Každej šroubovák je úderovej, liší se jen počtem úspěšných úderů.
15:59:26 20.12.2009
Borin - Král tuzerů
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tahle "značka" je shit a fest...jednou jsem si koupil ráčnu...vydržela asi půl roku...pak jsem s ní povoloval matku na nápravě obouruč a strhnul jsem jí jako prd a to jsem s ní předtím skoro nedělal...od týhle číny bych dal radši ruce pryč....
-> Borin - Král tuzerů: ten vypadá dobře,už jsem si ho objednal
12:02:06 20.12.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
Zas na druhou stranu si rikam abych ty bity nepoztracel jak se znam, ze by mozna bylo lepci mit klasicky sroubovaky
11:58:36 20.12.2009
Borin - Král tuzerů
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já mám tenhle...celokovovej, a ješně je obehnanej gumou, aby se ti líp držel a nekřápnul ses přes ruku...výhoda je, že sundáš ořech na bity a máš tam klasickej 4hran na 1/2 ořechy z goly www.uni-max.cz/uderovy-sr
oubovak-sada/d
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Hlavně koupit celoželezný A na co chceš 6 kusů ? Mám asi za 300 a jsou tam 4 bity
08:41:59 20.12.2009
suri
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja som šroubováky z lidla neskurvil zato narex áno , narexu praskli celé rúčky na lidlovom len škrabance , ale aj tak najlepšie boli staré šrobováky z drevenou rukoväťou kde na konci trčalo železo www.rucnenaradie.sk/?Mode
=Sti&a...
23:49:34 19.12.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
Nemate nekdo tip na nejaky shop/znacku takovyho vercajku? Vsechny sroubovaky co jsem zkousel, jsem skurvil Otazkou zda se da sehnat tak okolo 6ks za 600Kc dejme tomu...