skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 3251 až 3300) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> 1560: LOL. Jinak tady naseho mistniho opilce, kdyz jeste zil... kousnul jezevcik primo do rypaku. Pak chodil dva mesice s obvazanym xichtem...
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Znám člověka, kterýho taky kousnul pes do ucha. Tak si tam nechal nastřelit naušnicu, když už tam měl díru
Znám člověka, kterýho taky kousnul pes do ucha. Tak si tam nechal nastřelit naušnicu, když už tam měl díru

-> 1560: Prepáč 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 08.10.10 20:01:57:
A to ses mi nedávno smál
A to ses mi nedávno smál

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ukousnutá pulka ucha? .. pche, zalepit a nazdar :-))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Takhle z něho bude ale i hloupej pes 

-> petr s: Je to male hloupe stene zatim... Jinak je ok :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Musí ukázat kdo je tady pánem
Prdele me dneska kousnul pes
Sem lezel na sedacce... ona se rozbehla, skocila na sedacku a kousla me ze srandy do ucha... To dela casto, ale vetsinou jemne a ted nejak nedobrzdila. Tak jsem ji sundal na zem a za chvili sem se podrbal za uchem a ruka od krve, si rikam doprdele co to je...
Tak pokousanej sem este nebyl...

-> 1560: Me prvni zuby padaly samy. Popripade jim pomohla odborne babicka...
Ale s kazdou kktinu jet na siti, to bych se na to vyprd. Tuhle sem si rozriz pul palce, zalepil naplasti a nazdar.

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
No kdybych se to pokoušel opravit doma sám, tak by to mohlo dopadnout ještě hůř :) Pokusy o vytrhnutí zubu klikou dveří jsem dělal, to asi každý, a od té doby zajdu raději k doktorovi.
No kdybych se to pokoušel opravit doma sám, tak by to mohlo dopadnout ještě hůř :) Pokusy o vytrhnutí zubu klikou dveří jsem dělal, to asi každý, a od té doby zajdu raději k doktorovi.
-> 1560:
Simte kuli dvou stehum na chirurgii? Vy mladi jste mekejsove pekni 

Matthes, záškodník z TechWebu 04.10.10 14:05:42 napsal:
Ja nevim proc je podcenujete. Jsou vostry.
Jsou. Dneska jsem byl na chirurgii, kousla mě čivava. Moje. Ludra jedna... Dva stehy na ruce
Jsou. Dneska jsem byl na chirurgii, kousla mě čivava. Moje. Ludra jedna... Dva stehy na ruce

-> Matthes, záškodník z TechWebu: že to říkáš zrovna ty - asi bych si dal 0,8ku plech na lejtka 

-> Nwkt: To by musel byt nejaky spejloun jako Syny aby mu ukousl nohu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Můžou ti ukousnout nohu nad kotníkem 

Včera jsem viděl jak pes, nebo spíš atrapa psa jako má Matthes vyhnal kočku která byla pomalu dvakrát vetší než on

-> VeTeV: pošli to k nám na stáž ty kočky , John si snima poradí...udělá ti jejich rozborku až se jich budeš chtít zbavit
Nikdy nešla přes naší zahradu kočka..a to ani toulavá
prostě se neodvážila vstoupit

Pro záškodníka...tomuhle se říká PES
a ne ten chlupatej POKUS co máš ty

-> petr s: bojovej - kralik mu vykousl kus kuze na krku...
-> 1560: kocky sekaj pokazdy po drzce - nas pes by mohl vypravet...
-> 1560: kocky sekaj pokazdy po drzce - nas pes by mohl vypravet...
-> VeTeV: To je nějakej bojovej kocour
-> VeTeV:
Ale je zajímavé, že většinou kočky útočí na oči. U králíků tedy. Jsi už asi pátý, kterýho znám, co takto o králíka přišel.

