-> Mr.Lumpy: Tak sem stah to z toho tveho odkazu a jde to!!! Dekuju te moc... Je to i snazsi ovladani nez u toho MediaCoderu. Takze jdu delat to videjko. Jeste jednou diky moc...
21:33:55 18.12.2009
Syny
-> Mr.Lumpy: Mam tu co je na Stahuj.cz... Blblo mi to uz predtim, pak to nejak prestalo a ted zase... Video jde rychleji nez zvuk, tkaze cim delsi video, tim vetsi rozdil... U jednoho programu mi to slo pretahnout uplne krasne, ale ten pretah jen pulku videa a pro full verzi to chtelo samozrejme poplatek... Ale to byl jedinej program, kterej mi tu funguval...
21:31:00 18.12.2009
Mr.Lumpy
-> Syny: u toho zkoušel jsi jinou verzi MediaCoderu?
21:29:40 18.12.2009
Syny
Tak ted sem zkusil jeden z Googla, kterej sem dneska jeste nestahnul a zase nejde... Vyhodi mi to soubor 0kb... Vyborne, hlavne ze tu mam bezva odkaz na vyheldavani googlem...
-> Nwkt: Me ten Media Coder sel taky - jakpa myslis, ze sem delal predchozi videa? Ale proste ted mi to zacalo nejak kravnout, tak shanim neco jinyho. Jeden byl za 20$ druhej pretahoval jen pulku a taky chtel platit treti mi z litru udelal ferrari, ctvrtej blbnul stejne jako ten media coder a podobne. A abych sedel celej den u netu a stahoval naky programy a porad mi to neslo, tak na to cas nemam. Za tu dobu co hladam neco fungujiciho bych to video uz mel hotovy... Proto sem se zeptal tady, pac potrebuju neco co jde...
21:20:05 18.12.2009
Nwkt
-> Syny: A já vždycky stáhnul první věc z googlu a šlo to normálně
21:09:09 18.12.2009
Syny
-> Nwkt: Hele, laskave se na takovyhle odkazy vyser jo... Nejsem kokot abych tohle neudelal, ale opravdu nehodlam platit 20$ za aktivaci. Nebo to pretahne jen pul videa v ramci zkusebni verze a nebo mi to kravne uplne stejne nebo dokonce to video zrychlilo 3x. Takze se tu ptam na neco co kdo pouziva a funguje a ne na to co si kde muzu stahnout za sracku, pac uz sem toho dneska stahnul a zase odinstaloval dost...
Jestli je pro nekoho takovej problem sem dat nazev programu kterej pouziva a jde nebo rovnou odkaz, tak at sem vubec nepise. Chci prevest videjka do videa, ktery tady pak stahujete a zkoukavate vsici...
Zdravim, potrebuju prevest MOVy do AVIcek. Mam na to jeden programek (MediaCoder - bo tak nejak), ale porad mi to prevadi blbe, ze jde video kousek pred zvukem, coz neni zrovna efektivni :( Nema nekdo nejakej program nebo doporudeni? Kuju
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod: