skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tuning Magazine 06 / 2009
prohledat
21 příspěvků (zobrazeno 1 až 21) od 25.05.2009 do 26.05.2009, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
20:26:48
26.05.2009
26.05.2009

Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> rolls: To je pravda, na nějakej náhled a inspiraci do interieru to docela jde. Ale mě a třeba Jeníka Votunerojc 2 zajímají spíš technický vychytávky a o těch je tam toho víc než málo. 

18:35:03
26.05.2009
26.05.2009

rolls
ja si to celkom pravidelne kupujem, pravda je, ze to precitam cele len ked sa velmi nudim a niekedy sa mi zda ze su to vyhodene peniaze, ale obcas tam najdem cosi zaujimave, hlavne co sa tyka upravy vzhladu interieru a motora. kedze som chromofil, flexofil atd tak prave upraveny motorovy priestor ma zaujima. aj na to flexo som prisiel len vdaka takemu nejakemu clanku
ale inac mam na cely obsah taky nazor ako -> Jirik - pan továrník: 

18:33:53
26.05.2009
26.05.2009

Petrson
-> Jirik - pan továrník: díky
,Lego bylo a je moje zábava
,jinak sem si toho ani nevsim

16:06:35
26.05.2009
26.05.2009

-> Jaktak: No ale až na něj někdo vypustí řízenou střelu, tak to může stisknutím tlačítka všechno odhodit jako letadla a tím střelu zmást. 

15:07:20
26.05.2009
26.05.2009

Jaktak
-> Mr_Kubas: Jo mas pravdu bylo to v A&T, myslim ze ty kola tam omlouvali tim ze je zima nebo co ale ani kola by to nezachranily, byl tam myslim vyfocenej s tim co si vybral a jestli to dal na to auto tak to musi bejt tedka jeste brutalnejsi
to ze vyhral mu spis uskodilo

14:49:10
26.05.2009
26.05.2009

Mr_Kubas
-> Jaktak: Jojo to si pamatuju a bylo to myslim ale v A&T, kde výherce byl vyfocen myslím že tý hnědočervený fábie, kde měl chromový lemy, kliky sloupky 357.672 samolepek a abych nezapomněl na chromový poklice s ET 268
Ten komentář mi spíš přišel jako ironie 

14:09:30
26.05.2009
26.05.2009

Jaktak
Driv jsem si TM obcas koupil, ted uz moc ne, najdou se tam obcas pekny auta, ale nekdy teda nic moc. Jednou me dostalo, kdyz tam bylo vyhodnoceni nejaky souteze a vyherce si mohl prijet vybrat do tuningshopu nejaky veci na auto za urcitou sumu. Byla tam fotka cloveka co vyhral vedle svoji fabie na kterou ocividne narval vsechno co mu prislo pod ruku a pod fotkou komentar ze je videt jaky je fanda tuningu...
09:07:49
26.05.2009
26.05.2009

-> Petrson: Ti smajlíci do trojúhelníčku jsou boží, skládal jsi jako malej často něco z Lega nebo Merkuru ?
Já jo, ale smajlovou stavebnici jsem eště nezkoušel. 

09:02:35
26.05.2009
26.05.2009

Petrson
já už taky nekupuju,mimo Škoda speciálu
-> MATTESS: přesně jak píšeš, taky prolistuju a jdu dááál-to se rači kouknu na virt nebo skoda club

08:47:14
26.05.2009
26.05.2009

Výbornej časopis je Autoojetiny. To je úplně paráda, někdy mě praští přes oči, často se opakující výraz v souvětích a tak. Ale vypovídající hodnota článků, fotografie a kvalita, to je paráda. Výborný jsou třeba články, bourák za pár kaček, dlouhodobé testy, roznimrají to do detailu. A právě tyhle časopisy nastavili laťku hodně vysoko.
Kde by byl problém, zastavit se v případě TM a A&T u známého a blejsknout auto na rampě i zespodu ? Když to dokážou Autoojetiny nebo Svět motorů ?
Jinak na ty Autoojetiny někdy mrkněte, stojí sice relativně dost, ale mám doma fajn články o Trabantu, 1000 MB, XM, různé Lancie apod.
Kde by byl problém, zastavit se v případě TM a A&T u známého a blejsknout auto na rampě i zespodu ? Když to dokážou Autoojetiny nebo Svět motorů ?
Jinak na ty Autoojetiny někdy mrkněte, stojí sice relativně dost, ale mám doma fajn články o Trabantu, 1000 MB, XM, různé Lancie apod.

