Tak po roce pořád nic... děda má cca 85 let a vubec tomu nerozumí co má dělat tak jsem se toho ujal mám 4 listy ...jeden je ze dne havarie druhý je předvolání k ústnímu jednání a další dva jsou okopírované papíry pro pojištovnu (z pojištovny)... jeden je od řidiče z fiesty (poškozeny) a druhý je od Policisty- řidiče (viník).... každopádně na papíru pro předvoláni k jednáni je uveden jako viník spolujezdec z policejního auta. Děda údajně na tom jednání, ale jak to vypadá žádny papír z toho jednání nemá (dneska k němu ještě jedu se podívat zdali ho nema někde založeny) ..... doba promlčení jsem zjistil je 2 roky od označení víníka (nemám pořád žádný papír kdo je teda viník)...každopádně plot a skleníkje zbourán už skoro rok (nebudu to opravovat, když to neviděl člověk z pojištovny) a nic se nehýbe.
Co tedy mám dělat?
1, Zajít na Magistrát kde bylo ústní jednání a vyžadát si nějaký zápis či papír kdo je viník nehody?
2, Je tady papír od pojištovny (česká) od řidičem MP (viník zřejmě) ... zajít na pojištovnu a říct, že tenhle člověk mi rozboural zahradu kdy to budou řešit ?
3, Stačí mít staženou plnou moc z netu řádně podepsanou a vypněnou na mou osobu abych se dostal ke spisu, kdyby dělali na uřadě problémy ?
Budu moc rád za každou radu či návrh at už mi to pomůže nebo to bude blbost