-> 1560: taky se to tak dělá fiktivní kupec co jen navyšovali maximální cenu toho "poslendího" :D
ale zase by si myslim neměl už ten učet, protože při vyhrání aukce a nakonec když to dostane někdo jinej, protože ztratíš zájem , za to se časem ruší-blokuje účet......
-> 1560: jo, ale ne v takovem mnozstvi dle me, to by muselo byt podvodniku na aukru...a kdyz se kouknes na jeho komentare, tak to sou ruzni prodejci....
Spíše jestli to není vyumělkovaná osoba, která jen zvýší po domluvě cenu, a pak to prodávající prodá tomu, kdo přihazoval jako druhý nejvyšší částku... Příklad - dám si na aukci limit 150 Kč, ale řeknu si, že víc jak 70 Kč za to nikdo nedá. Přijde nastrčená osoba, dá tam limit 200 Kč a hle, už to bude za 15x Kč. Té se to pak neprodá, prodá se to mne za 150 Kč, prodávající na tom těžce vydělá, kdyby tam nastrčenou osobu neměl, vydělal by jen 70 Kč. Chápete, ne? :)
-> Mr.Lumpy: No právě... když jsem to já sháněl tak nikde nic... Navíc si myslím, že za cenu s poštou 250,- czk je to rozumné... hlavně když to není nutné dražit a dá se to koupit rovnou protože je to Kup teď...