skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Budu si kupovat auto:)
17:02:32
03.11.2009
03.11.2009

MerHanz
-> JoseA: jo, kámoč má tenhle motor ve starším modelu v sedanu. A couráky jezdí kolem 7,5 na benal.Takže v plynu bych výrazně neřešil ani nějakejch 8-9
13:43:29
03.11.2009
03.11.2009

gim
-> JoseA: kamarad ho ma akorat sedana a jezdi kolem 7litru
12:46:17
03.11.2009
03.11.2009

JoseA
-> gim: nebo vzhledem k mojim najetým km koupím 1,8 bez LPG a něco ušetřím na pojistce, akorát nevím za kolik se s tím dá jezdit
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7514065
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7514065
10:51:32
03.11.2009
03.11.2009

gim
-> JoseA: pokud i dvoulitra tak uz muzes do 2500ccm ;-) tam je povinko stejny...
00:58:13
03.11.2009
03.11.2009

JoseA
Spolupracovník chce mojeho peugeota, tak to bude asi brzo aktuální. Kdyby ste někdo měli tip dejte vědět. Co by se mi asi líbilo:
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7691979
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7606350
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7691979
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7606350
00:45:00
03.11.2009
03.11.2009

JoseA
-> gim: Asi to bude nakonec combi, protože za stejný peníz bude combi mladší, zachovalejší a s lepší výbavou než nějaký sharan/alhambra/galaxy. Teď ale co za motor když nechci diesel? Abych s tím mohl jet rozumně naložený, tak bych chtěl 1,8 nebo 2,0, víc ne kvůli pojistce. A by bylo nejlepší něco s LPG, ovšem jedině místo rezervy.
09:10:48
02.11.2009
02.11.2009

Jaktak
Prave ze auto ma servisku a ke go ma dokla, je to opravdu go celeho motoru
00:12:14
02.11.2009
02.11.2009

gim
-> JoseA: podle me zbytecnej luxus. Kombik akorat :-) kdyz si vezmu co jsme za 10let odvozili v sedanu tak toho nebylo taky malo, a ze mame zrekonstruovanou pulku baraku, vozejk sme meli pujcenej snad jen 5x.
23:11:17
01.11.2009
01.11.2009

Dušan
Combi je jasna volba.
22:37:34
01.11.2009
01.11.2009

JoseA
-> gim: Jo je to tak, taky nevím jestli se oplatí mít velkou obludu když si vezmu, že sem minulý pátek před výletem do tater kontroloval stav oleje a na štítku sem si všiml, že byl měněný koncem listopadu 2008 a najeto bylo 158tis km, a na tachometru bylo 162tis, ale výlet byl 500km, takže za ten rok sem najel 5tis km. To je myslím velmi málo. Ale dneska sem jel na nákupy, to by bylo v klidu, dávali sme všechno na zadní sedadla, protože sem měl cestou zpět brát ještě novou svářečku CO2, a zas byl problém to do toho sedanu pěkně dostat. Šlo to, ale špatně tam a ještě hůř ven. Teď zase musím dovézt vrátit do stavebnin šest euro palet a zase musím sehnat nekoho s vozíkem, obvolávat, otravovat, platit. Když to pujde, chtěl bych ještě do zimy udělat nový plot, zase mám hrůzu, jak převezu plotovky a železo v tom sedanu.
. Dneska sem slintal před teskem u multivana 

22:19:22
01.11.2009
01.11.2009

petr s
-> jarda.u1 01.11.09 22:16:38: Možná výměna těsnění pod hlavou
22:16:38
01.11.2009
01.11.2009

jarda.u1
-> Jaktak: buhvi co s tim bylo a buhvi jaka go tam byla delana,kazdej si tenhle pojem vysvetluje jinak.Casto se setkavame s terminem "castecna g.o."Co si pod tim predstavit???
21:02:47
01.11.2009
01.11.2009

Jaktak
Tak jsem o vikendu zase oblejzal bazary a narazil jsem na BMW e36 316i s najetyma 220 tkm a po go motoru, chtel jsem se zeptat jestli je to u tohohle motoru normalni (nekdo tvrdi, ze se BMW pri 200 tkm teprve zajizdeji).
00:25:56
01.11.2009
01.11.2009

gim
-> JoseA: :-) to by bylo fajn ale sezen neco za rozumny penize, jinak podle toho co pises, by stacil i mensi kombik, mit kvuli tomu kravu typu alhambra a podobny mi prijde zbytecny. Pokud chces neco vetsiho tak spis tu velikost ty premacy, berlingo, piccaso. A vubec spatne nevypada ani meriva od opla. Kdyz se sklopej sedacky narves do toho lecos...
19:01:53
31.10.2009
31.10.2009

