-> Mr.Lumpy: tak prvotní problém by měl být v tom, že u senilní báby nemá
co delat zbran , natož zbrojní prukaz....
tzn prisnejsi lekarské prohlidky pro držitele ZbrojnichPasu.
Ale v jednom mas pravdu, z toho tisice normalnich lidi se i tak najde nevrlý senilní penzistický a špatně vyspaný soused, se zbraní načerno po němcích... a je průser.
V podstatě souhlasím i s tvou myšlenkou, že je něco spatně aby po mě střílel kdejaky magor.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde to zijeme?
09:26:23
06.06.2009
06.06.2009

LiMaK - 742 forever
22:03:19
05.06.2009
05.06.2009

Mr.Lumpy
LiMaK - 742 forever 05.06.09 20:32:08 napsal:
....
MÉ MILÉ DÍTĚ, NIKDY NESMÍŠ VLÉZT NA CIZÍ POZEMEK, PROTOŽE JINAK TĚ
NĚKDO ZASTŘELÍ…
pro menší děti bych zvolil variantu
MÉ MILÉ DĚŤÁTKO, POKUD VLEZES NA CIZÍ ZAHRADU, VEZME TĚ ČERT A UŽ
NIKDY NEUVIDÍŠ NÁS ANI SVÉ OBLÍBENÉ HRAČKY …
.....
A jak pak mu tohle dlouho vydrží v hlavě? Hodinu, dvě? Já jako kluk taky lezl přes plot pro míč, ono se ani nic jinýho dělat nedalo když ta bába co tam bydlela na zvonění nereagovala a akorát šmírovala za záclonou a ve vhodný okamžik na nás pustila psa a posléze zavolala policistu. Ale myslím že ty jsi mne nepochopil správně - já nejsem proti nějakýmu lepšímu právnímu ošetření soukromého majetku ale nedokážu si představit že senilní bába na mě místo psa vypustí kulku... Já a určitě i ty nemáme problém míč, lítací talíř bo ještě buhvíco podat zpět ale lidi jsou různý.
....
MÉ MILÉ DÍTĚ, NIKDY NESMÍŠ VLÉZT NA CIZÍ POZEMEK, PROTOŽE JINAK TĚ
NĚKDO ZASTŘELÍ…
MÉ MILÉ DĚŤÁTKO, POKUD VLEZES NA CIZÍ ZAHRADU, VEZME TĚ ČERT A UŽ
NIKDY NEUVIDÍŠ NÁS ANI SVÉ OBLÍBENÉ HRAČKY …
.....
A jak pak mu tohle dlouho vydrží v hlavě? Hodinu, dvě? Já jako kluk taky lezl přes plot pro míč, ono se ani nic jinýho dělat nedalo když ta bába co tam bydlela na zvonění nereagovala a akorát šmírovala za záclonou a ve vhodný okamžik na nás pustila psa a posléze zavolala policistu. Ale myslím že ty jsi mne nepochopil správně - já nejsem proti nějakýmu lepšímu právnímu ošetření soukromého majetku ale nedokážu si představit že senilní bába na mě místo psa vypustí kulku... Já a určitě i ty nemáme problém míč, lítací talíř bo ještě buhvíco podat zpět ale lidi jsou různý.
20:32:08
05.06.2009
05.06.2009

LiMaK - 742 forever
Mr.Lumpy 05.06.09 14:10:48 napsal:
→ LiMaK – 742 forever: krásnej a inteligentní názor
jak bys tohle chtěl vysvětlit malýmu dítěti
MÉ MILÉ DÍTĚ, NIKDY NESMÍŠ VLÉZT NA CIZÍ POZEMEK, PROTOŽE JINAK TĚ NĚKDO ZASTŘELÍ...
MÉ MILÉ DĚŤÁTKO, POKUD VLEZES NA CIZÍ ZAHRADU, VEZME TĚ ČERT A UŽ NIKDY NEUVIDÍŠ NÁS ANI SVÉ OBLÍBENÉ HRAČKY ...
ps nemám s tím problem ani u nas, v ceské respublice... dítko sice zakopává balon všude, ale na zahradu souseda ho to nenapadne akdyby snad jo, ví že tam nemá co dělat a tak v podstatě zvoní, klepa a pokud se nedozvoní jde za rodiči, sdělí jim problém a ten se pak vyřeší...
más deti? naučil jsi je nelézt přes cizí ploty???? tak je to nauč, V dnesni dobe je to důležitá dovednost..
nedejbože aby nekdo lezl pres muj plot...vrchní napinaci drat je 0,5ka, z nouze...nedejbože že se tam sousedovic dítko zřítí a jeste polezu po soudech, že jsem nemel drat tlouštky dle predpisu..by me slak trefil
→ LiMaK – 742 forever: krásnej a inteligentní názor

MÉ MILÉ DÍTĚ, NIKDY NESMÍŠ VLÉZT NA CIZÍ POZEMEK, PROTOŽE JINAK TĚ NĚKDO ZASTŘELÍ...
MÉ MILÉ DĚŤÁTKO, POKUD VLEZES NA CIZÍ ZAHRADU, VEZME TĚ ČERT A UŽ NIKDY NEUVIDÍŠ NÁS ANI SVÉ OBLÍBENÉ HRAČKY ...
ps nemám s tím problem ani u nas, v ceské respublice... dítko sice zakopává balon všude, ale na zahradu souseda ho to nenapadne akdyby snad jo, ví že tam nemá co dělat a tak v podstatě zvoní, klepa a pokud se nedozvoní jde za rodiči, sdělí jim problém a ten se pak vyřeší...
más deti? naučil jsi je nelézt přes cizí ploty???? tak je to nauč, V dnesni dobe je to důležitá dovednost..
nedejbože aby nekdo lezl pres muj plot...vrchní napinaci drat je 0,5ka, z nouze...nedejbože že se tam sousedovic dítko zřítí a jeste polezu po soudech, že jsem nemel drat tlouštky dle predpisu..by me slak trefil
16:12:02
05.06.2009
05.06.2009

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Syny: No ked ma kontroluju, tak pekne sedim v aute a vystupim az ked ma nahodou vyzve. Nemam najmensi dovod ani chut vystupovat z auta, ked sa chcem poprechadzat, tak idem do parku alebo do lesa.
V pripade, ze by sa teoreticky jednalo o falosneho policajta (sice nepravdepodobne, ale mozne) s nekalymi umyslami, alebo nejakeho agresivneho hulvata ktry evidentne perkracuje svoje pravomoci vzdy mam poznost zaradit kvalt a zmiznut... a hnet volat 112 (158)... v pripade, ze by bol pravy, aspon som nejako kryty, ze som nemal zlocinne umysly... snad....
V pripade, ze by sa teoreticky jednalo o falosneho policajta (sice nepravdepodobne, ale mozne) s nekalymi umyslami, alebo nejakeho agresivneho hulvata ktry evidentne perkracuje svoje pravomoci vzdy mam poznost zaradit kvalt a zmiznut... a hnet volat 112 (158)... v pripade, ze by bol pravy, aspon som nejako kryty, ze som nemal zlocinne umysly... snad....

