skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dedko v protismere
08:26:51
15.07.2009
15.07.2009

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> King: Ale prosim ta, na co by turisti chodili do kanady, ved tam nic nieje len kopa ciganov 

22:33:34
14.07.2009
14.07.2009

King
-> PeterP136: Ty si z toho děláš prdel, ale kvůli "dyskrymynalyzáciji&
quot; vůči nám zavedla Kanada víza :) Mno, nezávidím některým našim turistům, který nedostanou vízum - kdyby totiž nedávali víza jenom dyskrymynovaným, byl by to přeci jasnej rasismus a to si multi-kulti Kanada nemůže dovolit :)
Ale dosti keců, třeba se připravit na zítřejší bitvu o chléb vezdejší, aby jsme vytvořili zas nějaký ty hodnoty, aby si z nich stát moh ukrojit svoji půlku, přerozdělit ji a zasponzorovat celou Lakatošovic rodinu - budou se vracet z ročního vejletu do Toronta a kdo by měl to srdce zpětně jim nevyplatit jejich sociální dávky za ten rok, co tu nebyli?
Ale dosti keců, třeba se připravit na zítřejší bitvu o chléb vezdejší, aby jsme vytvořili zas nějaký ty hodnoty, aby si z nich stát moh ukrojit svoji půlku, přerozdělit ji a zasponzorovat celou Lakatošovic rodinu - budou se vracet z ročního vejletu do Toronta a kdo by měl to srdce zpětně jim nevyplatit jejich sociální dávky za ten rok, co tu nebyli?

21:34:15
14.07.2009
14.07.2009

PeterP136
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): To neni Dyskrymynace ale Dyskrymynalyzacija 

13:44:30
14.07.2009
14.07.2009

King
-> Staf1221: To zní sice logicky, ale v porovnání se střelcem, kterej si to štráduje po dálnici protisměrem, poředstavuje 54 vs. 50km/hod v naznačeným místě pro policajta schovanýho za bukem nicotný riziko. A když takovej dement vlastně de jure nikoho z desítek protijedoucích aut neohrozil, pak já onoho policajta tuplem ne 

13:06:23
14.07.2009
14.07.2009

Staf1221
-> King: tak ten tvoj zamer by mohol byt zrealizovatelny, ALE iba ak ta odfoti staticky (pevne umiestneny, neprenosny) radar. inak to neide dokopy ze "nebolo tam ani zivacka ... iba ti policajti co ma namerali" 

10:06:52
14.07.2009
14.07.2009

-> King:

09:57:24
14.07.2009
14.07.2009

King
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): A vůbec bych se nezlobil, kdyby si někdo nezávazně pokecal s jeho doktorem na téma dědkovy způsobilosti řídit auto. Jestli je ten doktor aspoň trošku charakter,tak tu lahvinku borovičky za potvrzení o způsobilosti vrátí :)
09:26:03
14.07.2009
14.07.2009

-> King: Mas pravdu, a ked nepomoze nejvyssi sud, treba to hnat do Strasburgu, ved je to Dyskrymynace.... No dufam, ze tento nas prdola nema ziadnych vplyvnych kamaratov, teda okrem panov Parkinsona a Alzheimera.... a o papiere rychlo pride.... videl som zabery z dialnicnych kamier a vsade to bolo o chlp.... Mal strasne stastie, ze mu vsetky auta uhli....
23:09:04
13.07.2009
13.07.2009