JoseA
Nejsem si jistý, jestli je pro mě velké auto vhodné nebo ne. Ideální by bylo na jezdění do práce nějaký mini elektromobil, v práci to hodit na firemní náklady do zásuvky a jezdit zadarmo, protože takové popojížděčky z práce do práce 1-2km v zimě vychází spotřeba kolem 15ti litrů, možná s peugeotem míň, ale u feldy sem to párkrát spočítal a fakt mazec spotřeba. Tak nevím jak dlouho by mi vydrželo turbo na takové popojížděčky. Já totiž auto přes rok na běžné používání do práce využívám vcelku málo, dojedu i na kole, ale příjde léto a už mě to táhne naložit kámoše, stany, spacáky, nebo lodě, případně kola a vyjet si někam na výlet, nejlépe i v autě přespat. Jendou za čas je taky potřeba koupit a dovézt něco většího a u sedanu je to věčný problém. Takže další auto musí být větší.
Ten Logan MCV nevypadá špatně, jenom jednoduše, ale stačilo by to. Problém je že to asi moc kvalita nebude i podle toho co se píše o renaultech.
Ten Logan MCV nevypadá špatně, jenom jednoduše, ale stačilo by to. Problém je že to asi moc kvalita nebude i podle toho co se píše o renaultech.
01:12:36
31.10.2009
31.10.2009

Jaktak
-> gim: Jo to znam tucne napsana pekna cena a pod tim milimetrovym pismem cena je bez DPH.
23:58:03
30.10.2009
30.10.2009

gim
-> Jaktak: to kazdopadne, ale cumel jsem jak puk ty skety maj psany ceny bez dph, takze u aut u kterejch sem si rikal ze cena je prumer az mirnej nadprumer je cena v realu uplne tezce nadsazena, nechapu to, ze se ty auta prodavaj draz nez na jare, a o tolik.
23:39:34
30.10.2009
30.10.2009

Jaktak
gim 30.10.09 23:28:00 napsal:
→ Jaktak: taky sem cumel jak puk v auto esa, 3roky starej
logan s 30tkm asi za 70tisic, mazec ceny :-D
Jestli ma servisku tak je to dobra cena. A vem si za kolik ho museli od majitele vykoupit
→ Jaktak: taky sem cumel jak puk v auto esa, 3roky starej
logan s 30tkm asi za 70tisic, mazec ceny :-D
Jestli ma servisku tak je to dobra cena. A vem si za kolik ho museli od majitele vykoupit

23:31:12
30.10.2009
30.10.2009

Jaktak
-> gim: Docela o nem ted i premyslim, image znacky je mi jedno a zase mam za celkem dobrou cenu relativne novy auto ktery je celkem dobre vybaveny, ma malo najeto, nekrade se a zezacatku nebude chtit zadny investice. Ale co jsem koukal na dlouhodoby testy tak se celkem rychle opotrebovava.
23:28:00
30.10.2009
30.10.2009

gim
-> Jaktak: taky sem cumel jak puk v auto esa, 3roky starej logan s 30tkm asi za 70tisic, mazec ceny :-D
23:23:36
30.10.2009
30.10.2009

Jaktak
-> JoseA: Kdyz ctu ze potrebujes velky auto tak jak ted prolejzam bazary tak jsem narazil na Dacii Logan MCV 1,5 Dci z roku 08 s najetyma asi 45tkm po prvnim majiteli a se serviskou asi za 140tK. Kufr to ma ohromnej a mam dojem ze se tam daj i narvat 3 rady sedadel. Ale jde o to jak se stavis ke znacce Dacia.
22:47:09
30.10.2009
30.10.2009