14:10:48
05.06.2009
05.06.2009

Mr.Lumpy
-> LiMaK - 742 forever: krásnej a inteligentní názor
jak bys tohle chtěl vysvětlit malýmu dítěti

13:14:45
05.06.2009
05.06.2009

Risan
No, pořád se tady bijou dva názory - jestli teda souhlasíme s tím, že každej se musí v první řadě postarat o to, aby sám přežil a nebo jestli pořád budeme věřit, že stát prostřednictvím policie a zákonů se postará o to, abychom přežili. Je to pořád dokola: "nejsem si jistý, že mně soud ochrání...", "někdo vyhrožuje mojí přítelkyni a policie to neřeší..." Proč pořád věříte, že přijde nějaká autorita a dá vám automaticky za pravdu, protože "je to tak jasný"?
02:54:50
05.06.2009
05.06.2009

LiMaK - 742 forever
-> Syny: Ono tam jsou celkem zajimave zvykya, ale jak pisu, tam je zajima jediné...prezit :-)
Tedkom zrovna jeden baraba se nechal naložit do filety, policajty hbite odzbrojil, spoutal jejich poutama a ukrad jim filetu....jako to jsme v čechách.
Ono když u nás pominu opravdu speciální složky policie, tak mi ti ostatní připadají oproti tomu jako banda amatérů, co se snaží přežít šichtu pokudmožno vpohodě a co nejméně se namáhat a vpodstatě akorát sázejí na jakýsi poměrný klid v naší malé zemi.
V usa maj poliši při každé sebemenší kontrole zbran odjištěnou...jeden z nich jde pomalu k autu,s rukou na kveru a druhej ho jistí od police-káru.
Pokud bys jim tam vyskočil z auta ven a nedejbože na ně začal na ně mávat, tipuju, že by jsi jednu schytal do kolena a mohl byl leda tak hovno, proste jses jim zdal nebezpečný a podezřelý.
Maj tam jasné pravidla co a jak dělat a pokud na to sereš, tak si v lepším připade zkazíš dovolenou v tamním špitálu.
Opravdu si nemyslím, že bys tam obstál se soudem, že jsi přijel z evropy a nevíš jak se tam chovat...tím by jsis vysloužil urychlenou deportaci zpět do našich rozvojových končin.
Tedkom zrovna jeden baraba se nechal naložit do filety, policajty hbite odzbrojil, spoutal jejich poutama a ukrad jim filetu....jako to jsme v čechách.
Ono když u nás pominu opravdu speciální složky policie, tak mi ti ostatní připadají oproti tomu jako banda amatérů, co se snaží přežít šichtu pokudmožno vpohodě a co nejméně se namáhat a vpodstatě akorát sázejí na jakýsi poměrný klid v naší malé zemi.
V usa maj poliši při každé sebemenší kontrole zbran odjištěnou...jeden z nich jde pomalu k autu,s rukou na kveru a druhej ho jistí od police-káru.
Pokud bys jim tam vyskočil z auta ven a nedejbože na ně začal na ně mávat, tipuju, že by jsi jednu schytal do kolena a mohl byl leda tak hovno, proste jses jim zdal nebezpečný a podezřelý.
Maj tam jasné pravidla co a jak dělat a pokud na to sereš, tak si v lepším připade zkazíš dovolenou v tamním špitálu.
Opravdu si nemyslím, že bys tam obstál se soudem, že jsi přijel z evropy a nevíš jak se tam chovat...tím by jsis vysloužil urychlenou deportaci zpět do našich rozvojových končin.
22:39:41
04.06.2009
04.06.2009

Syny
-> LiMaK - 742 forever: "nebo jen zapoměla nabít baterky v navigaci."
To s tim, ze v USA musis mit ruce na volantu a sedet, to sem se dovedel teprve nedavno. Zvlastni to zvyky tam za vodou :) Takze byt v USA, tak uz sem nejspis mrtvej, protoze pri kazdej kontrole tady v CR okamzite lezu ven z auta a s Pomahat a Chranit se bavim normalne pred autem. Nevim proc, ale prijde mi trapny sedet v aute a on aby na me mluvil skrz okynko :)

To s tim, ze v USA musis mit ruce na volantu a sedet, to sem se dovedel teprve nedavno. Zvlastni to zvyky tam za vodou :) Takze byt v USA, tak uz sem nejspis mrtvej, protoze pri kazdej kontrole tady v CR okamzite lezu ven z auta a s Pomahat a Chranit se bavim normalne pred autem. Nevim proc, ale prijde mi trapny sedet v aute a on aby na me mluvil skrz okynko :)
22:06:46
04.06.2009
04.06.2009

