-> Tomaso435_Žák 3.Bé: hele ty joudo,ja myslím že už v prvním foru co jsi začal plkat že si budeš kupovat fábii poradil dost a dost.Mezi tím je tady milion jinejch sraček a ve finále kupuješ napřed nárazník a repráky atd a auto nikde,To se prostě jen tak nudíš a řešíš krávoviny?Každej normální člověk si koupí auto a pak řeší úpravy,proč jsi ten nárazník nedal do starýho vlákna o fabii????
->all jako nezlobte se na mě,ale já přijdu po noční s tim že si přečtu něco kvalitního na virtu a kliknu sem hovna,kliknu tam hovna a když u šetýho hovna vidim že je zakládá jeden a ten samej člověk nebo pár podobných tak je mi na

To samý inzerce,když jí otvřu tak jí zase zavřu protože prvních 20 inzerátů je od tomaso 164684864 a prodává v něm samý věci co jsou zralý leda tak do popelnice.
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: promin nejsi sám co tady píše stupidní témata o ničem,ale zaručeně jich máš nejvíc a holt jsi to odskákal ty.Ja vim je tu koroze pod gumou okna,druhej chce montoval blow off ventil bez turba,pak tankuje každej den za 50 kč.No nezlob se na mě ale jde úroveň virtu hodně ho hajzlu.
-> El_Burro: no a o Tobě se ani rozepisovat nebudu,M8 je jeden z mála kterej ví hodně a poradí jak může.Kdy jsi poradil naposled Ty?Vždycky se nějakej blbec musí zastat většího blbce co?
PS:přemýšlel jsem tenhle týden asi 5x že založím vlákno a tam si ulevim,už se stalo tady a proto prosím všechny co nemaj o škodovkach páru,nepište jsem blbosti,děkuju.