-> Matthes, záškodník z TechWebu: to viem
uz som preštudoval niekolko receptov na vsemožné marinovanie a solenie
rozhodol som sa ze dnes prasiatko predvarím v koreninovom roztoku asi tak 2 hodinky a potom znova nakorením a nechám ležat v chlade až do dňa pečenia
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pečené prasiatko- jak na to
10:39:13
25.11.2009
25.11.2009

Majklsto
10:07:28
25.11.2009
25.11.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Majklsto: Ja nejsem zadnej gril guru, ale kdyz vemes prase tak jak je a hodis ho na gril a jen necim pomatlas povrch, tak z toho nebude nic moc dobryho
Takovou grilovacku sem zazil 


10:05:27
25.11.2009
25.11.2009

P@nis
Maso na grilování by nemělo být zamražené ale čerstvé
Naložení masa se dá urychlit "rychlosolí" Praganda.
Po zkušenostech se selátkem kupuju na oslavy 10kg masa (vepřové, kuřecí) a naložím jej do 4 různých marinád... velká výhoda je každy si vybere maso jake chce a plátky jsou na grilu mnohem rychlejší :-)
Naložení masa se dá urychlit "rychlosolí" Praganda.
Po zkušenostech se selátkem kupuju na oslavy 10kg masa (vepřové, kuřecí) a naložím jej do 4 různých marinád... velká výhoda je každy si vybere maso jake chce a plátky jsou na grilu mnohem rychlejší :-)
09:54:09
25.11.2009
25.11.2009

Majklsto
-> Matthes, záškodník z TechWebu: určite?

23:56:10
24.11.2009
24.11.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
To zas bude dobry akorat na povrchu a vevnitr polystyren 

23:53:35
24.11.2009
24.11.2009

gim
prasatko melo uz skoro tyden lezet v solny lazni aby se prolezelo, v mrazaku mu bude zima a bude bez chuti...
23:01:53
24.11.2009
24.11.2009

Majklsto
-> Pavel P..: bude celý sud
prasiatko som dneská vybral s mrazáku a zajtra ho skusim nejak napacovat a este musim vyrobit nejaky razen, lebo ten co mame na kurata by to asi nevydrzal
prasiatko som dneská vybral s mrazáku a zajtra ho skusim nejak napacovat a este musim vyrobit nejaky razen, lebo ten co mame na kurata by to asi nevydrzal
22:41:29
24.11.2009
24.11.2009

teeny
já myslim že by se ani naložit nemuselo, rozmrazit , šup na gril a mazat
22:40:05
24.11.2009
24.11.2009

Mr.Lumpy
musí se furt votáčet a pořád pod ním musí být oheň a pak se postupně okrajuje. Hlavně se hned nevožerte - zažil jsem že jednou jsme se zlámali a zapoměli zapnout otáčení a naložili pod to jako svině takže prase vyselo v plamenech :D a potom zase naopak prase se otáčelo ale nebyl pod ním oheň a mi žrali syrový maso :D
22:37:22
24.11.2009
24.11.2009

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Majklsto: no už by ho to chtělo mít předem rozmrazený a naložený... aby se to rozleželo
Dávat ho rozmrazit na grill je blbý
Známý, který to selátko dělaj nejlíp co jsem jed, ho nakládaj v popelnici... ale ne do odpadků, ale do popelnice na to speciálně vyčleněný

Dávat ho rozmrazit na grill je blbý

Známý, který to selátko dělaj nejlíp co jsem jed, ho nakládaj v popelnici... ale ne do odpadků, ale do popelnice na to speciálně vyčleněný

22:34:49
24.11.2009
24.11.2009

Pavel P..
hlavně to chce podlejvat




22:34:17
24.11.2009
24.11.2009

teeny
sežeň gril..

22:32:21
24.11.2009
24.11.2009

Majklsto
Cez výkend ideme na chatu oslavovat moje narodeniny a nejak sme si vymysleli že budeme piect prasiatko na ražni.
20 kilové prasa v mrazáku a ja neviem ako na to.
Mate s tym niekto nejake skusenosti?
20 kilové prasa v mrazáku a ja neviem ako na to.
Mate s tym niekto nejake skusenosti?