LiMaK - 742 forever
Mr.Lumpy 04.06.09 16:54:20 napsal:
→ King: ................bych se bál aby se potom
nestříleli i slušní lidi který zašli na soukromý pozemek, není to tak
dávno co jsem četl že právě v USA zastřelil nějakej nevrlej dědek
kluka kterej k němu lezl přes plot pro zakopnutej míč
Pokud budu žít v USA,
pokud v USA mají v ústavou dovoleno střílet na cizince na soukromém majetku
pokud si tam na ulici budu hrát s míčem
pokud mi ten míč spadne na něčí soukromý pozemek
PAK KU*VA BUDU NORMÁLNÍ A ZAZVONÍM NA DOTYČNÝ ZVONEK a požádám majitele osobně o podání míče
Protože pokud vědomě přelezu v USA plot, byť pro blbý míč, tak BUDU PŘESNĚ VĚDĚT, co riskuju a nebudu se divit, když mě někdo zpracuje.***
Zprominutím, to co popisujes, že tam klučina vlezl a dostal 9mm olova doprdele, tak potom ten klučina musel být idiot, nesvéprávný anebo šílenec...Nazval bych to spíš selekcí nesvépravných jedinců,tak jako v přírodě...nebo myslíte, že kdejaká pitomá vosa, co omylem přistane ve včelím úlu má možnost něco vysvětlovat? včely ji hned oddělají.A je jim jedno,jestli přišla krást med, nebo jen zapoměla nabít baterky v navigaci.
Ten klučina věděl co riskuje a taky to dostal. přesně jak to má být.jasná pravidla...
Ale tady, u nás v té svobodné zemi, která se v každé kktině inspiruje světem, si nejsem jistý ani tím, že mě soud ochrání, když mě někdo pobodá šroubovákem a já budu mít tu drzost přežít a jestě se bránit legálně drženou zbraní...tady u nás bohužel nevím na čem jsem...nikdy.
Tady by bylo nejlepší se nechat zabít, rodina se pak může soudit 10 let o odškodné, a cípa pustí za 4 roky za dobré chování...já pak můžu nadávat a obracet se v hrobě.
*** To mi pripomina historku, jak si můj súsed v USA pujcit vozidlo, sednul a jel se projet podívat na sochu svobody. Po cestě ho stavěli Amerikn polísmens (To serve and protect).... 1. Sused sice věděl, že musí zustat sedet ve vozidle s rukama na volantě, to by bylo v klidu, ale když prisli straznici k okynku a pozadali ho o doklady, sused nevahal, a jal se šahat do náprsní kapsy svého saka. V tu chvíli měl asi 10cm od obličeje ostrou nabitou služební devítku...Nikdo se ho neptal co hledá, ale policista tam uplně normalne reagoval...co kdyby mel sused pod sakem kvér.... takže tam se nikdo neptá co se stalo, že jsou tu 4 mrtví....tam je to presně naopak, tam se každej snaží aby neumřel zrovna on sám.
sused se jen prej posral , pomalu dal ruce na volant, vysvetlil lamanou teroristickou angličtinou co se deje, načež pooooomalu vytahl doklady a byl klid...bilance??...1 posrany soused, 2 živí policisti.
Tady u nás se toto stát, tak jsou policisti v hlavním zpravodajství jako nejvetší gauneři...
sesed by je 10 let žaloval za urážku na cti, křivdu, leknutí, za špinavé trencle, za šok, za postraumatický šok, za otřesný zážitek a ještě by chtel soud vidět nejaký cejchovací protokol zbraní, jestli je vůbec policisti mohli mit u sebe.
takže věřím, že už by to policisti v životě nikdy nezopakovali.
→ King: ................bych se bál aby se potom
nestříleli i slušní lidi který zašli na soukromý pozemek, není to tak
dávno co jsem četl že právě v USA zastřelil nějakej nevrlej dědek
kluka kterej k němu lezl přes plot pro zakopnutej míč
Pokud budu žít v USA,
pokud v USA mají v ústavou dovoleno střílet na cizince na soukromém majetku
pokud si tam na ulici budu hrát s míčem
pokud mi ten míč spadne na něčí soukromý pozemek
PAK KU*VA BUDU NORMÁLNÍ A ZAZVONÍM NA DOTYČNÝ ZVONEK a požádám majitele osobně o podání míče
Protože pokud vědomě přelezu v USA plot, byť pro blbý míč, tak BUDU PŘESNĚ VĚDĚT, co riskuju a nebudu se divit, když mě někdo zpracuje.***
Zprominutím, to co popisujes, že tam klučina vlezl a dostal 9mm olova doprdele, tak potom ten klučina musel být idiot, nesvéprávný anebo šílenec...Nazval bych to spíš selekcí nesvépravných jedinců,tak jako v přírodě...nebo myslíte, že kdejaká pitomá vosa, co omylem přistane ve včelím úlu má možnost něco vysvětlovat? včely ji hned oddělají.A je jim jedno,jestli přišla krást med, nebo jen zapoměla nabít baterky v navigaci.
Ten klučina věděl co riskuje a taky to dostal. přesně jak to má být.jasná pravidla...
Ale tady, u nás v té svobodné zemi, která se v každé kktině inspiruje světem, si nejsem jistý ani tím, že mě soud ochrání, když mě někdo pobodá šroubovákem a já budu mít tu drzost přežít a jestě se bránit legálně drženou zbraní...tady u nás bohužel nevím na čem jsem...nikdy.
Tady by bylo nejlepší se nechat zabít, rodina se pak může soudit 10 let o odškodné, a cípa pustí za 4 roky za dobré chování...já pak můžu nadávat a obracet se v hrobě.
*** To mi pripomina historku, jak si můj súsed v USA pujcit vozidlo, sednul a jel se projet podívat na sochu svobody. Po cestě ho stavěli Amerikn polísmens (To serve and protect).... 1. Sused sice věděl, že musí zustat sedet ve vozidle s rukama na volantě, to by bylo v klidu, ale když prisli straznici k okynku a pozadali ho o doklady, sused nevahal, a jal se šahat do náprsní kapsy svého saka. V tu chvíli měl asi 10cm od obličeje ostrou nabitou služební devítku...Nikdo se ho neptal co hledá, ale policista tam uplně normalne reagoval...co kdyby mel sused pod sakem kvér.... takže tam se nikdo neptá co se stalo, že jsou tu 4 mrtví....tam je to presně naopak, tam se každej snaží aby neumřel zrovna on sám.
sused se jen prej posral , pomalu dal ruce na volant, vysvetlil lamanou teroristickou angličtinou co se deje, načež pooooomalu vytahl doklady a byl klid...bilance??...1 posrany soused, 2 živí policisti.
Tady u nás se toto stát, tak jsou policisti v hlavním zpravodajství jako nejvetší gauneři...
sesed by je 10 let žaloval za urážku na cti, křivdu, leknutí, za špinavé trencle, za šok, za postraumatický šok, za otřesný zážitek a ještě by chtel soud vidět nejaký cejchovací protokol zbraní, jestli je vůbec policisti mohli mit u sebe.
takže věřím, že už by to policisti v životě nikdy nezopakovali.
19:34:28
04.06.2009
04.06.2009

Syny
-> Nwkt: Odprasknes ho zezadu

17:08:15
04.06.2009
04.06.2009

Mr.Lumpy
-> Nwkt: hodíš mu charakterně ze zadu pytel na hlavu 

17:04:32
04.06.2009
04.06.2009

Nwkt
-> aceboss: Jak?
16:54:33
04.06.2009
04.06.2009

aceboss
Nwkt 04.06.09 16:35:38 napsal:
→ Reeaper: A když ty mu rozbiješ hubu tak tě zažaluje a
pudeš bručet
A co to uděla třeba tak,aby nevěděl kdo mu jich nasázel?
→ Reeaper: A když ty mu rozbiješ hubu tak tě zažaluje a
pudeš bručet
A co to uděla třeba tak,aby nevěděl kdo mu jich nasázel?
16:54:20
04.06.2009
04.06.2009

