A pak najedou konecne na dalnici a navzdory vsem asistentum nejsou schopny predjet kamion ve zuzeni s omezenim na vrazednych 2,2m sire auta.

Jinak jo já vím co máš na mysli, některý kokoti se lepí naprosto zbytečně když není kam uhnout a fakt jsou schopný jet 150 metr za autem, ale jinak jak říkám to lepičství v rozumný míře v levým má svoje důvody, fakt mě nebaví držet mezeru kterou musím neustále zvětšovat protože se mi do ní vždycky někdo nasere. No a neviím jak ty, ale já jsem z tohohle závodění na dálnici asi vyrostl a když se na mě někdo lepí tak mu uhnu at jede a lepí se zase na někoho předemnou, mimochodem je to celkem fajn taktika, protože se pak držím za ním a on mi pěkně rozráží cestu stylem brzda plyn, zatím co já za ním letím krásně plynule a prakticky stejně rychle jak on

Takto sa na to pozerať nejde.

Vole

-> Bukaj 19.09.25 14:58:13: Širší mi nevadilo, ale prostě jsem měl dojem, že jsem blízko pangejtu, svodidel apod. Stejně to fungovalo, když jsem se kdysi projížděl po Praze s RHD embéčkem - ale to jsem rychle překonal na rozdíl od těch Nissanů Trade.

To som u škodovky nikdy nevnímal, nie len kvôli rozmerom, ale aj kvôli výhľadu.

Já bych se s dítětem za sebou nedokázal ani rozjet, protože bych nedokázal pustit spojku) a stejně jako v určitých případech nestačí Golf - a kdyby se náhodou narodilo druhé, tak je to game over snad i na návštěvu k babičce
.