gim
-> JoseA: Je to staveny spis na uroven nizsi stredni tridy, tedy 5mist, kufr mensi, ale vyskladas az pod strechu a mas skoro kubik, je to o tridu mensi nez sharan. Osobni zkusenosti moc nemam, spis jak jsme kupovali auto tak jsem si ho docela prolezl a projel. Hlavne recenze z netu, a vsude ji chvalej. Me osobne se z venku moc libi, intros je takovej divnej, moc svetlej. Jinak variabilita paradni, cca to samy co nase tino, sedacky sklopny i vytahovatelny, ani nejsou moc tezky, cca okolo 17kilo takze parada, daj se ruzne prehazovat, je tam i vychytavka, ze se da sklopit operadlo spolujezdce jako stolek a nacpes tam skoro 3metry dlouhy veci. Motoricky jsem zkousel naftaky, v ty dobe a nasi lokalite zadnej benzin nebyl. 2.0 turbo nafta, jede vcelku sympaticky, na udavanej vykon, turbo zabira krasne odspoda a tahne pekne, oproti 2.2 nafte z nissanu nebe a dudy sice je silnejsi ale turbo zabira hodne pozde, takze ze zacatku lemra a pak kopne, u mazdy krasne plynuly. Jizdni vlastnosti jsem nemel moc moznost vyzkouset, tak ti moc nepovim, ale sedis vejs, ale stejnak mas pocit jako bys byl v kombiku, ma delsi rozvor takze se moc nekolibe, neni ani mekej ani tvrdej akorat. Spis projed recenze od uzivatelu, pisou tam kolikrat zajimavy veci na co dat bacha a tak. A za prohlidnuti nic nedas.
Jinak trajet je hyundai, obrovskej, ma to snad 2,7naftak docela zrout, mam pocit ze je to jen 4valec. Na me uz je to moc velky. Pokud chces neco takle velkyho tak z japoncu jeste Mazda MPV, prakticky zvetsena premaska, 7mist, ale co si pamatuju tak je sem dovazeli jen v 2.0benzinu. Pak co jsou misaci space wagon, ale tech je tu malo. Pripadne korea ci co Kia Carnival 2,9nafta obrovskej korab, stejny jak ten trajet, je to obdoba chrysleru voyager, i se jim inspirovali.
Jinak trajet je hyundai, obrovskej, ma to snad 2,7naftak docela zrout, mam pocit ze je to jen 4valec. Na me uz je to moc velky. Pokud chces neco takle velkyho tak z japoncu jeste Mazda MPV, prakticky zvetsena premaska, 7mist, ale co si pamatuju tak je sem dovazeli jen v 2.0benzinu. Pak co jsou misaci space wagon, ale tech je tu malo. Pripadne korea ci co Kia Carnival 2,9nafta obrovskej korab, stejny jak ten trajet, je to obdoba chrysleru voyager, i se jim inspirovali.
20:16:06
30.10.2009
30.10.2009

JoseA
-> gim: Zrovna dnes mi pomáhal strýc dělat potěr v garáži a říkal že bude muset koupit druhé auto pro manželku a strašně se mu zalíbila mazda premacy, akorát že kufr není moc velký. Vůbec sem netušil co to je za auto, až dnes sem se na to podíval na netu. S japoncema nemám vůbec žádné zkušenosti, jenom se mi dřív líbila mazda 323f BG mrkačka, ale pak mi to známí rozmluvili ani nevím proč. No Japonec ale nakonec proč ne, když bude dobrá možnost koupě, jde značka stranou. Máš nějakou zkušenost s tou mazdou? Má odnímatelné sedačky, 7 míst k sezení? (To ale není uplná nutnost, ovšem uvítám). Ještě mi vzal nedávno spolupracovník do práce nějaký moto časopis a tam bylo srovnání Sharana s nějakým hyundaiem tuším trayet nebo nevím přesně název, taky sem to snad ještě živě neviděl stejně jako tu mazdu premacy, vzhled na můj vkus horší, hodnocení buď stejné nebo horší oproti sharanu, ale cena skoro poloviční oproti fauvé. Nakonec stejně rozhodne aktuální nabídka a finanční situace, ale proč o tom nepokecat. Nebylo by na škodu auto se sklopitelnýma sedačkama do podlahy ve stulu opel zafira, ikdyž počítám že na pohodlí dospělého člověka to nebude ono, zase jsou kdykoliv k dispozici dvě nouzové místa navíc, které nezabírají zbytečně moc prostoru v případě jejich sklopení. Ale jak sem už psal, k oplu mám furt nějaký špatný vztah a auta jako scénic, multipla nebo xsara picasso mi připadají pořád malé.
05:14:54
30.10.2009
30.10.2009