Mr.Lumpy
-> King: souhlasim téměř se vším akorát ta ochrana majetku bude asi větší oříšek poněvač bych se bál aby se potom nestříleli i slušní lidi který zašli na soukromý pozemek, není to tak dávno co jsem četl že právě v USA zastřelil nějakej nevrlej dědek kluka kterej k němu lezl přes plot pro zakopnutej míč
16:35:38
04.06.2009
04.06.2009

Nwkt
-> Reeaper: A když ty mu rozbiješ hubu tak tě zažaluje a pudeš bručet
16:34:23
04.06.2009
04.06.2009

Reeaper
-> LiMaK - 742 forever: howgh

16:31:43
04.06.2009
04.06.2009

Reeaper
-> Syny: není to normální, ale uvědom si, kde žiješ. Tady to spousta těch vym*danců nahoře považuje za normální. Nebo respektive jim ani trošku nedochází tyto paradoxy, který způsobují za to, že si hřejou prdele za naše prachy.
Další věc - vemsi, že tvý přítelkyni bude někdo čas od času vyhrožovat. Nikdo s tím nic nebude dělat, natož PČR, protože se nejedná o tresný čin. A policie je na to krátká, díky naší justici. Takže jedině danýmu exotovi nabančit a nebo čekat, až se něco vysere. Další paradox, kterej mě vytáčí..
Další věc - vemsi, že tvý přítelkyni bude někdo čas od času vyhrožovat. Nikdo s tím nic nebude dělat, natož PČR, protože se nejedná o tresný čin. A policie je na to krátká, díky naší justici. Takže jedině danýmu exotovi nabančit a nebo čekat, až se něco vysere. Další paradox, kterej mě vytáčí..
11:06:31
04.06.2009
04.06.2009

Syny
-> LiMaK - 742 forever: Ja bych te rovnou zastrelil, jakypak noze 

07:54:07
04.06.2009
04.06.2009

vaclav785
-> LiMaK - 742 forever:
to nemá chybu (sice je to trochu smutné ale je to tak)

03:17:08
04.06.2009
04.06.2009

LiMaK - 742 forever
pridam taky jeden svuj nazor dopranice....
TV zpravy vo tom zlodeji me taky pekne namichly,az mi moja kazala, at se uklidnim, že dostanu zase vředa, jelikož jsem si při nich dovoloval jíst....
ale
ten nejvetsi problem vidím v samotných lidech...zmrdech
čím víc je kolem zmrdů, tím víc dalších zmrdů přibývá.
Dám jeden příklad za všechny.Pokládám se za celkem normálního ČLOVĚKA, tudíž předpokládám, že pokud vlezu vnoci,v kukle, ozbrojený, dejme tomu Synymu do baráku...a Syny mě tam načapá...předpokládám, že dostanu od Synyho na držku.
To samé s autem...pokud vlezu tak samo dejme tomu Tunerovi do garáže, předpokládám, že dostanu na držku.
Vono je to tady ale celé nahlavu postavené, tady totiž zmrd, kterého načapám v garáži bude mít menší nůž než já a hned bude svým zmrdím instinktem argumentovat, že je to NEPRIMERENA OBRANA, že on jakožto parádní zmrd mi ten větší nůž závidí a tudíž byl v nevýhodě...
JAK V NEVÝHODĚ??? zmrdi totiž neuvažují jako lidé, zmrd se chytá té nejmenší kličky v zákoně, kamarád zmrda, zmrd který předsedá soudu zase vymyslí podmínku pro chudáka, protože příště si má na svou obranu vytáhnout menší nůž než útočník....
Tady se totiž neřeší základní věci - že zmrd vlezl ke mě do bytu s nožem v ruce,
Tady totiž zmrdi se chytaj každého stébla a jestě se pak dozvím, že von tam do toho sklepa vlezl náhodou, že mě bodl jen tak omylem,že se mě lekl(jaký div světa), že mě nechtel vykrást, ale jen se přisel podívat jak spím.... von mi nakonec vlastně přišel do sklepa uklidit..... co jsem to ale za hajzla, že jsem si na něj vzal větší nůž,se dozvím, že jsem ho vlastně v mém sklepě napadl já....
sláva zmrdismu na všech frontách
TV zpravy vo tom zlodeji me taky pekne namichly,az mi moja kazala, at se uklidnim, že dostanu zase vředa, jelikož jsem si při nich dovoloval jíst....
ale
ten nejvetsi problem vidím v samotných lidech...zmrdech
čím víc je kolem zmrdů, tím víc dalších zmrdů přibývá.
Dám jeden příklad za všechny.Pokládám se za celkem normálního ČLOVĚKA, tudíž předpokládám, že pokud vlezu vnoci,v kukle, ozbrojený, dejme tomu Synymu do baráku...a Syny mě tam načapá...předpokládám, že dostanu od Synyho na držku.
To samé s autem...pokud vlezu tak samo dejme tomu Tunerovi do garáže, předpokládám, že dostanu na držku.
Vono je to tady ale celé nahlavu postavené, tady totiž zmrd, kterého načapám v garáži bude mít menší nůž než já a hned bude svým zmrdím instinktem argumentovat, že je to NEPRIMERENA OBRANA, že on jakožto parádní zmrd mi ten větší nůž závidí a tudíž byl v nevýhodě...
JAK V NEVÝHODĚ??? zmrdi totiž neuvažují jako lidé, zmrd se chytá té nejmenší kličky v zákoně, kamarád zmrda, zmrd který předsedá soudu zase vymyslí podmínku pro chudáka, protože příště si má na svou obranu vytáhnout menší nůž než útočník....
Tady se totiž neřeší základní věci - že zmrd vlezl ke mě do bytu s nožem v ruce,
Tady totiž zmrdi se chytaj každého stébla a jestě se pak dozvím, že von tam do toho sklepa vlezl náhodou, že mě bodl jen tak omylem,že se mě lekl(jaký div světa), že mě nechtel vykrást, ale jen se přisel podívat jak spím.... von mi nakonec vlastně přišel do sklepa uklidit..... co jsem to ale za hajzla, že jsem si na něj vzal větší nůž,se dozvím, že jsem ho vlastně v mém sklepě napadl já....
sláva zmrdismu na všech frontách
14:57:21
02.06.2009
02.06.2009