00:33:30
26.05.2009
26.05.2009

matisek
Ja som si kedysi pred x rokmi tiež tieto časopisy kupoval,pretože tam boli veci ktoré ma zaujímali myslím technické,trebars o motoroch,možnostiach zvýšovania výkonu,alebo rôzne úpravi aut ktoré som dobre poznal a kukal som na to jak puk na tie poprerábané autá,niektoré menej,niektoré velmi pekne.Ale dnes je to už úplne o inom.Mna proste nijako nenadchne porsche s prečalunením interierom za 100 000 a kolesami za dalších 100 000.pretože aj tak neviem ako vyzeralo v sérii.Samozrejme že sa mi páči ale o nič viac ako sériové.Presne tak aj tie nadupané japonské šporťáky,auto o akom môžem len snívat.Mne to pripadá že tieto časopisy sú dobré akurát pre mladích chlapcov ktorím ešte nezhasla nádej že také auto si raz kúpia.Nato som prišiel po návšteve na pár forach kde sa takýto chlapci bavili a to by ste neverili,je to tam samí drifter,všetci sú absolútni top odborníci na výkonné motory,ked som to tam čítal tak som si pripadal ako úplní trulo že ja sa babrem aj kolko z motorom než na čosi prídem a oni to majú všetko hned.Jasné upravovať takí japonskí motor nahodit tam dve-tri turbá a hlavne ten čip čip čip a je to hotovo,rýchlo a za pár korún. Radšej si kupujem časopisi o normálnich autách tam bývajú lepšie opisané.No a reklama,čo už z niečoho musia žiť.
00:18:20
26.05.2009
26.05.2009

Mr_Kubas
-> Jirik - pan továrník: Jak píšeš, fotky nicmoc, jsou to takový co najdu běžně na netu apod. Jelikož je to profík, tak by měl zachytit detaily, kterých si člověk jentak nevšimne a stojej za to, aby to viděli i ostatní
Nemůžu posuzovat TM, páč mam jen pár čísel, ale ani jedno nestojí za to abych si to přečetl. Je to samej Drift speciál a nebo "Auta snů" který potkám jen v milionářský čtvrti
A když už tam maj něco z český scény, tak jsou to starý recenze, který byly už u konkurence před rokem
Jinak A&T docela ujde, ale poslední dobou nicmoc vozovej park... Jak píšeš s těma reklamama, tak to ber tak, že oni taky z něčeho musej žít
A stejně, když potřebuješ s něčim poradit, tak máš známý a je tu taky internet, nebo ne? 

00:07:15
26.05.2009
26.05.2009

Mr_Kubas
MATTESS 25.05.09 23:00:50 napsal: tyhle plátky nečtu, sem tam nějaký prolistuju v hypersupermar
ketu, když si krátím čekání
Asi tak, když si drahá polovička vybírá něco na sebe, tak si zajdu skouknout co je nového na "tuningové scéně"

Asi tak, když si drahá polovička vybírá něco na sebe, tak si zajdu skouknout co je nového na "tuningové scéně"

23:03:59
25.05.2009
25.05.2009

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Jirik - pan továrník: mě osobně tyhle časáky nějak neberou... aut který se líbí mě se tam mnoho neobjeví 

23:03:06
25.05.2009
25.05.2009

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Nwkt 25.05.09 22:54:29: 

23:00:50
25.05.2009
25.05.2009

MATTESS
tyhle plátky nečtu, sem tam nějaký prolistuju v hypersupermarketu, když si krátím čekání

22:59:05
25.05.2009
25.05.2009

Baghira
Třeba má ten 40 Kw motor místo startéru, aby s ním nahodil nějakou 1 Mw svini :-D...
22:54:29
25.05.2009
25.05.2009

Nwkt
-> Jirik - pan továrník: 40 kW na najetí na podval a sjetí dolů na srazu stačí ne
22:51:00
25.05.2009
25.05.2009

OndraKrupi
a ještě jedna věc. ty auta co tam maj mi prostě přijdou divný. Frája tam nacpe 100tisíc ale to auto je hrozný. Tady na virtu maj kluci v autě méně peněz a ty auta vypadají mnohem lépe. jen jsou to starší auta a někteří fotografové je zavrhují a fotí radši subaru...:-(
22:46:04
25.05.2009
25.05.2009

OndraKrupi
není čemu se divit, prostě si myslí že timhle zlákají lidi, prostě udělaj pěkný obal a tim to končí. Jako víš jak i blbá reklama je reklama a že napíšou 132 stránek tak se lidi chytnou. Co naplat že tam nacpou reklamu o navigaci a tuning shopech -> je to o kšeftu. nevim nekupuju tyhle časáky,radši zkouknu internet, najdu si auta co chci, podívam se co maj hezkýho a hotovo.

