Pečené prasiatko- jak na to

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 24.11.2009 do 25.11.2009, založil/a Majklsto
řadit dle data
10:39:13
25.11.2009
Majklsto
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to viem

uz som preštudoval niekolko receptov na vsemožné marinovanie a solenie

rozhodol som sa ze dnes prasiatko predvarím v koreninovom roztoku asi tak 2 hodinky a potom znova nakorením a nechám ležat v chlade až do dňa pečenia
10:07:28
25.11.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Majklsto: Ja nejsem zadnej gril guru, ale kdyz vemes prase tak jak je a hodis ho na gril a jen necim pomatlas povrch, tak z toho nebude nic moc dobryho 8 Takovou grilovacku sem zazil 3
10:05:27
25.11.2009
P@nis
Maso na grilování by nemělo být zamražené ale čerstvé



Naložení masa se dá urychlit "rychlosolí" Praganda.



Po zkušenostech se selátkem kupuju na oslavy 10kg masa (vepřové, kuřecí) a naložím jej do 4 různých marinád... velká výhoda je každy si vybere maso jake chce a plátky jsou na grilu mnohem rychlejší :-)
09:54:09
25.11.2009
Majklsto
-> Matthes, záškodník z TechWebu: určite?6
23:56:10
24.11.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
To zas bude dobry akorat na povrchu a vevnitr polystyren 3
23:53:35
24.11.2009
gim
prasatko melo uz skoro tyden lezet v solny lazni aby se prolezelo, v mrazaku mu bude zima a bude bez chuti...
23:01:53
24.11.2009
Majklsto
-> Pavel P..: bude celý sud

prasiatko som dneská vybral s mrazáku a zajtra ho skusim nejak napacovat a este musim vyrobit nejaky razen, lebo ten co mame na kurata by to asi nevydrzal
22:41:29
24.11.2009
teeny
já myslim že by se ani naložit nemuselo, rozmrazit , šup na gril a mazat
22:40:05
24.11.2009
Mr.Lumpy
musí se furt votáčet a pořád pod ním musí být oheň a pak se postupně okrajuje. Hlavně se hned nevožerte - zažil jsem že jednou jsme se zlámali a zapoměli zapnout otáčení a naložili pod to jako svině takže prase vyselo v plamenech :D a potom zase naopak prase se otáčelo ale nebyl pod ním oheň a mi žrali syrový maso :D
22:37:22
24.11.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Majklsto: no už by ho to chtělo mít předem rozmrazený a naložený... aby se to rozleželo 4

Dávat ho rozmrazit na grill je blbý 3



Známý, který to selátko dělaj nejlíp co jsem jed, ho nakládaj v popelnici... ale ne do odpadků, ale do popelnice na to speciálně vyčleněný 47
22:34:49
24.11.2009
Pavel P..
hlavně to chce podlejvat22 22 22
22:34:17
24.11.2009
teeny
sežeň gril..3
22:32:21
24.11.2009
Majklsto
Cez výkend ideme na chatu oslavovat moje narodeniny a nejak sme si vymysleli že budeme piect prasiatko na ražni.

20 kilové prasa v mrazáku a ja neviem ako na to.

Mate s tym niekto nejake skusenosti?
Extreme Tyres