetlit p. Zbynovskemu, co je to forum a aky je jeho zmysel.... podla jeho nazoru forum malo sluzit asi len na chvalenie predstavenstva a mavanie mavatkami ako na 1. maja
Dokonca som im ponukal aj moznost pomoci s casopisom - korekcie clankov, pretoze jazykova uroven toho casopisu je silna parodia na spisovny jazyk, ale toto uz bolo asi moc a sudruhovia prestali komunikovat uplne....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): a tak anco to tu mne musis pisat tak preco nim nepses na stranky
14:14:24 11.05.2010
dominique
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ty jeden kritik
14:11:02 11.05.2010
-> Ba.jogi: ale no, naco sa hned urazat, okrem toho, nezvozil som teba, ale spravanie sa prevadzkovatelov tej stranky
14:09:21 11.05.2010
Ba.jogi
vy ste bohovsky kritici dal som to sem lebo najdes tam aj blbostia vy ma tu zveziete za blbosti dakujem pekne
11:03:08 11.05.2010
-> Ba.jogi: Dobre rano, stara mama.... akurat je tam jeden maly problem... aby si sa dostal ku kontaktu na predavajuceho, musis si kupit casopis... Zial, ten casak je roben systemom "Od starcov pre starcov" a kedze stara vetaranska mafia bojuje proti vsetkemu novsiemu ako 50 rokov, tak na nete nezverejnie kontakty, aby nahodou nejaky diel nikto internetovo negramotnym gerontom nevyfukol... a asi polovicu inzeratov podava asi 10 ludi, fakt predavaju smeti na premrstene ceny.
19:18:36 10.05.2010
Ba.jogi
-> suri: dasa tak povedat ale ked budes lepsie hladat tak najdes aj za dobre penize dobre veci
19:15:59 10.05.2010
suri
-> Ba.jogi: večšinou smetie za nehorázne peniaze . .
19:09:30 10.05.2010
Ba.jogi
neviem co to tu moze byt ale ak neviete o tejto stranke tak daju sa tu najst dobre veci na starsie autaa