-> fine_ray: To je právě ono, stejně velký auto, jako je Frantík, tak vybavený a solidně zpracovaný těžko od jinejch značek seženeš. Teda seženeš, ale ne za tenhle dukát. V sobotu jsem šel kolem stříbrný C5ky v kombíku na 17" alu, byl to ten předposlední model po faceliftu (jak má znak z těch lamel jako C4 apod) a byla to paráda. Ty se tedy prodávají dráž, ale i tak je to hustokára velká.

Navíc já už jsem tak nějak zvyklej na to, že když do auta naložím tři pytle cimentu nebo si dozadu sednou tři lidi, tak že nesedne na špunty, ale dofoukne se zpátky na provozní vejšku. Páč vypadá pěkně trapácky, když kolem vás jede naložená Oktávie a dřepí jí zadek na zemi jak motorovej člun, jenom kvůli tomu, že se tam naložila pračka a tři igelitky s nákupem.
Navíc z mýho pohledu je hydropéro fantastickej systém, při běžné jízdě houpačka jak na lodi a při rychlých změnách směru, chcete-li slalom, tak auto přitvrdí a sedí jak motokára.
Tudíž mám už jiný měřítka a požadavky. Co se týká jízdních vlastností, tak i ta 406 je paráda.