Risan
Ano, to je bohužel normální, dneska se nikdo nestydí, že je zloděj nebo podvodník. A není to problém jen kofol nebo zlodějů. Ale taky to není problém státu, prezidenta, policie,vlády, jak se tady křičí. A nedej bože, aby to stát, policie, prezident nebo vláda začali řešit. Problém je v tom, že lidi jsou xindl. Stát by je i postavil do latě, ale obávám se, že by to mělo vedlejší nepříjemný efekt. A obávám se, že ti, co po tom volají, se dřív nebo později dočkají.
12:55:10
02.06.2009
02.06.2009

Syny
-> Risan: No me spis prijde jako neco uplne smesnyho, ze pak si jeste ti, co kradou nebo napadnou prvni jdou stezovat a chej bejt v pravu. To me prijde fakt jako psycho... Aby si nekdo stezoval, ze sem ho trefil, kdyz mi vykradal sklep a chtel do me zapichnout sroubovak - no nevim :) To sami s tema kofolama. Stezujou si na to, ze dostali po tlame a byli pochcani, protoze sli krast a nevyslo jim to :)
Pruser ale je, jak to pak dokazat zejo. Ty vis, ze si v pravu, ale jak to dokazes, kdyz ten druhej tvrdi neco jinyho... Ty budes rikat, ze on kradl u tebe ve sklepe. On bude rikat, ze sel po chodniku, zakopl a spadl te tam dovnit okynkem :)
Asi je lepsi ho rovnou zastrelit. Najdou ho v tvym sklepe (nebo na tvym pozemku) a nebude si nijak stezovat :)))
Pruser ale je, jak to pak dokazat zejo. Ty vis, ze si v pravu, ale jak to dokazes, kdyz ten druhej tvrdi neco jinyho... Ty budes rikat, ze on kradl u tebe ve sklepe. On bude rikat, ze sel po chodniku, zakopl a spadl te tam dovnit okynkem :)
Asi je lepsi ho rovnou zastrelit. Najdou ho v tvym sklepe (nebo na tvym pozemku) a nebude si nijak stezovat :)))
12:46:33
02.06.2009
02.06.2009

Risan
Ale jo, já bych taky chtěl mít větší právní jistotu, že se můžu bránit a bránit svůj majetek. Jen mě zarazilo, že se divíš, že se taky někdy v takovém případě musí jít k soudu. Opravdu bych chtěl vědět, kdo by posuzoval, kdy Tě ten zloděj má a kdy nemá právo zažalovat.
12:40:56
02.06.2009
02.06.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
Njn, tady kdyz nekoho zabijes pri obrane svyho majetku musis ho hodit za plot a delat ze ty nic. V Americe naopak je potreba ho udrzet na svym pozemku 

12:17:44
02.06.2009
02.06.2009

Syny
-> Risan 02.06.09 10:09:21: No sklep v obecnim dome je neco jinyho nez v baraku. A podle vseho ty byl sklep soukromej pod nakym barakem. Tam se asi dotycnej nemuze vymlouvat, ze nevi jak k sousedum... Mas pravdu v tom, ze je to tvrzeni proti tvrzeni, ale pokud nekdo nepravem vleze na muj pozemek a pristihnu ho pri kradezi, tak to ho mam nejdriv vyfotit? Nebo se ho zeptat jestli tam opdavdu krade?
Neda mi to nevzpomenout na drivejsi akci, kdy nejaci hnedocesi se vloupali na zahradu nejakejch chlapiku a ukradli jim tam asi 2 basy piva (ted fakt nevim co), ovsem chlapici je nacapali, chvilku za nima bezeli, chytli je, dali jim do drzky a na zaver je pochcali :) A aby toho nebylo malo, tak nejvetsi vrchol byl, ze hnedocesi je tusim obzalovali z napadeni a z ponizovani nebo tak neco :) Me to proste prijde uplne padly na hlavu.
Ono tady v CR obecne je pouziti strelny zbrane nec extra a boji se ji pouzit i policajti, aby nemeli moc opletacek. To je pak tezky no. Proste kdyz nekoho nacapu ve svym sklepe, jak mi tam neco krade a jeste na me pri vyruseni zautoci sroubovakem, tak mit pistoli za pasem, tak ji pouziju taky. Ono ten sled udalosti je dle me tak rychlej, ze nejaky reseni adekvatni/neadekvatni obrany je uplne nekde mimo. Proste zlodje me chce napadnout, tak ho legalni pistoli odstavis driv nez se te zakuchne sroubovak do plice. A ten zlodejicek by mel jeste podekovat, ze kulka sla tak, ze je zivej a ze nezustal na zemi out of order...
Neda mi to nevzpomenout na drivejsi akci, kdy nejaci hnedocesi se vloupali na zahradu nejakejch chlapiku a ukradli jim tam asi 2 basy piva (ted fakt nevim co), ovsem chlapici je nacapali, chvilku za nima bezeli, chytli je, dali jim do drzky a na zaver je pochcali :) A aby toho nebylo malo, tak nejvetsi vrchol byl, ze hnedocesi je tusim obzalovali z napadeni a z ponizovani nebo tak neco :) Me to proste prijde uplne padly na hlavu.
Ono tady v CR obecne je pouziti strelny zbrane nec extra a boji se ji pouzit i policajti, aby nemeli moc opletacek. To je pak tezky no. Proste kdyz nekoho nacapu ve svym sklepe, jak mi tam neco krade a jeste na me pri vyruseni zautoci sroubovakem, tak mit pistoli za pasem, tak ji pouziju taky. Ono ten sled udalosti je dle me tak rychlej, ze nejaky reseni adekvatni/neadekvatni obrany je uplne nekde mimo. Proste zlodje me chce napadnout, tak ho legalni pistoli odstavis driv nez se te zakuchne sroubovak do plice. A ten zlodejicek by mel jeste podekovat, ze kulka sla tak, ze je zivej a ze nezustal na zemi out of order...
11:36:47
02.06.2009
02.06.2009