20:53:14
25.05.2009
25.05.2009

Někdy si říkám, že by nebylo špatné probrat tady třeba aktuální čísla Tuning Magazinu a Autosport a Tuningu. Auta, názory a tak.
Po cestě z práce jsem si koupil poslední vydání 06.
Normálně bych nepsal nic, ale jsem z tohoto čísla trošku rozpačitej. Několik let zpátky jsem si kupoval oba pravidelně a pak na dobré 2 - 3 roky odmlka. Teď uvažuji o další.
V tomhle posledním čísle mě vyloženě vyděsila přízračná Corsa se zalakovanýma třpytkama. Golf ala krysa mě také moc nebere a stejné rozpaky jsem cítil z Fabie, která je sice moc pěkná, ale 1.2 HTP se 40 kW, no nevím. Ještě na těch 17"kách. Možná by měli mít lidi soudnost a pouštět se do úprav aut, u kterých to má nějaký smysl. V ČR je hodně pěkných aut a celkem mi vadí kvanta převzatých článků ze zahraničí. Bývají tam často chyby v překladech a tech. termínech. Kolik z vás zajímá více než 10 stránek o čtyřech téměř stejných Subárkách, na úkor aut z ČR ? V době internetu je zaplácáno 13 stránek seznamem navigací, zrcátek, koncovek...apod. To je těch 132 stran, kterými se honosí vydavatel na titulní stránce. Než podobné nesmysly, tak bych uvítal spíše fotografie vychytávek, podvozků atd. I třeba za cenu snížení počtu stran, jen když to vykompenzuje kvalita recenzí. Jen si zkuste vybavit, jestli jste v nějakém článku, kde bylo vyloženě zajímavé auto, viděli nějakou fotku vypiplaného spodku. Stalo se, že v recenzi nebyla ani fotografie motoru. Fotograf by možná mohl začít nosit něco jiného, než bílé kalhoty. Auto zepředu, zezadu, z boku, 1x ráfek a nashledanou. Mě přijde i zbytečné téma garáž. K čemu bude vlastníkům Fiatů, Škodovek, Peugeotů, Citroenů, VW, Audin, když budou vědět, jak se na BMW E36 sundavá nárazník ? Pokud člověk nebude dřevák, tak to musí zvládnout sám i bez recenze, nebo ať si to nechá udělat. Kvalita časopisů je velmi kolísavá, někdy zahřejí nějakým překvapením, jindy zamrazí průměrností. Přiznám se, že tohle poslední vydání si budu pročítat na toaletě a ve vaně, až když nebude opravdu co. Máte někdy podobný pocit a nebo jsem jenom já nevrlej starej dědek ?
Konstruktivní odpovědi z TM se mi asi také nedostane. Bůhví, kolik tam podobných reakcí chodí a zda jich nepřišlo X během mojí první pauzy.
Po cestě z práce jsem si koupil poslední vydání 06.
Normálně bych nepsal nic, ale jsem z tohoto čísla trošku rozpačitej. Několik let zpátky jsem si kupoval oba pravidelně a pak na dobré 2 - 3 roky odmlka. Teď uvažuji o další.
V tomhle posledním čísle mě vyloženě vyděsila přízračná Corsa se zalakovanýma třpytkama. Golf ala krysa mě také moc nebere a stejné rozpaky jsem cítil z Fabie, která je sice moc pěkná, ale 1.2 HTP se 40 kW, no nevím. Ještě na těch 17"kách. Možná by měli mít lidi soudnost a pouštět se do úprav aut, u kterých to má nějaký smysl. V ČR je hodně pěkných aut a celkem mi vadí kvanta převzatých článků ze zahraničí. Bývají tam často chyby v překladech a tech. termínech. Kolik z vás zajímá více než 10 stránek o čtyřech téměř stejných Subárkách, na úkor aut z ČR ? V době internetu je zaplácáno 13 stránek seznamem navigací, zrcátek, koncovek...apod. To je těch 132 stran, kterými se honosí vydavatel na titulní stránce. Než podobné nesmysly, tak bych uvítal spíše fotografie vychytávek, podvozků atd. I třeba za cenu snížení počtu stran, jen když to vykompenzuje kvalita recenzí. Jen si zkuste vybavit, jestli jste v nějakém článku, kde bylo vyloženě zajímavé auto, viděli nějakou fotku vypiplaného spodku. Stalo se, že v recenzi nebyla ani fotografie motoru. Fotograf by možná mohl začít nosit něco jiného, než bílé kalhoty. Auto zepředu, zezadu, z boku, 1x ráfek a nashledanou. Mě přijde i zbytečné téma garáž. K čemu bude vlastníkům Fiatů, Škodovek, Peugeotů, Citroenů, VW, Audin, když budou vědět, jak se na BMW E36 sundavá nárazník ? Pokud člověk nebude dřevák, tak to musí zvládnout sám i bez recenze, nebo ať si to nechá udělat. Kvalita časopisů je velmi kolísavá, někdy zahřejí nějakým překvapením, jindy zamrazí průměrností. Přiznám se, že tohle poslední vydání si budu pročítat na toaletě a ve vaně, až když nebude opravdu co. Máte někdy podobný pocit a nebo jsem jenom já nevrlej starej dědek ?