MerHanz
-> JoseA: 406 má v zadu lichoběžníkový ramena. To už je lepší, jakna výdrž, tak na jízdní vlastnosti. Ale zase je tam víc věcí, co se mužou podělat a vymlátit.
01:03:58
30.10.2009
30.10.2009

gim
-> JoseA: u mpvcka bych pouvazoval po nejakym japonci trebas mazda premacy, hodna stream nebo tak neco. Mam je rad :-) ale pokud bys koukal na almeru tino, urcite nedoporucuju benzin 1.8, tatik si ho koupil na jare necelejch 95kkm najeto prokazatelnejch- na diagnostice, a stav celkove odpovidal tolika km, ale mame ted najeto 105kkm a motor zralej na go, zere olej (zatim na tem motor malo), ten jde do lambdy a sviti kontlka motoru. Prvni co bylo ze nepalila jedna svicka vymena a dva mesice klid pak se to rozsvitilo podruhy a to nam oznamili ze je v haji motor a 45kkc za go motoru :-/ njn holt si tata nenechal poradit. Jinak auto super jizdni vlastnosti a vybava parada, az na ten motor. Co jsem zkousel naftak je takovej divnej letargickej a musi se vic tocit, pze turbo spousti dost pozde.
19:53:23
29.10.2009
29.10.2009

JoseA
-> Max: S tím chválením máš asi pravdu, ikdyž jak říkám, oply sem měl dva, jednoho sem si koupil, druhý mi zůstal od rodičů a už to nechcu. Co bys jen tak mezi řečí doporučil člověku, který chce auto jak na dovolené a výlety na vodu do kempu, tak na dojíždění do práce 2km (když se dá jezdím na kole), ale jelikož poslednou dobou stavím garáž a furt potřebuju převážet nějaký matroš, tak musím otravovat kamarády s vozíkama, protože velice do toho sedanu stejně nic nenaložím. Tak přemýšlím jestli combi, nebo MPV. Kvůli těm popojížďkám do práce bych se chtěl vyhnout dieselu. Jenže to už jde o objemy nad 2,0 a ten benzín si asi vezme kolem desítky, na LPG je aut málo a vyší riziko, že je hodně opotřebené. U koncernu je výběr z benzíňáků u větších aut uplně mizerný. Je na netu jedna alhambra 2,0 LPG, to by bylo ideální, Když pojedu na vodu, nechal bych jenom přední dvě sedačky, dozadu lodě (složené), a myslím by v tom nebyl problém ani přechrápat. To samé na občasné převážení nějakého materiálu. A když bude třeba převézt lidi, jednuduše se hodí sedačky zpět. To mě brutálně láká, bohužel jde o auta nad 150tis Kč. Kdyby byla rozumná nabídka, klidně bych vzal i starší zachovalý ročník za dobré peníze. A nebo bych mohl za menší peníze koupit třeba passata a k tomu přívěsný vozík. Ta nutnost převážení něčeho objemnějšího je sice jenom jednou za čas, ale je mi to blbé furt někoho otravovat, tak když už další auto, rači větší, navíc měřím skoro dva metry a ta 306 mi připadá asi jako felicie, hlavu mám těsně pod stropem, na semafory musím květák vystrkat až na palubku a přitom mám sedačku danou nejníž a ty MPV vypadají i o něco vyšší.
Na ty frantíky jsou dražší origo díly, ale na takovou 306 jde sehnat cokoliv použité na netu, na burzách za normální ceny, je to rozšířené auto. Náprava známá věc, já mám zatím na původní najeto poctivých 162tis a čekám kdy se začne něco projevovat, zatím nic. Je teda fakt že ten původní majitel jezdil jenom sám a cesty k rodině na slovensko, údajně nejel víc jak 110 nikdy a podle toho i vypadá zadní část auta, dveře vržou i po promazání a těžko se otvírají, koberce i sedačky jako nové, nic neohmatané. Nevím jestli proto je ta zadní náprava v klidu a ani na STK k tomu autu neměli nikdy jedinou připomínku. Jinak podle recenzí to je řekl bych průměr spolehlivosti. Ale co sem slyšel tak 406 je jeden z nejpovedenějších modelů a podle všech recenzí spolehlivější než 307. Navíc 406 má údajně jinak řešenou zadní nápravu, ale neznám to.
Na ty frantíky jsou dražší origo díly, ale na takovou 306 jde sehnat cokoliv použité na netu, na burzách za normální ceny, je to rozšířené auto. Náprava známá věc, já mám zatím na původní najeto poctivých 162tis a čekám kdy se začne něco projevovat, zatím nic. Je teda fakt že ten původní majitel jezdil jenom sám a cesty k rodině na slovensko, údajně nejel víc jak 110 nikdy a podle toho i vypadá zadní část auta, dveře vržou i po promazání a těžko se otvírají, koberce i sedačky jako nové, nic neohmatané. Nevím jestli proto je ta zadní náprava v klidu a ani na STK k tomu autu neměli nikdy jedinou připomínku. Jinak podle recenzí to je řekl bych průměr spolehlivosti. Ale co sem slyšel tak 406 je jeden z nejpovedenějších modelů a podle všech recenzí spolehlivější než 307. Navíc 406 má údajně jinak řešenou zadní nápravu, ale neznám to.
19:23:59
29.10.2009
29.10.2009