P@nis
Osobně se mi moc líbí, jak propaguje TV zásahy policistu, nejlepe když rozežene 200 hooligans Baniku a Sparty, kteří jsou moc nebezpeční a ohrožujou společnost tím, že se domluvi a někde na poli si daji po čumáku. Na tuhle akci vyjede spousta policistu antikonfiktní tým, kriminální policie, specialista na extremisticke organizace a buhvi jake jina utvary, ktere platíme (a ne málo) z naších daní. Výsledek necelá 50ka zadrženych s tím že ( z osobních kontaktů a zdrojů) vím že všichni dostali jen přestupek a pokutu 500,- jelikož na trestný čin by potřebovali aby někdo někoho nabonzoval že jej napadl a zmlátil ale jelikož nikdo z nich nepodal žadne obviněni dostali jen nějaky přestupek a pokutu.. takže na pokutach získali cca 25000,- ale kolik stál tenhle nesmyslný výjezd 100 000, 200 000? to už nikdo neřekne, jelikož by ta akce naší Super-extra-ultra policie ztratila tu krásu.
Tenhle případ mne jen utrdil, že v tehle repubilice jsou stíhane malicherné věci jako že někomu da člověk facku nebo jede v obci o 5km/h více ale rozkrádaní firem, vraždy, krádeže, podvody atd to se radši přechází....
Tenhle případ mne jen utrdil, že v tehle repubilice jsou stíhane malicherné věci jako že někomu da člověk facku nebo jede v obci o 5km/h více ale rozkrádaní firem, vraždy, krádeže, podvody atd to se radši přechází....
10:53:42
02.06.2009
02.06.2009

King
-> Risan: Já sice taky nebudu souhlasně hýkat se zdejšími mladými a neklidnými fandy krátkejch procesů, ale zrovna ty případy po-/za- střelelenejch zlodějů v ČR není nic, na co bych byl hrdej. Problém není v tom, že se v takovým případě soud konná, problém je v tom, že skutečná oběť (tj. ten kdo zloděje přistihne a v sebeobraně picne) pak zažívá díky "dokonalosti" naší justice a legislativy měsíce nebo roky nejistoty a často z toho vyvázne i s nějakou podmínkou či dokonce katrem. Nejsem žádnej amerikanofil, ale obrana soukr. majetku, vlastního zdraví a života by si zasloužila v našem právním řádu drobet povýšit nad práva ksindlu
PS: žádnou legálně drženou zbraň nevlastním, kromě pajsru v autě :)
-> Mr.Din: A tohle si slyšel kde? V hospě při beer-brainstormingu nebo je to tvůj závěr z vnímání reality skrze novinky.cz, TV hovn@viny a Střepiny?
"...KDE ABSOLUTNĚ ALE ABSOLUTNĚ NIC NEFUNGUJE!!!!! (VLÁDA, PREZIDENT, POLICIE BEZ RESPECTU,KDEJAKEJ ZÁKON PROSTĚ NIKDO SE TU NIČIM NEŘÍDÍ A DĚLÁ SI CO CHCE.,.)"
Vláda - te´d máme díky vaječnénu Chorchemu novou a uvidíme. President - ač bude leckdo prskat, po dlouhý době máme názorově konzistentního a (myslícími) lidmi respektovanýho presidenta. Polichčije by pravda mohla víc zapracovat na svojí imidži, ale přesto věřím, že většina poldů nejsou vymaštěnci a úplatný děvky
Problém našich zákonů je mj. v tom, že ze 100vky lidí se vždycky najdou řekněme 3, který na něj budou srát. Užitečný idiot, kterej se nějakým omylem dostane do parlamentu/vlády, na to zareaguje zpřísněním zákona a sankcí. Výsledkem je, že místo 3 se za hranou zákona octne 30 lidí ze 100.
Po několika desítkách let se konečně někomu "nahoře" rozsvítilo v makovici a orientační dechová zkoužka na alkohol se bude brát jako pozitivní až od 0,25 promile - halelujah! :)
Odhaduju, že tím pádem se slušně zmenší procento odhalených silničních "vrahů" s alkoholem za volantem a médiama vnucovaná představa, že jsme národem řídících kořalů dostane vážnou trhlinu. BTW: zajímavej článek:
www.autoweb.cz/auto-blog/ .../16762

PS: žádnou legálně drženou zbraň nevlastním, kromě pajsru v autě :)
-> Mr.Din: A tohle si slyšel kde? V hospě při beer-brainstormingu nebo je to tvůj závěr z vnímání reality skrze novinky.cz, TV hovn@viny a Střepiny?
"...KDE ABSOLUTNĚ ALE ABSOLUTNĚ NIC NEFUNGUJE!!!!! (VLÁDA, PREZIDENT, POLICIE BEZ RESPECTU,KDEJAKEJ ZÁKON PROSTĚ NIKDO SE TU NIČIM NEŘÍDÍ A DĚLÁ SI CO CHCE.,.)"
Vláda - te´d máme díky vaječnénu Chorchemu novou a uvidíme. President - ač bude leckdo prskat, po dlouhý době máme názorově konzistentního a (myslícími) lidmi respektovanýho presidenta. Polichčije by pravda mohla víc zapracovat na svojí imidži, ale přesto věřím, že většina poldů nejsou vymaštěnci a úplatný děvky

Problém našich zákonů je mj. v tom, že ze 100vky lidí se vždycky najdou řekněme 3, který na něj budou srát. Užitečný idiot, kterej se nějakým omylem dostane do parlamentu/vlády, na to zareaguje zpřísněním zákona a sankcí. Výsledkem je, že místo 3 se za hranou zákona octne 30 lidí ze 100.
Po několika desítkách let se konečně někomu "nahoře" rozsvítilo v makovici a orientační dechová zkoužka na alkohol se bude brát jako pozitivní až od 0,25 promile - halelujah! :)
Odhaduju, že tím pádem se slušně zmenší procento odhalených silničních "vrahů" s alkoholem za volantem a médiama vnucovaná představa, že jsme národem řídících kořalů dostane vážnou trhlinu. BTW: zajímavej článek:
www.autoweb.cz/auto-blog/ .../16762
10:51:43
02.06.2009
02.06.2009

p.b.
Jinak, pokud budou mít prostí občané pocit, že je nemůže účinně ochránit stát, bude takovýhle činů přibývat a kecy humanistů o tom jak musíme být k tomu hnoji spravedlivý, ohleduplní a o tom jak oni maj právo a my máme hovno, tenhle stav nedokážou zvrátit.
Já už mám těch bandiček cikánů a jinejch asociálních živlů, tak akorat plný zuby a rovnou přiznávám: mám strach nechat chodit mladou po setmění po městě a pro obranu mých blízkých osob chci udělat maximum, proto si udělám zbroják. Ono je lepší být pět let zavřenej, než doživotně mrtvej.
P.S: Bydlím u zmiňovaného Mikulášského náměstí v Plzni.
Já už mám těch bandiček cikánů a jinejch asociálních živlů, tak akorat plný zuby a rovnou přiznávám: mám strach nechat chodit mladou po setmění po městě a pro obranu mých blízkých osob chci udělat maximum, proto si udělám zbroják. Ono je lepší být pět let zavřenej, než doživotně mrtvej.
P.S: Bydlím u zmiňovaného Mikulášského náměstí v Plzni.
10:38:54
02.06.2009
02.06.2009

p.b.
Ten pán měl líp mířit...
10:31:55
02.06.2009
02.06.2009

COL
-> Syny: kdyz nekomu prostrelis bricho je potreba to resit, pokud se to ukaze jako primerena sebeobrana je to ok, jinak ne. Ale nekde se o tom musi rozhodnout.... treba i u soudu. Proste se musi proverit, ze o sebeobranu slo.
10:09:21
02.06.2009
02.06.2009

