-> waca: No celkově na VŠE se hlásí asi 7500 lidí, ale to je celkem na 5 fakult a jenom na tu co chci já asi 2500 a z toho berou myslim 600

Jestli se můžeš pozeptat kámošky, tak bych Ti byl velice vděčný, protože nikde nechtěj zveřejnit kolik bodů byl ten pomyslný strop. A to se docela divim, páč minulej rok to udělali a bylo to myslim 150 nebo 152 bodů a mě to uteklo asi o 14 a já vůl si nedal odvolání a co řikal kamarád co se tam dostal, tak prý slyšel, že tam je dosti lidí právě na to odvolání....
-> Syny: V tom máš pravdu. Nemyslim si o sobě, že jsem geniální a bůhví jak chytrej, ale chci tu školu aspoň zkusit a zjistit zda na to prostě mam nebo ne... Pak si můžu za pár let řikat, že jsem tak blbej a vysral se na to... Neřikám, že se tam určitě udržim, ale budu se snažit seč mi síly budou stačit
-> COL: Taky souhlasim... "Podávám odvolání, protože na tu školu prostě CHCI! A jestli mě nevezmete tak si budu stěžovat u ministra školství!"

Teď vážně, je jasný, že když podám to odvolání, tak musim udat pádnej důvod a né, že mi byla zima apod. Ta varianta testů mi přijde jako dobrej důvod, ale ještě jak to tam napsat

Chtělo by to nějakej vzor, jak to kdo psal a vyšlo mu to
Nwkt 01.07.09 18:41:31 napsal: → Syny: Vyrazí mě dveřma, vlezu oknem
Taky možnost

Když to člověk prostě chce, tak si zatim jde a někdy i leze no. A tim nemyslim jen do okna ale třeba taky do ři...