-> P@nis: no já sem se nasral.. a ve 23:30 sem se vydal sněhem přes město, vylezl sem na sv. kopeček, došel a nad lom a zadem zpátky, bez přestávky je to na hodinu a půl (jednou sem to dal za 45 minut, to sem měl trošku bordel v hlavě tak sem ho vyběhal, ale to je tak čtyry roky zpátky) ale já si pak zašel ještě ze zpáteční cesty trošku oklikou takže dvě hodinky špacír a normálně jak sem byl nahoře tak mě nebolelo ani prd, zpáteční cestou se to trochu vrátilo, (hlavně asi proto že na otevřenym prostranství je trochu jiná zima než v lese) ale je mi tak 25% bolavo z toho co bylo před špacírem.. asi zima a totálně pasivní životní styl poslední půlrok udělaly svoje..
ad doktorka - chvilku mi kroutila rukou, napsala kapky a když se to nezlepší tak za čtrnáct dnů se nám objednejte znova

je zajímavý že když máš nějakej vzácnej syndrom tak tě zachráněj zázračně a natočej to jako dojemnej příběh do televize ale když máš hovadinu jako bolící paprčku tak dostaneš prášky, kapky a nikdo se nepídí po příčině a když náhodou skončíš jako mrzák (býv. soused měl bolavou nohu několik let a na to že měl skříplej nerv v páteři došli dost pozdě, chodí o špacírce, pajdá a žere pilule aby neskučel celý dny bolestí) tak o tom v televizi dojemný story neudělaj a málokdo má na to se nějak soudit..