Vydridusi jak vsichni ostatni. Achjo.

AirBank mě pěkně nasrala - zrušili mi v moneybacku slevu do Alberta (byly tam asi ušmudlaný 3%), přitom později jsem zjistil, že žena tam má 5% a bez podmínky minimální útraty a bez omezeného počtu nákupů. Jsem tam měl nákup asi za 4 litry a zjistil to až u pokladny, že to tam není... Úroky na spořáku taky žádná sláva, tak jsem si založil mBank 

Myslím že jsem to tu už i někde tenkrát psal. Jinak ta moneta není špatná, ale pokud to nékdo už všechno nemá plný, tak lepší urok ma mbank, raifka, vub, komerčka.

Navíc ti to ten kotel okamžitě shodí a vypne.

. Revize kotle jsou jenom doporuceny, ale pojišťovny to muzou vyzadovat kvuli pripadnymu plneni.

Kotel mi čistil kámoš co mu dávám účtenky od nafty do nákladů, pak jsem se to od něj naučil a čistím to sám, takže ho mám jen jako zálohu kdyby se něco posralo. Jednou za 5 let to chce spuchřelý těsnění na komoru asi za 400, jednou jsem měnil výměník za 5000. Ale je to už starej klumpr a táhne to 200m2 obytný nezateplený plochy no. Jinak co mám na chalupě novější model toho samého kotle, tak to se preventivně čistí tak jednou za 3 roky a odešel na tom jednou nějaký odvzdušnovací ventilek za 120Kč, komín to má jen skrz zed.