-> Athlonek: tak jakmile to auto má na boku tuhle linku,tak to pochází z jednoho bazaru, jen si nezvpomenu, jak se ta obec v okolí Mělníka jmenuje, jednou jsem v něm byl a koukal jsem jak tam v plechový garáži ty auta leští a připravujou do prodeje...
14:03:19 05.09.2013
oojirka
-> Luky: ty hranatý budíky tam jsou správně, od nějakého 87 se dávaly, primárně se do 125l dávaly hranatý (ale viděl jsem i origo kulatý), asi jak to vyšlo
Tak ja tady panove vstoupim.Prodavam toho sedeho Rapida rok 1989.Predek bourany nebyl jen je puvodni majitel vymenil.Km jsou opravdu original!!!Nic jsem nestahoval a 80 lety majitel asi taky ne.V technicaku jsou tet samozrejme 3 majitele.Ten prvni ho mel or roku 1989 ten druhy byl jen na 1 den kvuly zaplaceni eko dane a ja jsem tim padem 3 majitel ale mam ho rok a najel jsem na nem asi 15km proto pisu ze je po prvnim majitely protoze ja se ani namuzu pocitat.Zadni bok je opravdu lehce zmacknuty ale auto je ve vybornem stavu a ani to nejak neni videt.Zadna predni maska neni sezrana jak jsem psal do inzerce jedna se je no drobne puchyrky a oderky.Na aute neni co vyvarovat jen by si zaslouzilo do budoucna novy lak.Prodavam ho protoze uz ho nemam kde parkovat a tet stoji venku coz je skoda. :-(
-> dakar.cz: taky že nebudu, ale takovýhle planý žvásty , to je na přeztlamu... -> ondie:
18:55:36 04.09.2013
MATTESS
-> Tomaso435: ještě se mi líbí originál motor Favorit
18:40:08 04.09.2013
ondie
-> Tomaso435: Každý auto je přece po prvním majiteli
Před těma 5ti dalšíma,to ten první přece měl ne ? Tak je to po něm!
17:32:51 04.09.2013
Sita
Tomaso: urcite nadhodnocovani skutecneho stavu tam je, pravdepodobne bude i neco stoceno, ale porad to vypada na pomerne solidni kus a pro nekoho kdo chce rapida si myslim, ze stoji za shlednuti. Cenu samozrejme resit az posleze..