MerHanz
-> red.bill: 2,0 HDI . Mám to 2 dny, tak zatím ani nevým co a jak to umí a neumí. Má poctivejch 190 tic. tak sem zvědav jak dlouho bude bez problémů
16:22:09
29.10.2009
29.10.2009

red.bill
-> MerHanz: nevim jak 306 ale u 206 tvrděj +/- 140tkm a bráchoj na podobnejch kilometrech odešla ale jestli to auto/náprava měla fakt 140tkm nikdo neví a abych pravdu řek ani nevim jestli na ní má maznice sem to nezkoumal. jediný co vim je že vytáhli nápravu z auta odezli někde k jížním čechům tam jim ji chlápek repásnul a hodili zpět do auta... co máš za motorizaci??
12:49:10
29.10.2009
29.10.2009

MerHanz
-> Max: koncernový auta sou dobrý, jen sou o 30tic dražší, než ostatní. Pak už je to o kompromisu.
12:47:24
29.10.2009
29.10.2009

MerHanz
-> red.bill: jj repasovaný nápravy už maznice maj. A když se to namaže, tak je to dosti trvanlivý. Sem zvědav jak dlouho vydrží náprava na mý nynejší 306, kde je ještě původní.
11:51:25
29.10.2009
29.10.2009

red.bill
-> Max: on problém je ale opravdu v těch silnicích, prostě ve francii ta náprava vydrží dýl než v čr tak proč by to měnili... vim o čem mluvim sám mam 206 dotaženou z německa když se přivezla krásně tichý auto po roce ježdění v čr je to celkem hlučný. a zas i kdyby tam tu maznici dali kolik lidí by to mazalo většina by se na to vyprdla. já o tom že ty zadky odcházej vim a sem s tim smířenej nadruhou stranu repas zadku vyjde na +/- 6000 (1-2roky zpět to tak bylo) což neni zas tak moc ale je to na každym jaký auto zvolí
09:08:56
29.10.2009
29.10.2009

Max
-> red.bill: frantík má problém s nápravou....nechápu že se ty blbci nepoučili s přes deset let to dělaj uplně nahovno. Mluvím o zadní nápravě...od AX,106 přes 306 až po 206 a podobně. Přitom by stačilo udělat maznice a občas ty jehlový ložiska promazat.... Tahle jsme to řešili,ale pouze na autech kde to mělo smysl.
09:06:46
29.10.2009
29.10.2009