Ale je zajímavé, že většinou kočky útočí na oči. U králíků tedy. Jsi už asi pátý, kterýho znám, co takto o králíka přišel.
VeTeV 03.10.10 23:02:45 napsal:
→ Nwkt: vole… ne smachta po byte a vrci jak starter
Tak ho nastartuj kdyz je jako starter

→ Nwkt: vole… ne smachta po byte a vrci jak starter
Tak ho nastartuj kdyz je jako starter

-> U-Geen: taky jsme nechápal... ale mají toho plnou králíkárnu... já si pamatuju, jak toho měla babička plno - těch velikejch, tlustejch a já to nikdy nejedl... jsem si to oblíbil a nešlo to...a v provnání s tím, je toto 1/3 nové
a k tomu tento druh prodává jedn echovatel a chlubí se tím, jak je jediný kdo tento druh v Čr pěstuje...
a k tomu tento druh prodává jedn echovatel a chlubí se tím, jak je jediný kdo tento druh v Čr pěstuje...
-> VeTeV: ja vim... fakt jedej tyhle maly? to musi bejt sama kost :)
-> U-Geen: kralíka? no díky, nejím... ale známý mají tuto formu zakrslíků (přesně stejný druh) a nomálně to žerou...
-> Nwkt: vole... ne smachta po byte a vrci jak starter
-> Nwkt: vole... ne smachta po byte a vrci jak starter
Sem měl jako malej taky králíčka, ale černého. Něco chytil a umřel. To bylo breku.
Pak jsem vyrost měl rybičky a měl jsem tam i skaláry no a jedna mrcha mi tam honila ostatní menší rybky no tak jsem tu skaláru vzal, připojil vláčkové trafo do zásuvky a dostala pár ran. Hejbala se mrcha i po tom tak šla do hajzlu
Pak jsem vyrost měl rybičky a měl jsem tam i skaláry no a jedna mrcha mi tam honila ostatní menší rybky no tak jsem tu skaláru vzal, připojil vláčkové trafo do zásuvky a dostala pár ran. Hejbala se mrcha i po tom tak šla do hajzlu
-> VeTeV: V kleci místo kválíka? Příští tejden k obědu? 

-> VeTeV: zrovna dneska sme jednoho meli k obedu... cest jeho pamatce :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: taky jsme to chteli udelat, ale nejak to nejde no ... tak ted mame kote
-> VeTeV: Tyjo to bych to blby kote nastartoval, hajzl jeden. Chudak kvalik.
-> VeTeV: chudák malej
Nám nějak začíná dodělávat jezevčík. Má nějak 14 let. Chudák těžce dýchá a občas se jí v noci zastaví dech úplně na chvilku. Chodit nemůže, rakovinu má. Chjo to jsou stavy a depréze
Nám nějak začíná dodělávat jezevčík. Má nějak 14 let. Chudák těžce dýchá a občas se jí v noci zastaví dech úplně na chvilku. Chodit nemůže, rakovinu má. Chjo to jsou stavy a depréze
v utery pochován - chudák... našli jsme kotě, nějak se porafali, kotě ho seklo, vyšeklo mu oko, dostal zánět... 

-> bibendum30: I ty Brute? ECU na tebe 

Mr_Kubas 03.10.10 12:16:16 napsal: → U-Geen: Taky vidim jen potrhanej mop a pes nikde…
(JOKE)
Já bych to nazval spíš :POKUS o PSA

(JOKE)

-> U-Geen: Taky vidim jen potrhanej mop a pes nikde...
(JOKE)
(JOKE)
-> U-Geen: Nebud zlej 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kde je pes?
Opira se o sklo dveri a chce dovnitr...
-> petr s: to fotil cez mikroskop 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To ho máš pověšeného ?
Proc pes vzdy stoji na spatne strane dveri? 
foto proti svetlu naprd...

foto proti svetlu naprd...
tak tady je nas roztomilej 45kilovej ovcacek
-> 1560: Ježiši