skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 4151 až 4200) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> petr s: Máš namysli oči do V? 

-> Jožynek : Není to japonská kočka?
Tak sa chcem opýtať či náhodou niekto nevie, tie oči sú normálne? mám pocit ako keby sa mu to "vnútro" okolo oka otáčalo ako nemá...alebo je to bežná vec u mačiek..

-> petr s: to asi ne :) ale všimni si jak má nabušené nohy :)
-> shakal: A není křížen s klokanem?
-> spartra: to ne :) říká se že jack russel vyskočí až metr a půl do výšky ... poslední dobou tomu začínám věřit :)
-> spartra: No poslední dobou je docela fičák venku 

-> Mr_Kubas: to víš chudáka pejska přivazal na špagát, musel tam vlát
-> shakal: Krásná momentka 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Smrad?
Nikdo si nestěžuje, a nemám pocit že by to tu smrdělo... a sousedi akorát držkujou na štěkot - a to neštěká ten velkej, ale jezevčík...

-> David29: Ja by som chovanie akych kolvek zvierat vacsich ako 0,5 kg v bytoch zakazal.... je to tyranie zvierat a susedov.... Inak, neviem si predstavit, aky smrad moze byt v byte, kde zije vacsi pes, hlavne ked sa vrati z prechadzky v dazdi.... mne staci len to, ako smrdi vytah.....
-> Kaprof-Los Koramos: Nj, tak v akci ani na cvičáku s nim celej den bejt nemůžu... taky někdy musim chodit do práce..
-> gim: jj daj se vycvičit na neskutečny kokotiny stači s nima komunikovat furt:))
-> Kaprof-Los Koramos: klasika. tatikuv vlcak nosil do kuchyne vajicka od slepic :-D
-> David29: Žiješ v hlubokem omylu:) Trošku opomíjíš že ten pes šel do kotce leda spat a nažrat se jinak byl v akci nebo na cvičaku tudiž celkem vylítanej za den..)) a ted doma žadny kotce ani nejsou jen dvě boudy a hektar zahrady...
a i pres boudy chodi chrapat pes do kuchyně

-> Kaprof-Los Koramos: Pes potřebuje jíst, pít a spát.. A když je děda měl zavřený v kotci (možná se mýlím, soudím dle toho že byl psovod) sou zavřený v kotci, to ti přijde normální?
-> David29: ja zas mam vlka v panelaku a problem s tim nemam, akorat kdyz sedim tak to svrbi ;-)
-> David29: já jo
ten pes potrebuje furt pohyb ne 3 za den vyjít do parku..

-> Kaprof-Los Koramos: Já mám vlčáka v paneláku a nic špatnýho v tom nevidim..
-> gim: ale jo když neco udela tak placnout ok ale abych mu dal když mi nepoda packu to teda ne na to mam alergii
to mu to rači stokrat vysvětlim:) jak rika deda x let sem byl psovod ale psa bych nezmlatil:)na to mi mockrat zachranil krk.. ale je jasny že musi mit respekt a hlavně pohyb když nekdo s takovymhle psem denně neblbne a necviči tak pak dela bordel..nedejbože chovat ovčaka v panelaku to je na kulku..

-> Kaprof-Los Koramos: vim z vice zdroju, ze u vlcaku je potreba je obcas potrestat, ti myslim fakt ho obcas, kdyz neposloucha, placnout i vic. Aby meli respekt. Tatik mel dva vlcaky a ty by za nej skocili i do ohne. Timdle zpusobem. To samy soused, bylo mu pres 90, rakosku o nej prerazil nekolikrat, ale pes na nej nedal dopustit. Kdyz zemrel pes malem steskem zemrel taky. A ze to byl hlidac, ani nas k nemu na dvur nepustil, a zas kdyz byl u nas co sme ho hlidali po jeho smrti, tak k nam taky nikoho ciziho nepustil, a jeste cekoval pres plot, aby na sousedovic pozemek nikdo nesel. To byl schopnej preskocit i metr sedesat vysokej plot. Celkove to je vdecnej pes, jen musis vedet jak na nej.
-> MerHanz: Tak s tim se počíta že to neni jednoducha výchova ovšem ma to sve plody:) deda ma NO (dnes 5 let) a co ten predvadi to je neskutečny nosi mu košik rekne mu prines boty-donese
rekne jedem leti k formanovi a chce dovnitr
neskutečny pako:-) ale libi se mi na nich že na svoje znamy nebo ciziho co jde s nama je jak milius ale jak to nekdo na ni zkouši sam tak by ho sežrala:)) a já mam cvičak 5 minut od baraku takže to beru jako dalšiho konička ke škodovkam:)) Snad jen s tim mlacenim nesouhlasim respekt mít musí ale ne touhle cestou:)

-> Syny - zrušená registrace: berňáci sou pěkný, ale trochu dutý palice. Sousedi měli a ta by se nechala ukrást.A zlodějum by nosial hračky
-> Kaprof-Los Koramos: vlčáka, si musíte cepovat jak jen to jde. Je to vudčí typ a kolikrát nezbude jinak, než ma namlátit. kamárád má a to je takovej hajzlik. Ale psisko to je nádherný

-> petr s: ten je smutnej ! 

-> stika87: zase ten pohled
náš ben, kříženec hrubosrstého jezevčíka (po našem draťák) pánbů ví s čím... zdechlý jak veš, kdysi jsme mu stopovali trasu 10m, kroksunkrok to ušel bez přestávky skoro za 8minut
strašně rád loví myši, když cítí někde potkana tak se prokouše klidně i přes fošnu... když najde ježka tak ho roztrhá a pak v klidu odejde...

-> Gryzly: Těžko soudit psa podle plemene.. my ho měli taky a nehoraznej Švejk pro změnu:) ale pravda je že potrebuje cvičit hold to neni žadna panelakova Bonsai:) leč děda jako psovod dlouholetej vi jak na ně:) ale je v tom zas i trošku patriotismus:) prece jen to neni žadna mrcha z Ameriky bo Asie nybrž naše plemeno čistě:)
-> Kaprof: kamarádka má taky československýho vlčáka s papírama, má 18 měsíců a je to strašná potvora, je strašně nezvladatelnej, furt krade jídlo atd. ted o víkendu jim shodil knihovnu všecko roztřískal. Bylo to tam jak po náletu.
Jmenuje se Dadan
Jmenuje se Dadan
-> gabo000000: tak tak :-) ale je teda roztomilouckej
no co, stenatka takovy sou no 

-> Vojťas: jojo...tenata su uz raz take..a tie ich ostre zubky...vie poriadne kusnut..a to je ten problem ze ma obdobie ked vsetko kuse

-> gabo000000: verim ti, sestrenka ma dvoumesicniho bigla a ten nasemu psisku pekne dava :-D kdyz ta nase trubka si to necha vsechno libit :-)
Je to takovej neposlušník náš, minulej rok o prázdkách jsme si mufa pořídily, doporučuju tady toho zlatýho retrívra :)
-> Vojťas 14.09.09 21:42:13: 

-> Vojťas: sa mu vysmievas?:D ta kusne pockaj

-> gabo000000: mazeeeeec

Mufík, krásný domácí pes, mouše by neublížil ale na poli se za stopou rozběhne jak divej :) pro zajímavost je to fena :)
-> 1560: ten plysak vypada jak kdyby ujizdej na tripu :-D ale kvalicek peknej :-)
-> 1560 14.09.09 16:05:35: mrtvej milouš

-> Tommyk: Díky :)