skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20509 příspěvků (zobrazeno 19651 až 19700) od 08.01.2010 do 06.08.2025, založil/a Pavel P..
-> Karlos (WIO46): vidíš a u náš za 2000€ zoženieš takú 98čku , bez výbavy , z 250tkm nahrbe bez uúdržby proste dojazdený voz
-> krup: felda je otce a já s ní občas jezdim... proto řikám že mi to vyhovuje na běžný ježdění... feld je na výběr hodně takže neni problem najít fakt pěknou za podobný peníze.... fáčko prostě nechci ať je jakýkoliv.

-> krup: Feldu pěknou seženeš za pár šlupek. Mrkni na tu mou, známý ji za 18 nemohl prodat, a nakonec je u mně. A to měla 118t najeto, serviska končila cca rok před koupí, dvě sady plechů...
-> Karlos (WIO46): mě jo, dokud nedodělám fáčko
-> Pavel P.. 03.09.10 19:31:06: není to náhodou auto rodičů?
-> Pavel P.. 03.09.10 17:35:26: pche, za dvacku neseženeš ani velice průměrnou feldu .. já bych se to nebál prodávat za víc

-> Pavel P.. 03.09.10 19:31:06: není to náhodou auto rodičů?
-> Pavel P.. 03.09.10 17:35:26: pche, za dvacku neseženeš ani velice průměrnou feldu .. já bych se to nebál prodávat za víc

-> suri: -> Pavel P..: A já si taky plknu.
Mě už ta felda nějak nebere.

-> Pavel P..: mne to tiež stačí momentálne
-> suri: felda mi na ježdění stačí.. kdyžtak jí za čas vyhodim a pořídim něco jinýho
-> Pavel P..: záleží aký máš štandard a aký rok chceš
-> suri: mě se oplatí... dílů je všude dost a na moje běžný ježdění stačí.
-> Pavel P..: No prave strejda to ma v ropje a rozsejpa se mu to pod prdeli jak Zekemu forman 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pomlč.. kámoš měl tu starší 205 v naftě a najezdil na tom půl mega a spotřeba nešla přes 5,5litru a lítalo to velice pěkně.... to u fáčka nehrozí, to se ti dřív rozpadne pod prdelí

-> Pavel P..: felicia sa neoplatí ak tam máte iné autá za iné ceny
-> Pavel P..: No ta 205 nevim nevim. Podle me jsou to oba pekny sunty 

-> suri: chci ale nejspíš to bude felda... protože na to je všude dost dílů a levný.
-> Pavel P..: tak potom smelo do toho a kúpiť niečo na jazdenie
-> suri: jistě..
-> Pavel P..: aj v dobrom stave?
-> suri: no proto řikám že tady za 20tis koupíš už pěkný auto na jiný úrovni než je fáčko.
-> Pavel P..: tak za 36 000 tu kúpiš zhnitú 95 feldu alebo celkom luxusné fáčko ako toto , ale seata peugota a pod dosť ťažko jedine starú hujdu
-> suri: -> suri: taky ten favorit by u vás stál aspoň 1200eur.
-> Pavel P..: už som ticho , ale u nás v tej cene ani jedno s tých áut nebude o nič lepšie ako ten favorit
-> suri: tak dám ti příklad třeba Peugeot 306, 205, Seat Ibiza, Golf 2.. a mohl bych pokračovat a ty auta jsou někde jinde než pitomý fáčko a taky toho vydržej najezdit daleko víc... tomuhle stačej 2-3 zimy a je to rozkvetlý všude.
a kdybys zase chtěl rozumovat tak se bavíme čistě o srovnání těch aut a né o ceně ND a servisu.
a kdybys zase chtěl rozumovat tak se bavíme čistě o srovnání těch aut a né o ceně ND a servisu.
-> Pavel P..: já myslím že ta cena neni nijak strašná, vypadá slušne na první pohled
-> Pavel P..: príklad?
-> Ct: sakra škoda že sem si toho všim až teď .. to by byl super doplně za amálku :-(
-> suri: možná to nebude mít tak málo najeto ale koupim daleko novější a lepší auto než nějaký fáčko.

-> Pavel P..: keby to nemalo ekodaň tak nič lepšie za tie peniaze nekúpiš si myslím
kurna nevypadá špatně www.otomoto.cz/index.php?
sect=show&... ty poklice vidim po druhý v životě
nechce někdo rapida 120? auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Rapid.php
-> Ct: ty budeš asi rekordman, za pět a pul roku jenom jeden příspěvek
jinak pokud vyřeším místo se zaparkováním přívěsu beru ho ;)

-> Luky.: Už sem taky četl
Není to sice z aukra, ale je to sakra zajímavej inzerát
EWRC.CZ:
Prodáme motor VW/Škoda 1.4 16 V max. úprava, 4 klapka nový po brzdě 201 k/ 177 Nm, Euro I. Stavba Ing. Kouřil,bržděno LSC Brázdil.
Cena: 295.000,- Kč

EWRC.CZ:
Prodáme motor VW/Škoda 1.4 16 V max. úprava, 4 klapka nový po brzdě 201 k/ 177 Nm, Euro I. Stavba Ing. Kouřil,bržděno LSC Brázdil.
Cena: 295.000,- Kč

-> Ct: sakra přesně tohle sháním ale u nás je problém s místem
na kempování ideální

pokud by někdo chtěl na vetránské srazy vozík se stanem SKIF m1, právě prodávám na aukru - www.aukro.cz/item12062109
71_obytny_skladaci_prives_
skif_m1.html
-> Bobesh: Taky sem na to dneska koukal:-)
-> James1991: jako rohožka před garáž, dobrý

Že by něco rpo Tomasa?
aukro.cz/item1197833007_p otah_na_zadni_plato_na_fav orita_novy_nepouzity.html

aukro.cz/item1197833007_p otah_na_zadni_plato_na_fav orita_novy_nepouzity.html
-> afro100: ja to veru vidim prvy krat spatna kombinacia to neni len ten panel s hmlovkami to spati
-> alpin: sused ma tiez tak
www.autovia.sk/autobazar/
renault-scenic-1-9-dti-rxe
-mpv-p-m5-855714
zaujimave cele auto je phase 2 ale zadok ma phase 1 prisom phase 1 sa v tejto farbe nerobilo
zaujimave cele auto je phase 2 ale zadok ma phase 1 prisom phase 1 sa v tejto farbe nerobilo
-> havlik: Neni to ten Hradek jak jsme jezdili rally na RBR?

-> petr s 24.08.10 21:53:22: Jo to bylo tema
fido blazen... co si myslel asi:-D

-> petr s 24.08.10 21:53:22: Jo to bylo tema