Mně lítání nevadilo, lítal jsem rád. Až do zpáteční cesty z Kréty před 2ma roky. Takový turbulence jsem ještě nezažil. Asi nejhorší minuty v životě. Pak za půl roku jsem letěl do Hannoveru a to jsem šel do letadla s takovým divním pocitem a odst nejistý. Jakmile jsme šli do mraků a letadlo se trošku zachvělo, už jsem trnul.
09:28:55 30.06.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Syny: Kietam casto a lietam rad, nebojim sa.... pripadne, bojim sa takisto ako ked sadam do auta, busu, vlaku... letel som v ten isty den ako padol ten francuzsky Airbus a pohoda.... len sa uz dost bojim letiet z BA, pretoze uz velmi dlho sa tu nestala nejaka vazna nehoda, takze sa tu deformuje statistika....
Ale dost divne mi pripada, ze pri predletovej predvadzacke vzdy ukazuju, ako pouzivat zachrannu vestu..... aj ked letim z Bratislavy do Mnichova.... A brat sa mi divil, ze som v dosledku tohto bezpecnostneho magorenia pred par rokmi v Grecku na trajekte hladal padak....
-> Jirik grilovaný:
09:25:07 30.06.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: Ale todle byly Airbusy, co Bójing? Tim taky ne? Trojita sedma, 747...?
09:23:22 30.06.2009
Syny
-> m8rinek: No ten prvni airbus, to musel bejt zazitek... Kdyz to udajne spadlo v turbulenci... Respektive se to udajne v turbulenci zacalo lamat a pak to uz spadlo po kouskach... Ale kdo vi co se tam stalo... Tohle asi zuchlo rovnou dolu... No musi to bejt sranda, me do letadla nikdo nedostane...
-> Jirik grilovaný:
09:16:12 30.06.2009
Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Syny: Ty už stejně nikam letět nesmíš, páč jsi zrušil registraci na facebooku. Takhle se nedozvíš, co kamarádi dělají a tak by se ti mohlo stát, že budeš na Havaji sám, neboť všichni budou zrovna obdivovat Yettiho v Himalájích.
09:12:25 30.06.2009
m8rinek
mě spíš děsí, to že když to letadlo padá, tak jen čekáš na smrt a nijak ji neovlivníš...to musej bejt strašný chvíle
09:06:00 30.06.2009
Syny
Ja teda nevim jak vy, ale me do letadla do konce zivota nikdo nedostane. Doufam, ze mate na pameti AirBus kterej se 1.6. zritil do oceanu... Pak muselo nouzove pristat behem 14ti dnu asi 5 letadel, pozarem na palube pocinaje a problemy s motry a prasklym oknem konce... No a aby toho nebylo malo.....