skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tiskárna
-> darklord: no to je fakt rada. by som rad vedel ktory riadok by si si v tom predposlednom stlpci vybral ty :D
-> darklord: Ahááá
Tos mi řek opravdu novinu
Mě ta technika nepřestane překvapovat
Ale po mě to nikde žádné čísla nechtělo
Ale díky :) Musím na to ještě teda kouknout

-> doly120: a vies od coho su tam tie cisla? podla toho pri ktorom prvku/cisle mas najlepsi vysledok, to treba nastavit do toho programu... ono sa to nezrovna samo
-> Mr_Kubas: Nepovidej
To bych nevěděl
Hold to tak bude,zanesu to v uterý do servisu at na na to kouknou,a uvidíme...
Ale stejně,díky

Hold to tak bude,zanesu to v uterý do servisu at na na to kouknou,a uvidíme...
Ale stejně,díky

-> doly120 04.04.10 13:42:49: To se mi zdá nebo třetí sloupeček je nějak "rozbitej"? Možná tam je něco špatně 

Ještě jsem nikdy podobný problém neměl, tak nevím jak konkrétně Ti poradit... Sem tam jednou za měsíc nebo po doplnění nových kazet, dávám seřídit hlavu popřípadě kazety a neměl jsem žádný problém a to mám už celkově čtvrtou tiskárnu
Jedině si to nechat vytisknout u někoho jiného a tohle hodit do servisu ať to prohlídnou 

Ted sem dal nastavení tiskové hlavy,a zase u ,,F,, je nějaká chyba

Zajimavé, z poznámkového bloku taky špatně,z wordu taky... ale zpráva diagnostiky je vytisklá dobře... ta tiskárna si semě dělá prdel
-> Mr_Kubas: Jo,cd k tomu mám,dvakrát sem ti instaloval,ale to co sem ted díky tobě stahnul sem tu neměl,dal sem diagnostikovat tiskárnu,skusil sem vytisknout zkušebni list jak mi to psalo,a vytiskolo se to dobře (vše napsalo bez problému) tak nevím,zkusím vytisknout něco z Wordu..
Pokud to bude dělat i ted,tak skusím stáhnout jiný word asi,nebo nevím....
Jinak,díky moc :)

Pokud to bude dělat i ted,tak skusím stáhnout jiný word asi,nebo nevím....
Jinak,díky moc :)

-> doly120: Většinou k tiskárně dávají instalační CD, kterým si ty ovladače nainstaluješ a pak tam máš vše potřebné.
Zkusil jsem hledat a hned první odkaz
Doporučuju stáhnout 3. My printer Czech (to je ten prográmek jak jsem psal
)
software.canon-europe.com /products/0010321.asp
Zkusil jsem hledat a hned první odkaz

software.canon-europe.com /products/0010321.asp
-> Mr_Kubas: To asi nemám,kámoš je hledal na netu a nic nenašel...
To co píšeš,že otevřu nějaký program,tak to tu nemám,leda že by to bylo někde zas schované
To co píšeš,že otevřu nějaký program,tak to tu nemám,leda že by to bylo někde zas schované
-> doly120: Mám taky Canon Pixma, sice jinej typ, ale když tam máš správný ovladače, tak si přes ně otevřeš program, kde máš servis apod. Tak si tam dáš "Srovnat hlavu" nebo Kazety, popřípadě to co zrovna potřebuješ.
BTW. Máš nejnovější ovladače?
BTW. Máš nejnovější ovladače?
Podle návodu,se mi měla zobrazit jakasi složka,a je tam prd

-> Kuladmin: Jo,to mi už někdo říkal taky,jenže podle manualu na obrazovce,nemůžu zobrazit to okno
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asi to skusím taky... potvora... zrovna když ji člověk nutně potřebuje

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asi to skusím taky... potvora... zrovna když ji člověk nutně potřebuje

Me napada co zarovnani tiskovych kazet?
-> doly120: možná bude chtít do servisu nechat vyčistit. V práci nám něco podobného dělal fax, tak jsme ho nechali vyčistit a v pohodě.
-> darklord: To se zdá být v pohodě 

-> doly120: tak potom jedine skontrolovat vedenie papieru, pripadne ci sa ti nenatahuje "rozvodak" taka ta zubata guma na ktorej beha hlava ponad papier
-> darklord: Originál
-> Jaktak: Zkoušel sem to samé,pc je taky přeinstalovaný,tiskárna taky
-> Jaktak: Zkoušel sem to samé,pc je taky přeinstalovaný,tiskárna taky
-> doly120: kazeta ja original alebo nejake noname smejdy z datartu/tesca? ja mam epsonku, a neznackove kazety uz nekupujem - mal som rovnake problemy
-> doly120: Tady mel nekdo podobnej problem www.zive.sk/Poradna/.../d
efault.aspx?consultans...
to je jak ten ftípek v .doc že lidé kterí často masturbují mají rozostřené vidění

canon pixma ip1200
-> doly120: Jaka je to tiskarna? Jaka znacka a typ?
Lidi,potřebuju nutně pomoct s tiskárnou, potřebuju vytisknout několik stránek do školy. Tiskne to písmenka dvojtě... Je tam nová kazeta,skoušel sem ji i vytáhnout,a znovu dát,a zlepšení nebylo... Nevíte někdo co stím.
(Je to mimo ,,mísu,, ale snad mě neukamenujete)
Viz foto
(Je to mimo ,,mísu,, ale snad mě neukamenujete)
Viz foto