-> Reeaper: U nás v Plzni je prodejna s obuví STIVAL, tak tam možná chodí nakupovat páni "zvadlá kalhota" boty třeba. Tak proto možná vyznávají něco jako stil.

To víš, dneska musí bejt šecko stilový a musíš poslúchat žížeň, jinak jsi v prdeli.
Ale bacha na to co piješ, páč když budeš klopit Coca Colu Zero, tak se může stát, že ti pod prdelí bouchne benzínová pumpa s přilehlou prodejnou a vytáhnou tě komínem na laně.
Nebo co hůř, tak vylovíš Zero flašu z lednice u mladé a než se rozkoukáš, tak tam máš zásahovku a zase tě budou v trenýrkách tahat na laně za helikoptérou. Tu reklamu moc nechápu....ale což. Když vypiju lahváče, tak mě taky nikdo nikam netahá na laně. Je to šecko o stilu a člověk si to musí umět zařídit.
Dneska jsme byli nakupovat v podvečír v Tescu a tam zase běhalo stilovejch existencí.
Pětičlený soubor gayů s vyhrnutýma rukávama, zlatejma řetězama, náušnicema a gelem ve vlasech (dávkování lopatou, nanést a uplácat jako hrob). Tolik zlata nemá ani cikánská věštkyně, když vyhrabe co doma má a vytluče si na talířek zlatý zuby cihlou z bouračky.
Jednalo se o smíšenou černobílou skupinu, převažovali budoucí Kanaďani. Obdivovali ryby v kádi

Dohadovali se jestli koupí řízek z prasátka, nebo kuřátka. V každé větě minimálně 3x pičo pičo. Hrůza pohledět. Takovým bych nedal, ani kdybych byl jejich vlastní sestra. Nejtěžší vážil 25 kg i s klíčema co vytahal ostatním z kapes. Ale hlavně že na husto vyhrnutý rukávy od značkových hadrů a zlata, že i Tutanchamon byl proti nim břídil. Dřív kradli slepice a když projížděli vesnicí, tak jejich maringotky doprovázel četník od cedule k ceduli. Dneska je to samej "pravej" gangsta. Když jsem párkrát nedopatřením s kámošem zavítal do tmavočtvrti, tak z každého otevřeného okna vyhrával rap. I projíždějící žigul či Dacia polaskala můj jemný sluch dávkou gangsta štěků.
Další byla dvojice pánů "zvadlá kalhota" a ploutev směr pravobok na hlavě.
Stil chůze něco jako Kevin a Perry z Klubu sráčů.

Dále mám pocit, že čím přiblblejší výraz člověk nasadí, tím více je in a vynikne ta pravá stilovost. Ideální je zaklonit hlavu dozadu, tak aby byly vidět chlupy v nose s v průvanu zavěšeným panem holubem.
Zrovna ten jeden měl nosní dírky velké jak dva bazény z Mountfieldu vedle sebe.
Akorát jeden měl schůdky bez zábradlí, což byl právě ten plápolající holoubek.
Jinak standart, bílé čepice, vytahaná mikina o pět čísel větší a umolousané kalhoty s pokud možno co nejvíce kapsami. Řetízek s klíčema zlověstně chřestící u kotníku jest samozřejmostí.
Všimli jste si, že vždycky chodí po dvojicích ? Nebo převážně ano. Možná chodí po dvou proto, že když foukne mocně vítr a nabere je za tu ploutev, tak aby stihli vyhodit řetěz s klíčema, druhej to chytil a obtočil kolem kandelábru.
Mám stejný názor jako ty. Mě takhle přijít domů capart, tak ho přivítám z obou stran.
To už spíš pochopím jiné, ale méně extravagantní stili. Už vidím, jak s kakáčem mezi koleny dobíháš vlak nebo autobus. Bejt zvadlých kalhot víc, tak to bude vypadat při dobíhání autobusu jako když cestuje stádo tučňáků na ledovci. 1*