King
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Mně by jenom zajímalo, jak vaši orgáni naložej s papírama onoho mimoně v Matizu.
To u nás se za práva blbů stavěj i nejvyšší instance soudů:
".... BRNO: Soudci nejvyššího soudu loni na podzim v neveřejném jednání zrušili v dovolacím řízení verdikty soudů nižších instancí v případu řidiče, který jel svým vozem 12. kilometrů v protisměru dálnice D8.
18.04.2008
Podle soudu totiž řidič nikoho neohrozil, a tak ho není možné trestat. Jiným pohledem se tak dá říci, že nejdříve musíte někoho zabít a až pak přijdou zasloužené tresty. Soudy nižších instancí rozhodli tak, jak by snad každý soudný člověk uvažoval že rozhodnou. Žel senát soudu nejvyššího byl jiného názoru.
Vypadá to tak, že soudci v této instituci se na českých silnicích nepohybují a nevyskytují. Nemají tak nejspíš povědomí o hrozbě, kterou řidič řítící se rychlostí 130 km/h v protisměru dálnice může způsobit. V tomto případě nezpůsobil a odvolával se a dovolával tak dlouho, až se zproštění trestu dočkal. "
a nebo:
".....Předváděcí jízda dvou novinářů ve zbrusu novém autě skončila v roce 2002 tragicky. Redaktor za volantem jel v zatáčce příliš rychle, naboural a zabil sebe i kolegu.
Rodina muže, který auto neřídil a nehodu nezavinil, se rozhodla zažalovat automobilku o odškodnění za nemajetkovou - citovou - újmu.
Soudy byly nejprve proti. Nejvyšší soud ale nakonec rozhodl v jejich prospěch. Na odškodnění mají nezletilý syn, družka, matka a bratři zemřelého nárok.
Platit nebudou pozůstalí po novináři, který nehodu zavinil, ale automobilka. Případ se nyní vrátil k Městskému soudu v Praze, který rozhodne o výši odškodnění......"
V tom prvním přpadě mně napadá, že až mi polichčije naměří 54km/hod někde na kraji obce, kde nebude živáčka ni mrtváčka a já budu tolik síly, abych to dotáh k soudu Nejvyššímu, nemůžu dostat pokutu! Nikoho jsem přece svojí pirátskou jízdou neohrozil, no ni? :)
To u nás se za práva blbů stavěj i nejvyšší instance soudů:
".... BRNO: Soudci nejvyššího soudu loni na podzim v neveřejném jednání zrušili v dovolacím řízení verdikty soudů nižších instancí v případu řidiče, který jel svým vozem 12. kilometrů v protisměru dálnice D8.
18.04.2008
Podle soudu totiž řidič nikoho neohrozil, a tak ho není možné trestat. Jiným pohledem se tak dá říci, že nejdříve musíte někoho zabít a až pak přijdou zasloužené tresty. Soudy nižších instancí rozhodli tak, jak by snad každý soudný člověk uvažoval že rozhodnou. Žel senát soudu nejvyššího byl jiného názoru.
Vypadá to tak, že soudci v této instituci se na českých silnicích nepohybují a nevyskytují. Nemají tak nejspíš povědomí o hrozbě, kterou řidič řítící se rychlostí 130 km/h v protisměru dálnice může způsobit. V tomto případě nezpůsobil a odvolával se a dovolával tak dlouho, až se zproštění trestu dočkal. "
a nebo:
".....Předváděcí jízda dvou novinářů ve zbrusu novém autě skončila v roce 2002 tragicky. Redaktor za volantem jel v zatáčce příliš rychle, naboural a zabil sebe i kolegu.
Rodina muže, který auto neřídil a nehodu nezavinil, se rozhodla zažalovat automobilku o odškodnění za nemajetkovou - citovou - újmu.
Soudy byly nejprve proti. Nejvyšší soud ale nakonec rozhodl v jejich prospěch. Na odškodnění mají nezletilý syn, družka, matka a bratři zemřelého nárok.
Platit nebudou pozůstalí po novináři, který nehodu zavinil, ale automobilka. Případ se nyní vrátil k Městskému soudu v Praze, který rozhodne o výši odškodnění......"
V tom prvním přpadě mně napadá, že až mi polichčije naměří 54km/hod někde na kraji obce, kde nebude živáčka ni mrtváčka a já budu tolik síly, abych to dotáh k soudu Nejvyššímu, nemůžu dostat pokutu! Nikoho jsem přece svojí pirátskou jízdou neohrozil, no ni? :)
11:29:53
13.07.2009
13.07.2009

magor
23:31:45
12.07.2009
12.07.2009

Pipo26
80r. pan presiel tunel sitina v Bratislave v protismere...
Ako zazrakom sa nic nestalo .
Je to 3tia reportaz...
televizia.joj.sk/tv-archi v/.../3262760.html

Je to 3tia reportaz...
televizia.joj.sk/tv-archi v/.../3262760.html