-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tu jsme měli na dopravce na dílně opravdu fajne jen levej lem liška a sem tam nějakej dubínek na prazích ovšem zespod nádherná Má i nové brzdy....
-> Vojta P.: ten stahovák ložisek určitě, můžeš snadno tak vyměnit tekoucí simering v kyvce a nerozebírat půl auta... stahovák kuláků a narážeče ložisek jsou taky občas třeba. za ty prachy je to krásný, já kupoval jen ten stahovák ložisek za litr.
-> Mr.Lumpy: šak spíš jsou tamty z aukra upravené škodovácke asi bylo jednodušší a levnější případně vyrobit ty mezikusy než schánět jinak odlité brzdiče
-> havlik: já našel fotku tatrovácký brzdy a ta vypadá jinak a i v dílenský přírůčce ( t613.wz.cz/dp613-4/142.jp
g ) se obrázek shoduje s fotkou co jsem našel na tatra klubu. Je ale možný, že ty na aukru jsou z nějakých prvních Tater 613
Ten kdo na tech gumach bude chtit jezdit tak na nich asi nepojede okruh ale bude je mit na nedelni jizdy pripadne jako srazovky.....jsou dedci co jezdi na jeste starsich puvodnich a kdyz na nich odjezdili 30 let tak odjezdi i tech par dalsich....
-> darklord: To sou gumy o pul roku starsi nez ja Musi piskat i kdyz pojedes 20 do zatacky Originalisti jsou originalisti... Ikdyz me se treba litr na novejch barumech (brilantis 175mm) docela libil vic nez na galuskach.
-> Pavel P..: Myslim ze ne. Havlik nabizel po kamaradovi karoserii v A1 stavu a nikdo nechtel. Lidi sou kokoti a radsi budou vyvarovat stary hujdy a pekny auta nechaj jit do srotu (tento nazor vyjadruji pouze za sebe)