skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 3551 až 3600) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tohle není pes, ale velkej křeček

-> Tomaso435: bez si dat sprchu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Počkej až Vás roztrhá na kusy. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a kde maš k tomu násadu?
-> Vojťas: Nojo maly york
Kdo rika, ze to neni poradny pes, tak dava najevo jak se hovno vyzna...
Poridili jsme si ji po tom, co nas po 12 letech opustila Babetka

Poridili jsme si ji po tom, co nas po 12 letech opustila Babetka

-> petr s: primo trhace :)
-> stika87: cvičíš tygra?
-> krtik: je v aute nervozni
-> Vojťas: blbne? jakože někdy nechce jezdit, jo? ...ještě chvilku a bude řídit ona a ty se budeš jen vozit 

-> krtik: vcera sem s ni jel na chatu a docela to slo, nevim co tak najednou blbne :(
-> Vojťas: ještě se bojí jezdit autem? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: další malá "uštěkaná" potvora? 

-> 1560: mam ted mazlika na tejden na hliddani od pritelkyne :) tak to tady obhlizi a nase psice ji hlida 

-> 1560: motorova mys

-> U-Geen:
Vrahu :-D
Vrahu :-D
-> VeTeV: boha jeho:-)
-> VeTeV: nj :) ja s tim problemy nemam... kralicek je hezkej, jak v kotci, tak na taliri
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a pak se me ptate proc nejim maso - kurva sem vyrost na vesnici, dole JZD kam sem se chodil koukat, stejc mel vzdacky doma od koz pres kravu az po zajice a parkrat sme zazil zabijacky - nasrat :-)
Jo to mi pripomina jeste jak jsme dostali jednou od znamych stazenyho kralika, ale i s hlavou
Mama me a tatovi rikala at mu ji useknem sekerou. No do toho se nam nechtelo ani jednomu
Nakonec jsem ho v igelitce drzel na spalku a cumel jsem pryc. Tata v ruce sekerku a taky cumel do strany
Az se teda odhodlal a usekl mu ji, no ja si rikal ze se snad trefi a nesejme mi ruku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Od doby, co mám králíka jako součást rodiny, tak nějak nejím králičí maso. Takže to plně chápu.
Od doby, co mám králíka jako součást rodiny, tak nějak nejím králičí maso. Takže to plně chápu.
Ne ja si delam srandu. Kválíčka bych nezral, to by musela byt velka nouze. Takovej roztomilej usacek... Vzdy kdyz deda zabijel kraliky, tak jsem se musel nejak vymlouvat abych je nemusel zrat
Sem si s nima dycky hral a on je pak zabijel kdyz byly velky...

perkelt

Vole
Vole

-> 1560:
Kralik na smetane?

A abych teda jen tak netlachal, tak posílám i králíka, snad jsem to tu ještě nedával...
Zítra očekávám nový přírůstek... Já to teda nechtěl, ale byl jsem přehlasován... Když už psa, tak psa, ne skoropsa, který je ve velikosti králíka... No ale tak co :)
--> myschaak AZNP K.Hora:skoda kazde chlupate potvurky 

-> Arnold: j,dík
--> myschaak AZNP K.Hora:uprimnou soustrast xD 

dneska nás musel opustit náš kocour....chudák byl už starej,poslední tejden se jen trápil tak dneska mu bylo ulehčeno....

mám na FB založenou stránku, pokud se vám budou fotky líbit, budu vděčný každému kdo se přidá a doporučí ostatním ..díky moc
www.facebook.com/pages/.. ./125543324150724
www.facebook.com/pages/.. ./125543324150724
z focení v zahrádce :) 3
z focení v zahrádce :) 2
-> stika87: Jj
Vždycky když ji pustim, tak Faust ji neustále volizuje 
Když jsem neměl Fausta, tak potkan žil venku a v kleci byl jenom v noci a sral tam...

Když jsem neměl Fausta, tak potkan žil venku a v kleci byl jenom v noci a sral tam...
-> Mr_Kubas: -> 1560: děkuju

-> David29: mysak to prezil ?