Max
jastli můžu přispět svým málem....prohlíni si pár aut, které se tobě líbí, případně se v nich i svez a uvidíš co se ti bude líbit nejvíc. Vezmi si radši někoho sebou, víc očí víc vidí.
Tyhle debaty nemají smysl....každá liška chválí svůj ocas :-)
Hodnotit spolehlivost značky podle několika málo kusů je dost zcestná záležitost...
Samozřejmě všude jsou povedené a méně povedenější kousky, je to o štěstí na co narazíš.
Já osobně bych si francouze nekoupil. Přesto že doma byl a nikdy nás nikde nenechal (auto přítelkyně) tak opravy na těchto vozech jsou zatrest. Nemluvím pouze o jednom konkrétním...aut mi rukama a heverem pár projde ;o)
například brzdové systémy...když už rozluštíš jakou kombinaci z lucasu,bendixu nebo ATE tam dali tak jsou další varianty...s mezovačem v prasátku,mimo...a pod. takže neni nic neobvyklého že se dodavatel s dílama trefí na potřetí. Leda to kupovat podle vinu za nekřestanský peníze originál.
Já osobně bych volil koncern.
Octávka,golf,leon...je to jedno...je to jedna platforma. záleží jen co se ti líbí.
Špatná není 1,6ka ale speciálně u oktávky bych volil 75kw. To je po faceliftu. Starý okt 74kw maj časté problémy s klapkama a praskaj nýty v diferenciálu,většinou to končí destrukcí převodovky...který vzhledem k četnosti těchto závad stojek na vraku 15-20tis.
Nezavrhoval bych ani fábii, tak bych volil 1,4 55kW. Německý spolehlivý motor.
Pružnost celkem dobrá a dá se s nim jezdit za velmi slušnou spotřebu.
1,4 74kw je sice o dost svižnější ale taky o dost nenažranější....
Co se koroze týče, tak všechny rezavý okty nebo fábie co jsem viděl bylo vždy po bouračce nebo po ne úplně dobrý opravě ;o)
takže hodně štětí při výběru!
Tyhle debaty nemají smysl....každá liška chválí svůj ocas :-)
Hodnotit spolehlivost značky podle několika málo kusů je dost zcestná záležitost...
Samozřejmě všude jsou povedené a méně povedenější kousky, je to o štěstí na co narazíš.
Já osobně bych si francouze nekoupil. Přesto že doma byl a nikdy nás nikde nenechal (auto přítelkyně) tak opravy na těchto vozech jsou zatrest. Nemluvím pouze o jednom konkrétním...aut mi rukama a heverem pár projde ;o)
například brzdové systémy...když už rozluštíš jakou kombinaci z lucasu,bendixu nebo ATE tam dali tak jsou další varianty...s mezovačem v prasátku,mimo...a pod. takže neni nic neobvyklého že se dodavatel s dílama trefí na potřetí. Leda to kupovat podle vinu za nekřestanský peníze originál.
Já osobně bych volil koncern.
Octávka,golf,leon...je to jedno...je to jedna platforma. záleží jen co se ti líbí.
Špatná není 1,6ka ale speciálně u oktávky bych volil 75kw. To je po faceliftu. Starý okt 74kw maj časté problémy s klapkama a praskaj nýty v diferenciálu,většinou to končí destrukcí převodovky...který vzhledem k četnosti těchto závad stojek na vraku 15-20tis.
Nezavrhoval bych ani fábii, tak bych volil 1,4 55kW. Německý spolehlivý motor.
Pružnost celkem dobrá a dá se s nim jezdit za velmi slušnou spotřebu.
1,4 74kw je sice o dost svižnější ale taky o dost nenažranější....
Co se koroze týče, tak všechny rezavý okty nebo fábie co jsem viděl bylo vždy po bouračce nebo po ne úplně dobrý opravě ;o)
takže hodně štětí při výběru!
21:39:32
28.10.2009
28.10.2009

JoseA
Opravdu každý má svoje oblíbené a neoblíbené auto. Mě například dělaly problémy 2x opel, takže už se o tu značku nezajímám. U škodovek (fav/fel) sem byl spokojený až na korozi, ford uplně to samé a díly podstatně dražší (escort). Po chvilce dumání nad seatem toledo sem to vzdal po tom, co si ho koupil kámoš a hnije jak fav/fel. Můj favorit byla octavia 1,6 74kW. Bohužel na to sem neměl před těma 3 lety dostatek financí, tak sem hledal jiné auto, co nebude reznout jak výše jmenované. Nakonec sem sehnal 306 po jednom starším majiteli se serviskou v super stavu, z vrchu i zespod jako nové, nebyl důvod váhat. Bál sem se sice problémů se zadní nápravou, úniky oleje, problémy s el., ale zatím jenom jednou začla blikat kontrolka airbagu, mrknul sem na stránky peugeot clubu, kde to byla stokrát probíraná věc jako běžný problém, vyčistil sem konektor pod sedačkou a do teď (ťuk ťuk) žádný jiný problém. Takže za mě klidně doporučuju frantíka, rači čas od času vyčistím konektor, než se dívat jak mi hnije auto před očima, nebo se srát s vyvařováním. Ale abych jenom nechválil, tak frantíka bych rád prodal a koupil nějaké MPV. Zase bych chtěl benzín, nejlépe 2,0. Ať už je to sharan, alhambra nebo galaxy, tak je to jedno, z frantíků si asi vhodného kandidáta nevyberu, ale pokud by to dopadlo na combi, tak jedině 406. Musím se v tom odvézt, protože v 306 mi připadá málo místa nad hlavou ikdyž mám sedačku nejníž. Takže bych chtěl něco větší do 150tis.
18:48:24
28.10.2009
28.10.2009

red.bill
-> HavajskejBubeník: frantík nemá problém s nápravou, frantík má problém s českejma silnicema, proto ty nápravy tady tolik odcházej
18:09:39
28.10.2009
28.10.2009

