Čp

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 23.03.2010 do 01.04.2010, založil/a sekyy
řadit dle data
19:49:49
01.04.2010
sekyy
takže nakonec všechno ok. uznali, že to byla jejich chyba, peníze vráceny a co víc i dveře 9
07:08:24
25.03.2010
sekyy
reklamovat to můžu do tří dní ne?
08:42:35
24.03.2010
Petuli
-> spartra: ano,ale na poště,tak naše paní vedoucí a naše paní reklamační nám balíkářům hovoří jasně-nenechávat balík rozbalit při rozvozu!!!Copak bych asi já dělal v případě poškození s rozbaleným a nezaplaceným balíkem?Hádal se s někým.když mi práskne dveřmi?A pak platil balík ze svého?NIKDY!!!Na poště to rozbalí před pracovnicí a třetí osobou a jeli poškozen,hned se píše reklam.zápis.
07:09:55
24.03.2010
spartra
-> Petuli: pokud si pamatuju, lidi maj nárok před převzetím a zaplacením zásilku otevřít i bez 3tí osoby40

jak si ten zákon každej vyloží jinak40
00:20:33
24.03.2010
Mr_Kubas
Co se týká otevírání balíků na poště, tak je s tím u nás strašný problém. Jednou jsem naletěl, kdy jsem si přes inzerci koupil telefon a přišlo mi v balíku nějaké harampádí. Na první pohled nebylo nic poznat, páč balík vypadal "dobře" a nebyl poškozen. Tak jsem ho převzal, otevřel před poštou na parkovišti a ejhle, byly tam věci v hodnotě pár korun. Tak jsem to šel vrátit, s tím co mám dělat, paní na přepážce mi řekli, že jsem to měl otevřít před nima, než jsem to zaplatil a že je to moje vina, za kterou si můžu jenom já sám (jako by hájili toho podvodníka). Tak jsem šel na policii a pokračovalo to pak dále.

Když mi na poštu přišel další balík po pár měsících, tak paní na přepážce řikám, že si to chci otevřít před ní (mimochodem ta samá paní), abych zase někomu nenaletěl. Ta mi ovšem sdělila, že to není možná a další kecy, prdy okolo. Tak ji vysvětluji ten minulý případ a že se nehodlám nechat znova okrást a ta pořád že ne a ne a ne. Tak jsem byl trochu vytočený a ráznější, potom mi teda ochotně po několika minutách debaty sdělila, že bych to mohl otevřít jen v případě, že by byl balík nějak viditelně poškozen. Asi jsem s ním měl třísknout o zem a pak se zeptat, jestli už se můžu kouknout 3

V tom předchozím případě okradení, jsem mluvil i s vedoucím pobočky, který mi řekl, že je mi paní na přepážce povinna tento balík otevřít, pokud o to žádám. No a teď prostě zatloukala a zatloukala 8

No nic, trochu jsem si vylil srdce o mém vztahu s poštou....
21:29:41
23.03.2010
Petuli
dělám na poště,rozvoz balíků po městě v Třinci,pánové já posílal 2x škodovácké dveře někde do čech,vše došlo ok!!!!Jinak k vašim problémům a všem dalším doporučuji si balík vyzvednout na poště a zkontrolovat u přepážky a před vedoucí,pak je-li věc poškozená,vy balík vzít,zaplatit nemusíte a reklamace je na světě a vy bez problémů!!!Když někdo po mě chce při rozvozu nechat otevřít balík,neudělám to,pač chybí třetí osoba a nemám zapotřebí se s někým hádat,řeknu mu at si zajde na poštu to nechat otevřít před pracovnicí a šéfovou.
21:13:19
23.03.2010
JoseA
si nevybereš, u PPL jsou ještě větší prasata. Kdysi sem tady už psal, jak sem přes ně posílal monitor, krabici vycpal brutálně molitanem, bublinkama a ještě jakési polystyrenove desky se tam vešly, posláno jako křehké a majiteli přišel s prasklým plastem kolem obrazovky. Jedině snad nepřebírat ani méně poškozené zásilky. Jenže sám vím jak to je. Obědnal jsem si průmyslové ventilátory, dva kusy, jedna krabice byla trochu v rohu obouchaná, měli to tam i zapsané jako poškození, tak mi nabídli, že to nemusím přijmout. Jenže já už měl v dílně nachystané díry a neměl sem čas řešit jestli vrátí peníze prodejci a já pak budu shánět stejný ventilátor půl roku jinde, takže sem to vzal i poškozené a doma to jak osel lepil 8
21:10:15
23.03.2010
Klubko_
-> sekyy: kdyz jsem ted posilal litaky ve 2 krabicich, kazda krabice v cernym igelitovym pytlu, slepeny sirokou izolepou tak se me postacka ptala esi to ta paska udrzi kdyz jim to spadne z pasu 132 no, doslo to v poradku
20:53:46
23.03.2010
sekyy
obal byl trochu poničen. Toho jsem si bohužel na poště nevšiml:-/

Nálepka křehké na tom nebyla, prý se dává jenom do zásilek do hmotnosti 15 kg (?).

Ale to neznamená, že když na tom není nálepka "křehké" že to musí zničit, nechápu je!

Nikdy jsem s nimi problém neměl až teď
20:04:41
23.03.2010
Rooney - zrušená registrace
byla na tom aspoň nálepka křehké? nebo tak něco?

Jestli jo, tak normálně zajít na poštu, za vedoucí, a udělat jim tam vítr, nesrat se s nima.

Taky mám s poštou špatné zkušenosti jak s poškozením věcí, tak i s nedodáním.

Několikrát sem tam byl a řešil vše po dobrém, ale to nepomáhalo.

Jednoho krásneho dne, mi bouchly saze a trochu sem je provětral, od té doby chodí vše v čas a v pořádku.

upraveno 3x, naposled 23.03.2010 20:12:34
20:02:58
23.03.2010
Fén
Byl nějak obal poničen?
20:01:57
23.03.2010
sekyy
dnes mi přišli páté dveře na P 306 co jsem si objednal přes net. Borec od kterýho to mám mně to poslal přes Českou "poštu". Prostě jsou to hovada. Dotlučený, pomačkaný, barva odprésklá. Nechápu co s tim dělají... Existují na ně nějaké páky? Reklamace apod., nemáte někdo s tim zkušenosti?
Extreme Tyres