-> 105: dobrej postreh a ta "lesticka" mi pripomina michatko na kakao co sem mel jako malej anebo sundali vrtulku z rucniho ventilatorku z trznice
18:24:06 28.11.2009
105
jak tam ''dře'' tu modrou kapotu tim smirglem jak je mozny ze kdyz ten smirgl otoci neni modrej ale bilej ?
16:52:46 28.11.2009
m8rinek
ještě by to mohlo to auto vyvařit...
21:07:57 27.11.2009
Hurdis
-> Quest: Myšleno jako vtípek, jasné.
Z podobných důvodů jsem se nikdy při nákupech nezajímal o naleštěná a vypulírovaná auta, zvláště s pneu natřenými silikonem, to budí "důvěru" už na dálku.
Aut jsem koupil (nejen pro sebe pochopitelně) kolem dvou desítek, a většinou ve stavu v jakém je majitel provozoval. Lepší navrch fuj a vespod huj, než naopak, jak to bývá.
Jinak k tomu videu, synátor Chucka Norrise to "dýluje" moc hezky, ale ať mi někdo z kolegů s diplomem z materiálového inženýrství vysvětlí, jak vyplní rýhu tzv. na plech univerzálním tmelem do požadovaného odstínu? Pokud by se jednalo o tmel na akrylátové laky, budiž, ovšem následně by bylo nutné přelakování. Nedokážu si představit, že by bylo ekonomické, vyrábět tmel pro větší množství odstínů.
Technologicky je efekt možný, i jedním tahem s pořádným rozleštěním, jestliže by to byl akrylátový tmel v přesném odstínu. A v případě použití odpovídajícího materiálu a výrobních postupů to bude držet déle než několik umytí. Otázka bude u marketingu vždycky poměr kvalita/množství/cena.
20:51:38 27.11.2009
Quest
náhodou to je dobrý když se prodává auto, škrábance se přejedou a nejni nic vidět a auto udělá lepší dojem
20:50:02 27.11.2009
Rapid05
Myslím si, že kdyby to propagoval Horst Fuchs, bylo by to o mnoho lepší
20:45:49 27.11.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Quest: Nahovno, jen to docasne vyplni skrabanec cimsi, ale asi se to smyje.
20:43:39 27.11.2009
Staf1221
to by sa zislo! ... aj ked sa mi tomu ani verit nechce ze to tak funguje. to co opravuje tym perom vyzera skor ako keby to neposkriabal, ale nafarbil na bielo a potom to zmazal :D