Risan
Syny, jistě je lepší bejt zdravej a jít k soudu než bejt zmrzačenej a k soudu nejít. Píšeš, že jde k soudu, ale to přece neznamená, že je vinen.
Představ si, že Ty tvrdíš, že to bylo tak a tak a že Tvoje obrana byla přiměřená. Útočník tvrdí, že to bylo jinak a že obrana byla nepřiměřená a zažaluje Tě. Kdo to má rozseknout? No asi soud. Tak se jde k soudu. Jak bys to chtěl jinak řešit?
Představme si teoreticky, že by platilo, že na soukromém pozemku neměl co dělat a můžeš mu udělat cokoliv. Byl ale ten sklep oním soukromým pozemkem, kde nemá co dělat? Sklep v obecním domě? On tvrdí, že jsi na něj zaútočil na chodbě u sklepa, že šel na návštěvu a zabloudil. Nejspíš kecá, ale kdo to má rozhodnout? Nějakej řadovej policajt v kanclu? To by se vám líbilo? Mně se spíš líbí ten soud. Zatím teda asi skončíme u soudu. A místní proletáři budou řvát, že je to bordel, že koho postřelí u sklepa, ten se nemá co dožadovat soudu, protože tam byl jistě krást.
Představ si, že Ty tvrdíš, že to bylo tak a tak a že Tvoje obrana byla přiměřená. Útočník tvrdí, že to bylo jinak a že obrana byla nepřiměřená a zažaluje Tě. Kdo to má rozseknout? No asi soud. Tak se jde k soudu. Jak bys to chtěl jinak řešit?
Představme si teoreticky, že by platilo, že na soukromém pozemku neměl co dělat a můžeš mu udělat cokoliv. Byl ale ten sklep oním soukromým pozemkem, kde nemá co dělat? Sklep v obecním domě? On tvrdí, že jsi na něj zaútočil na chodbě u sklepa, že šel na návštěvu a zabloudil. Nejspíš kecá, ale kdo to má rozhodnout? Nějakej řadovej policajt v kanclu? To by se vám líbilo? Mně se spíš líbí ten soud. Zatím teda asi skončíme u soudu. A místní proletáři budou řvát, že je to bordel, že koho postřelí u sklepa, ten se nemá co dožadovat soudu, protože tam byl jistě krást.
22:02:25
01.06.2009
01.06.2009

tunerlada
Syny 01.06.09 18:32:44 napsal: Mam se nechat zmrzacit abych mel pravo se branit?
no v tomto státě ano 

18:32:44
01.06.2009
01.06.2009

Syny
Me spis jeste vic zarazilo to stou pistoli... Ze jako kdyz nekdo v sebeobrane pouzije legalen drzenou pistoli, tak jde jeste k soudu a bude obzalovanej? To me pijde jako uplnej vysmech... Pruser v tejhle zemi (a ne jen tady) je, ze se nepredchazi problemu, ale resi se az po tom, co se neco stane.
Az po tom co by chytnul sroubovak do bricha a zastrelil ho, tak by to bylo v poradku. To ze ale tim ze ho strelil predesel svymu zraneni a mozna si zachranil zivot, to uz tady nikdo nevidi... A to me prijde jako totalni haluz... Mam se nechat zmrzacit abych mel pravo se branit?
Az po tom co by chytnul sroubovak do bricha a zastrelil ho, tak by to bylo v poradku. To ze ale tim ze ho strelil predesel svymu zraneni a mozna si zachranil zivot, to uz tady nikdo nevidi... A to me prijde jako totalni haluz... Mam se nechat zmrzacit abych mel pravo se branit?

15:07:14
01.06.2009
01.06.2009

105
chlapy vy ste samy kulka do hlavy na miste ,, elektricky kreslo a podobny,..... myslim ze tohle taky neni ta spravna spravedlnost,, asi se divate hodne a americky filmy
jo takovej clovek si zaslouzi trest ale adekvatni ,,, bohuzel myslim ze dozivoti by mu se svedomim stacilo ....

14:05:51
01.06.2009
01.06.2009

tunerlada
naprosto souhlasím z všema
ale co už..nikdo stím nic neudělá a peníze na to odjed a začít někde jinde znova nemáme a popravdě ani nechceme odjet jinam protože kdo má srdce na to nechat tu rodinu,kamarády a vše co mu je blízké? holt se tím tady musíme smířit a doufat že nás někdo nezmlátí nebo nezabije 

12:43:15
01.06.2009
01.06.2009

Risan
Nechcete se stát, chlapi, soudcema z lidu? A soudit pěkně "srdcem", tak, jak to má bejt a jak je to správný? Pěkně přitvrdit, abysme byli jako víc civilizovaní. Nezkoumat, jak to bylo. Soudit pěkně podle zpráv na idnes. Místo svědků novináři. Místo prokurátora novináři. Já myslím, že by pak ani nevadilo, že nemáte jasno v tom, co je a co není vražda. Ale třeba svět funguje tak, jak myslíte vy. Třeba někoho odstraší tvrdší tresty. A lidi si budou říkat: "Ne, ožralej do auta nesednu, protože budu bourat a někoho zabiju a dostanu trest smrti. Jó, to kdybych za to dostal jen pět let, tak klidně pojedu a zabiju, to už se vyplatí."
23:23:41
31.05.2009
31.05.2009

David29
-> Tampajs: Tak jsem u tebe frajer...
Třeba hodinky
Třeba hodinky

23:22:07
31.05.2009
31.05.2009

Kaprof-Pisařík
zpátky se to nedá vzít dlouho nám bude v ušich znít cinkaly jste klíčema chtěli restituce mít..
23:19:37
31.05.2009
31.05.2009

P@nis
Jestli v tomhle statě nefunguje nic, tak kde děláte Vy ? Všichni v zahraničí kde všechno funguje? Sami si svoji zemi rozvracíme a stěžujem si na vládu, ale vemte si jak spoustu lidi pracuje ve sve praci bez iluzi řeknu že to skoro všichni flákaji tak se nedivte že na to i politici jebou...Ale ono na druhe se dicky lépe nadáva než na sebe..
22:52:53
31.05.2009
31.05.2009

