S tramvajema se nepretlacuju

Kazdopadne me vic serou autobusaci a tykadlaci... Trolejbus je teda lepsi, ten z troleji nesjede, ale ty autobusy..... Uz parkrat sem mel chut vystoupit a poslet mu neco na celni sklo... Uz kolikrat se mi stalo, ze odbocuju doleva, vidim jet tramavaj a stojim... Ale autobusak zamnou se s tramvajekem posunkama domluvi a me pres koleje objede a odboci jeste pred tou tramvaji

Na jednej krizovatce mi to udelal autobus uz dvakrat a potreti sem si to vyhlidnul a jak sem videl, ze tramvaj ubira a autobus se zamnou rozjizdi tam sem jel taky, sice tam asi slusne poskaldal lidi, kdyz musel docela prudce brzdit, ale to je jeho boj - nema bejt kokot... Tramvaj zacala brzdit, "tak sem mel za to", ze me pousti...
Serou mi... Vzdycky kdyz autobus vyjizdi ze zastavky ho pustim, vzdycky... Ale serou mi ti, co se snad do zrcatka ani nekouknou a jedou a leckdy i bez blinkru, uz sem takhle skoncil nekolikrat v protismeru, kdyz kokot najednou vybocil, kdyz sem byl na urovni konce autobusu a na tacho kolem 50ti
Jednou sem takhle vytroubil a vygestikuloval ridice trolejbusu, kterej mi tam vcoudil podobne a asi sem ho trochu podrazdil, pac se na me zacal lepit a na krizovatce si jeste vedle me pribrzdil (ac mel zelenou) a neco mektal, tak sem ho poslal pres okykno kamsi a odbocil (asi ho muselo srat, ze nemuze zamnou

)... Kadzopadne s tramvajema spatny zkusenosti zatim moc nemam, na koleje najizdim jen kdyz zadna v dohlednu neni jinak ne, takze na me nemaj proc zvonit... Jen jednou sem to tam fiknul tramvaji, kdyz sem z hlavni odbocovla doprava (koleje na prave strane) a tak nejak mi nedoslo, ze mam kontrolovat pravy zrcatko, tak sem odbocil a uz to drncelo, ale to byla moje chyba... Mozna diky tomu, ze sem si to pak uz poradne hlidal, sem nemel zboreny auto diky debilkovi co po tech kolejich ve stejnem miste chtel predjet celou kolonu a nedoslo mu asi, ze by tam mohli odbocovat auta...