HavajskejBubeník
-> Jaktak: znam hafo lidi co je maj a sou spokojení.
Drív sem taky nechtěl fiata , protestoval sem , ale změnil sem názor(pač ty opravy nejsou tak hrozný a díly taky nejsou zrovna nejdraší)
Drív sem taky nechtěl fiata , protestoval sem , ale změnil sem názor(pač ty opravy nejsou tak hrozný a díly taky nejsou zrovna nejdraší)
18:06:34
28.10.2009
28.10.2009

Jaktak
-> HavajskejBubeník: Hele tedka jsem koukal na autorecenze protoze jsem pemyslel o Stilu a podle tech recenzi bych fiata nechtel
18:06:25
28.10.2009
28.10.2009

HavajskejBubeník
-> Nwkt: a nebo sem uvažoval o peugeot 306 S16 ale u tech frantiku sou na pytel napravy zlatě fiat :)
18:05:18
28.10.2009
28.10.2009

Jaktak
-> Sp4rc0: Za radu budu jedine rad
Ten peugeot se dela jen v 2,0l a vejs to uz nechci.

18:05:01
28.10.2009
28.10.2009

Nwkt
-> HavajskejBubeník: A ani mít nechci 

18:04:23
28.10.2009
28.10.2009

HavajskejBubeník
-> Nwkt: Je vidět že nemaš moc skušeností s fiaty :) Nebo alespon tech dobrych
18:03:22
28.10.2009
28.10.2009

petr s
-> HavajskejBubeník: šílenec
18:02:42
28.10.2009
28.10.2009

Nwkt
-> HavajskejBubeník: Fiata? To aby sis k tomu pořídil i tamvajenku
18:01:57
28.10.2009
28.10.2009

HavajskejBubeník
Na jaře si chci koupit Fiata Bravo 2.0 20V tak snad z něj budu mít radost.
Třeba mi to někdo rozmluví ...

Třeba mi to někdo rozmluví ...
17:52:00
28.10.2009
28.10.2009

Sp4rc0
Jestly ti muzu poradit z toho cos napsal tak pasat 1.8T, ale ja bych sel do peugeota 406 coupe

17:42:53
28.10.2009
28.10.2009

jarda.u1
-> Tampajs: -> saskyn2: souhlasim,acka nebrat

11:18:58
28.10.2009
28.10.2009

Jaktak
-> saskyn2: Ja tyky v ackach kupovat nebudu, chtel jsem se v tech autech jen projet

11:15:10
28.10.2009
28.10.2009

Tampajs
-> saskyn2: Pravda pravda na Áčka bacha!!
11:06:09
28.10.2009
28.10.2009

saskyn2
-> Jaktak: Hlavně si to nekupuj v áčkách, jsou to starý zloději a prodávaj předražený hujdy, kámoš tam dělal, a když mi řikal co byli schopný prodat, tak jsem nevěřil že lidi můžou bejt tak blbý
10:53:45
28.10.2009
28.10.2009

Jaktak
Tak vcera navecer jsem byl v AAA a byl jsem projet focuse 1,8 a 1,6 rozdil tam byl znat, ale myslim ze mi bude stacit 1,6.
Nejvetsi rozdil byl asi ve stavu aut a 1,6 byla v kombi a byly znat vule v podvozku takze ta jizda nebyla takova ale kombi ma myslim trochu horsi jizdni vlastnosti na rozdil od hatchbacku. Takze ted budu resit jestli kombi nebo hatchback
Jeste me tam zaujala hyundai Elantra 1,5 ale od ty me tady vetsina lidi odradi a Golf IV 1,6.
Nejvetsi rozdil byl asi ve stavu aut a 1,6 byla v kombi a byly znat vule v podvozku takze ta jizda nebyla takova ale kombi ma myslim trochu horsi jizdni vlastnosti na rozdil od hatchbacku. Takze ted budu resit jestli kombi nebo hatchback

Jeste me tam zaujala hyundai Elantra 1,5 ale od ty me tady vetsina lidi odradi a Golf IV 1,6.