Tampajs
-> Mr.Din: Souhlas
Frajer je u mě ten co najde v tomhle statě něco co funguje jak má.. Krom korupce teda

Frajer je u mě ten co najde v tomhle statě něco co funguje jak má.. Krom korupce teda

22:40:59
31.05.2009
31.05.2009

Mr.Din
-> Syny: ŘEKNU TI TO ASI TAKHLE, KDE TO ŽIJEME,, ŽIJEME V TOTÁLNÍ ALE TOTÁLNÍ PRDELI SVĚTA, KDE ABSOLUTNĚ ALE ABSOLUTNĚ NIC NEFUNGUJE!!!!! (VLÁDA, PREZIDENT, POLICIE BEZ RESPECTU,KDEJAKEJ ZÁKON PROSTĚ NIKDO SE TU NIČIM NEŘÍDÍ A DĚLÁ SI CO CHCE.,.) NO TAK ALE POŘÁD JE TU OTÁZKA KDE TO VLASTNĚ ŽIJEME..??
22:29:40
31.05.2009
31.05.2009

Syny
-> David29: No bejt tebou a tvou ridicskou karierou radsi mlcim 

22:26:36
31.05.2009
31.05.2009

David29
beastyLA - ten první 31.05.09 22:00:05 napsal:
jak někdo někomu šáhne na život (v delíriu chlastu nebo drog), měl by
o něj také přijít…
Doufám, že tohle ti nebudu muset připomínat, až nedáš někomu přednost po třech pivech, když ty budeš chvátat do nemocnice s rodící manželkou...
jak někdo někomu šáhne na život (v delíriu chlastu nebo drog), měl by
o něj také přijít…
Doufám, že tohle ti nebudu muset připomínat, až nedáš někomu přednost po třech pivech, když ty budeš chvátat do nemocnice s rodící manželkou...
22:00:05
31.05.2009
31.05.2009

beastyLA - ten první
-> David29: takoví, co něco udělají, jdou do lochu, vylezou z něj za pár let za dobré chování a ještě ten den něco udělají je mraky. z ušetřených daní by bylo 10 D1
jak někdo někomu šáhne na život (v delíriu chlastu nebo drog), měl by o něj také přijít...

jak někdo někomu šáhne na život (v delíriu chlastu nebo drog), měl by o něj také přijít...
21:56:19
31.05.2009
31.05.2009

beastyLA - ten první
21:52:26
31.05.2009
31.05.2009

Syny
-> David29: A to auto ukrad jezisek ne? Je fakt ze ho ukradnout nemusel, ale to ze ridicak nema urcite vedel a ze pil taky... 

21:24:28
31.05.2009
31.05.2009

David29
-> Mefistofeles147: Nevim, kde si vyčet, že to udělala svině... Třeba to taky dělal poprvý - třeba to taky byl slušnej člověk..
A někoho posadit na křeslo, za takovoudle "blbinu" (oproti rozřezaní dítěte a naházení do popelnice na plasty)? Co třeba jeho příbuzný, který sou v tom nevině? Nebo že mu třeba ruplo v kouli, nebo se opil a udělal třeba větší krávovinu než normální člověk...
Prostě je to debil, dal bych mu zaplatit škodu, odškodný příbuznejm, a na několik let ho posadit do chládku...
Jinak když je řeč o vládě a emigraci cikánů - spíš mě překvapuje, jak se k tomu staví vláda... Proč Topolánek tvrdí Kanadě, že situaci zařídí tak aby neemigrovali? To já bych Kanadě napsal, že jim za každýho odstěhovanýho cikána pošlu na účet 50 000 a bylo by...
A někoho posadit na křeslo, za takovoudle "blbinu" (oproti rozřezaní dítěte a naházení do popelnice na plasty)? Co třeba jeho příbuzný, který sou v tom nevině? Nebo že mu třeba ruplo v kouli, nebo se opil a udělal třeba větší krávovinu než normální člověk...
Prostě je to debil, dal bych mu zaplatit škodu, odškodný příbuznejm, a na několik let ho posadit do chládku...
Jinak když je řeč o vládě a emigraci cikánů - spíš mě překvapuje, jak se k tomu staví vláda... Proč Topolánek tvrdí Kanadě, že situaci zařídí tak aby neemigrovali? To já bych Kanadě napsal, že jim za každýho odstěhovanýho cikána pošlu na účet 50 000 a bylo by...
21:17:16
31.05.2009
31.05.2009

Mr_Kubas
Matthes, záškodník z TechWebu 31.05.09 20:46:14 napsal: → Syny: Ne na mesic, ale na Mesic 
Tak tak
-> Syny: Když jsem koukal na ty zprávy, tak jsem si taky musel stoupnout, úplně mě to točí. Mě někdo vykrade, ještě mě přitom napadne a já si za to pujdu snad sednout, ne? Tyve z toho mam úplný nervy vždycky
Maj to udělat jako v té emérice a budeme tu mít poloviční populaci a ještě světlejší
A nejsem rasista, jasný?
Bydlim naproti nepřizpůsobivejm a vim jaký to je, mít je v okolí. Barák o dvou bytech, ale lidu jak na Václaváku. Vsadil bych svůj život na to, že ani jeden z nich nepracuje a jenom se přiživujou na "bílejch" a jejich daních
Ale my co si furt "stěžujeme" je neprávem "dysgrymynujem" a jsme nehorázný rasisti
Když byl u nás Kocáb, tak řikal, že s nima něco udělá a kde je teď? Jde na něj exekuce a z politický scény byl stáhnut do sociální vrstvy
Proč jsou u nás v ČR nepřizpůsobivý? Protože z celýho světa se maj u nás jak prasata v žitě... Na Slovensku musej makat, aby dostali aspoň něco a v Kanadě to samý, takže tam se jim moc nechce a chtěj si žít na "svobodě" v ČR... Trochu jsem odbočil od tématu, ale musel jsem si vylejt srdce.... Jinak souhlasim s příspěvkama co jste tu už napsali...

Tak tak

-> Syny: Když jsem koukal na ty zprávy, tak jsem si taky musel stoupnout, úplně mě to točí. Mě někdo vykrade, ještě mě přitom napadne a já si za to pujdu snad sednout, ne? Tyve z toho mam úplný nervy vždycky

21:16:31
31.05.2009
31.05.2009

T
k tomu se dá jediný......
fakt je tady v tom státě pěknej bordel 

21:05:22
31.05.2009
31.05.2009

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: Nebo na mesic do Kanady bez zpatecni letenky.