Pomoc-vysoka skola Svk

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 02.07.2009 do 02.07.2009, založil/a baal
řadit dle data
14:12:13
02.07.2009
itchy
Jo a bol som strojar, vsetky kapacity co tam robili problemy su uz prepusteni, alebo poslani niekde vyssie aby nerobili problemy. Bol som na odbore konstrukter, a ak sa o to trochu zaujimas, tak maju asi najlepsie laboratorium nakolko dekan je z nasej katedry a fakt tam isli velke peniaze, ked som koncil bol tam 3d scaner, 3d tlaciaren a dokupovali dalsie krasne nove hracky 6
13:56:04
02.07.2009
itchy
Co chces poradit co je lepsie alebo lahsie. Myslim ze Zilinska univerzita je trosku lepsie brana. Ale celkovo uroven velmi klesa, kazdy nahana peniaze a nechava tam ludi, ktori tam nepatria. Uroven ked som studoval ja a kamarat 3 roky po mne, neporovnatelne klesla. Precitaj si fora ako pise staf a vyber si sympatickejsiu, ber do uvahy dochadzanie. Zilina je pekne mesto, cela skola je orientovana do jedneho miesta, internaty su v prvom rocniku otrasne (za vsetko vyraz bastila) ale potom uz su super. V kosiciach som nestudoval, tak neviem.
09:22:10
02.07.2009
Staf1221
telekomunikacie na zilineskej maju celkom uroven. ostatne neviem posudit. co sa zilinskej tyka skus ist na univerzitka.com a popytaj sa vo fore co ta zaujima
00:26:44
02.07.2009
baal
ahojte prosim vas poradte mi ktora vyska je lepsia bud zilinska univerzita alebo technicka univerzita kosice . na zilineskej univerzite ma vzali na strojnicku fakultu na techniku prostredia a aj na elektrotechnicku na odbor telekomunikacie . a v kosiciach ma vzali na elektrotechnicku fakultu odbor telekomunikacie neviem sa rozhodnut kam ist tak prosim poradte mi dakujem .
Extreme Tyres