skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ronal 4x130 - 13" - prosím o radu a info
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 12.04.2009 do 13.04.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
23:59:08
12.04.2009
12.04.2009

su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> stika87: No tak tyhle ceny co uvádíš jsou moc pěkné. Apolla jsem trefil za 2.200,- v předrenovačním stavu ale mě osobně neoslovily proto jsem je dohodil jednomu zdejšímu členovi, pak jsem potkal kopretiny za 1.500,- ale taky předrenovační stav. Taky je má jiný zdejší člen. Ale taky jim chyběly matky, nebo sedla nebyly všechny OK. Tyhle ceny jsou sice fajn, ale na těch kolech bylo práce, že by se z toho jeden zbláznil - hlavně byly poškozené ježděním v zimě takže hodně práce a vyžrané. Ale jak píšu tyhle kola mě prostě neoslovily. Ronaly se mi začali líbit hlavně protože jich bylo 5 kusů v moc pěkném stavu - což jsem se přesvědčil že jsou, protože ještě dneska jsem je vyzul a začal čistit. Škrábance, rýhy, sedřené hrany nic takového na nich nenajdeš. Nikdy nebyly lakované, všechny mají ok sedla, origo pokličky, matky... prostě pěkná sada kol. Cena byla proti těm cenám co tady doposud padly daleko vyšší ale zase za ten stav to rozhodně stálo. Jinak jsem byl poučen, že cena se pohybuje právě hlavně podle stavu a kompletnosti sady od 10.000 - 14.000,- bez pneu. Takže jsem vklidu, můj pocit, že jsem za ně dal moc vzal s touto informací za své. Koupil jsem je vcelku rozumně. Navíc je prodávat nechci. A co se týká tvého dotazu zda už budou na srazu tak určitě - už se na tom pracuje...
22:43:14
12.04.2009
12.04.2009

stika87 - Maschinenführer
jo sou to krasny kolecka ;-) a na 120 se krasne hodej ;-) takze je uvidim na srazu ??? ja dal za Apola za 4 3500 i s novejma pneu a novym lakem a nedavno sjem sehnal jupiky 4 za 1200 kolik stali teebe celek ?
14:51:26
12.04.2009
12.04.2009

stika87 12.04.09 12:43:07 napsal:
tydle kola ma Antony pisni jemu treba bude mit naky info ;-) jinak tydle mi
chybej do sbirky :) tak az je bude prodavat ;-) dej vedet :)No neviděl bych to s tím prodejem tak nahonem... jsem je nahodil zkusmo na auto a docela mě musím říct překvapili... příjemně samozřejmě. Navíc BBS-ka nejsou kola které poskládám do měsíce - ještě ani výroba límců nezačala. Takže gumy, které jsem uvažoval, že prodám protože jsem chtěl na ty BBS-ka gumy jiné a které jsou minimálně jeté půjdou tady na ty Ronaly a není co řešit - pěkné kola 4 skoronové pneu... paráda. Do prvního letošního výjezdu se složí kola, vymění náplně a jsme vpodstatě připraveni na sezonu.
tydle kola ma Antony pisni jemu treba bude mit naky info ;-) jinak tydle mi
chybej do sbirky :) tak az je bude prodavat ;-) dej vedet :)No neviděl bych to s tím prodejem tak nahonem... jsem je nahodil zkusmo na auto a docela mě musím říct překvapili... příjemně samozřejmě. Navíc BBS-ka nejsou kola které poskládám do měsíce - ještě ani výroba límců nezačala. Takže gumy, které jsem uvažoval, že prodám protože jsem chtěl na ty BBS-ka gumy jiné a které jsou minimálně jeté půjdou tady na ty Ronaly a není co řešit - pěkné kola 4 skoronové pneu... paráda. Do prvního letošního výjezdu se složí kola, vymění náplně a jsme vpodstatě připraveni na sezonu.
12:43:07
12.04.2009
12.04.2009

stika87 - Maschinenführer
tydle kola ma Antony pisni jemu treba bude mit naky info ;-) jinak tydle mi chybej do sbirky :) tak az je bude prodavat ;-) dej vedet :)
11:54:45
12.04.2009
12.04.2009

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík